866 typereks Użytkownik Styczeń 14, 2016 #1 Wpisuję w adres zamieszkania: Akacjowa 55/5 Akacjowa 55 m.5 Akacjowa 55|5 I nie idzie nic.. Pomoże ktoś? Adres nie jest prawdziwy Wyskakuje, że: "Adres nie jest prawidłowy" To jest mój problem.
Wpisuję w adres zamieszkania: Akacjowa 55/5 Akacjowa 55 m.5 Akacjowa 55|5 I nie idzie nic.. Pomoże ktoś? Adres nie jest prawdziwy Wyskakuje, że: "Adres nie jest prawidłowy" To jest mój problem.
866 typereks Użytkownik Styczeń 14, 2016 #5 Mogą nie akceptować polskich znaków? Bo mam ulicę z polskimi znakami.. Wpisać po prostu zamiast ś, s i będzie okej?
Mogą nie akceptować polskich znaków? Bo mam ulicę z polskimi znakami.. Wpisać po prostu zamiast ś, s i będzie okej?
B 65 blusior94 Użytkownik Styczeń 14, 2016 #6 Dokładnie, u nich nie przejdą polskie znaki, musisz podać bez polskich znaków, no i bez żadnych myślników przy numerze domu i lokalu.
Dokładnie, u nich nie przejdą polskie znaki, musisz podać bez polskich znaków, no i bez żadnych myślników przy numerze domu i lokalu.
1,3K josef39 Użytkownik Styczeń 14, 2016 #7 Trzeba było napisać że próbujesz wpisać Liściową a nie Akacjową
1,1K sylwek2012 Użytkownik Styczeń 14, 2016 #8 Mogą nie akceptować polskich znaków? Bo mam ulicę z polskimi znakami.. Wpisać po prostu zamiast ś, s i będzie okej? Kliknij aby rozwinąć... A widziałes żeby gdzie kolwiek w jakimkolwiek serwisie internetowym akceptowali ? ???? No napewno nie akceptują.
Mogą nie akceptować polskich znaków? Bo mam ulicę z polskimi znakami.. Wpisać po prostu zamiast ś, s i będzie okej? Kliknij aby rozwinąć... A widziałes żeby gdzie kolwiek w jakimkolwiek serwisie internetowym akceptowali ? ???? No napewno nie akceptują.