A 0 arkoroko Użytkownik Sierpień 18, 2016 #1 Witam. Czy przelewanie pieniędzy ze skrilla do Ing jest legalne ?
A 861 amigo007 Użytkownik Sierpień 18, 2016 #2 A czemu nie??? Skrill to przecież portmonetka internetowa, służąca min. do przesyłania pieniędzy pomiędzy użytkownikami, i np. płatności w sklepach. I tego się trzymaj. Więc dlaczego ma być nielegalne?
A czemu nie??? Skrill to przecież portmonetka internetowa, służąca min. do przesyłania pieniędzy pomiędzy użytkownikami, i np. płatności w sklepach. I tego się trzymaj. Więc dlaczego ma być nielegalne?
A 0 arkoroko Użytkownik Sierpień 21, 2016 #3 Czyli jakbym sobie przelał ze skrilla 500 zł na przykład, to izba celna lub urząd skarbowy się do mnie nie przyczepi ?
Czyli jakbym sobie przelał ze skrilla 500 zł na przykład, to izba celna lub urząd skarbowy się do mnie nie przyczepi ?
P 5 piter89 Użytkownik Sierpień 21, 2016 #4 Czyli jakbym sobie przelał ze skrilla 500 zł na przykład, to izba celna lub urząd skarbowy się do mnie nie przyczepi ? Kliknij aby rozwinąć... Takimi kwotami to oni się nie interesują... Lepiej wyrobić sobie kartę Skrill i niczym się nie przejmować.
Czyli jakbym sobie przelał ze skrilla 500 zł na przykład, to izba celna lub urząd skarbowy się do mnie nie przyczepi ? Kliknij aby rozwinąć... Takimi kwotami to oni się nie interesują... Lepiej wyrobić sobie kartę Skrill i niczym się nie przejmować.
A 0 arkoroko Użytkownik Sierpień 21, 2016 #5 Złożyłem sobie ostatnio depozyt u buka za pomocą skrilla, najpierw przelałem pieniądze z ING do Skrilla . Mogą się o tym dowiedzieć ?
Złożyłem sobie ostatnio depozyt u buka za pomocą skrilla, najpierw przelałem pieniądze z ING do Skrilla . Mogą się o tym dowiedzieć ?