>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki - Titisee-Neustadt (GER) HS 142 - 03.02. - 04.02.2007

Status
Zamknięty.
daimler 14

daimler

Forum VIP
Zapraszam do komentowania 1-wszego Konkursu.

Coś na temat Skoczni

Jak na razie nie mam wystawionej oferty w Betgun na jutrzejszy konkurs, wiec typy podam jak wystawią ;-)

pozdr !

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam ;-)

Betgun wystawiło szeroka ofertę skoków ,podaje od siebie typy :

A.Małysz-T.Morgenstern- kto lepszy 1 1.42

Adam w bardzo dobrej formie,co pokazał w kwalifikacjach skacząc 141 m! oczywiście wygrał kwalifikacje ;-) Morgenstern nie skakał w kwalifikacjach ani w treningach z powodu choroby : Thomas Morgenstern oraz Martin Koch. Obaj zawodnicy zarazili się półpaścem,więc dzisiaj mogą skakać słabiej...Adam Małysz powraca do swojej formy,ale sam skoczek nie chce zapeszac, ale to widac gołym okiem! na treningach spisywał sie bardzo dobrze ! wiec nie mam wątpliwosci co do tego typu :!:

P.Żyla-S.Hula- kto lepszy 1 1.62

Młody Żyła spisuje sie na tej skoczni lepiej od swojego starszego kolegi z Reprezentacji,zarówno w kwalifikacjach jak i w treningach spisywał sie dużo lepiej.W Kwalifikacjach zajął 16 miejsce ,skoczył 129m! natomiast Hula zajął 45 miejsce za skok na odległość 117,5m.Hula skacze w ostatnim czasie słabiutko ... nie ma co ukrywać,a Żyła robi postepy! więc kurs ładny i warto zaryzykowac!

M.Uhrmann-T.Morgenstern- kto lepszy 1 1.65

Niemiec bardzo dobrze spisuje sie na tej skoczni,kwalifikacje i treningi są najlepszym tego dowodem, przypomne że w kwalifikacjach zajął 2-gie miejsce za Adamem Małyszem ! Uhrman wygrał ostatni konkurs co pewnie wzmocniło go psychicznie.A Morenstern skacze &quot;słabiej&quot; jak na niego możliwości no i ta niby choroba, wiec wole postawić na Uhrmana ;-)

A.Małysz-A.Jacobsen- kto lepszy 1 1.66

Dziwi mnie dlaczego bukmacherzy wystawili ten zaklad przecież Jacobsen nie przyjechał do Titisee-Neustadt bo przygotowuje sie do MŚ... nie wiem czy zaliczą ten zakład ale warto spróbowac ;-)

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
KTO LEPSZY? (Profesjonał):
MALYSZ-JACOBSEN 1.69 ✅
JACOBSEN-UHRMANN 2.23 ⛔
JACOBSEN-SCHLIER. 1.96 ⛔

Jacobsen prawdopodobnie nie przyjechał do Neustadt.

SCHLIER.-LJOEKEL. 2.48 ⛔

Ljoekelsoey wreszcie odnalazł formę. Jest ostatnio świetny. Schlieri natomiast jest już chyba zmęczony, bo na tak młodego skoczka zrobił już wiele w tym sezonie.

KUETTEL-HAPPONEN 2.21 ⛔

Kuettel nie skakał w Neustadt, a w Oberstdorfie nie skakał najlepiej. Happonen w Neustadt stale był w pierwszej 5., więc raczej będzie lepszy od Szwajcara.

INNAUER-HILDE 1.54 ✅

Obaj skoczkowie skaczą rewelacyjnie. Innauer trochę lepiej. Poza tym Hilde ma już raczej pewne miejsce w kadrze na MŚ, a Mario musi o nie walczyć.

HAJEK-KOUDELKA 1.96 ✅

Obaj Czesi zaczęli skakać dobrze, jednak Koudelka i na treningach i w kwalifikacjach był lepszy od Hajka, więc tak też powinno być w konkursie.

VASSILI.-KOFLER 2.04 ✅

To samo co u pary wyżej. Obaj są w wysokiej formie. Kofler skakał lepiej. Do tego jeszcze nie jest na 100% pewien miejsca w kadrze na MŚ.

Pozostałe typy:
MALYSZ-MORGENST. 1.47 ✅
UHRMANN-INNAUER 1.29 ⛔
UHRMANN-KUETTEL 1.49 ⛔
MORGENST.-LOITZL 1.29 ⛔
MORGENST.-AMMANN 1.34 ⛔
LJOEKEL.-HILDE 1.25 ✅
LJOEKEL.-LAPPI 1.47 ⛔
VASSILI.-PAULI 1.34 ✅
JANDA-BARDAL 1.45 ✅
AMMANN-PETTERSEN 2.55 ⛔
KOFLER-SCHMITT 1.44 ✅
LAPPI-HOELLW. 1.45 ✅
KOCH-IPATOV 1.19 ⛔
LOITZL-RITZERF. 1.29 ✅

Moim zdaniem bezpieczne typy na miejsca (Profesjonał):
SCHLIER. 1-15 1.03 ✅
MALYSZ 1 3.70 ✅
MORGENST. 1-6 1.55 ⛔
UHRMANN 1-3 2.40 ⛔
VASSILI. 1-15 1.15 ✅
LJOEKEL. 1-6 2.10 ⛔
KOFLER 1-15 1.30 ✅
JANDA 1-10 2.00 ⛔
INNAUER 1-10 1.60 ✅

tbm 642

tbm

Forum VIP
Moje typy z oferty Bwin co prawda tylko dwa ale licze ze wejdą ;)

Adam Małysz - Gregor Schlierenzauer ✅
Typ: 1
Kurs: 1,57
Analiza:
Adaś świetnie prezentował się na treningach oraz w kwalifikacjach, które zresztą wygrał. To właśnie Adam Małysz znajduje się teraz w lepszej dyspozycji od młodego Austriaka i w dzisiejszych zawodach zajmie wyższą pozycje od niego.

Michael Uhrmann - Roar Ljoekelsoy ⛔
Typ: 1
Kurs: 1,45
Analiza:
Tak jak wpominał już daimler Uhrmann ostatnio wygrał zawody w Oberstdorfie, w Neustadt także swietnie się do tej pory prezentuje. Aktualnie jest najlepszym niemieckim skoczkiem i kibice w Niemczech liczą na niego w dzisiejszych zawodach. Ljoekelsoy jakby łapał coraz lepszą formę przed mistrzostwami ale to jeszcze za mało aby wskoczyć na podium, na którym sądzę stanie dzis Uhrmann ;)

daimler 14

daimler

Forum VIP
Zgodnie z regulaminem aby zakład był ważny muszą obaj skoczkowie wystartować, w przeciwnym razie bedzie liczone po kursie 1.0
Betgun

aj szkoda troche , bo juz sie &quot;napaliłem&quot; :jezora:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dzisiaj najpewniejszy typ w skokach to dla mnie Małysz w miejscach 1-3. Małysz wraca znowu do swojej dawnej, świetnej formy i na jego plus też nie wystarttuje kilka świtowych skoczków m. in. Ahonen czy Jacobsen. W kwalifikacjach Małysz skoczył fenomenalnie i bez problemu wygrał. Cały wczorajszy dzień skakał bardzo równo. Jak dla mnie to najpewniejszy typ dzisiaj ze skoków.

Kurs: 1,75 w Bwin, oraz dla ryzykantów Małysz wygra po kursie 3,25 równierz Bwin.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Daimler Jacobsen startuje i skacze, neiwiem czemu podali info do mediow ze sie przygotowuje przed MŚ. :spokodfhgfh:

daimler 14

daimler

Forum VIP
Daimler Jacobsen startuje i skacze, neiwiem czemu podali info do mediow ze sie przygotowuje przed MŚ.
No to ja tez wiedzialem ale dopiero jakies 30 min przed startem.. nie wiem czemu ... takie info podały serwisy sportowe...

Witam ;-)

BetGun wystawiło szeroka ofertę skoków ,podaje od siebie typy :

A.Małysz-T.Morgenstern- kto lepszy 1 1.42 ✅ :jupi:

Adam w bardzo dobrej formie,co pokazał w kwalifikacjach skacząc 141 m! oczywiście wygrał kwalifikacje ;-) Morgenstern nie skakał w kwalifikacjach ani w treningach z powodu choroby : Thomas Morgenstern oraz Martin Koch. Obaj zawodnicy zarazili się półpaścem,więc dzisiaj mogą skakać słabiej...Adam Małysz powraca do swojej formy,ale sam skoczek nie chce zapeszac, ale to widac gołym okiem! na treningach spisywał sie bardzo dobrze ! wiec nie mam wątpliwosci co do tego typu :!:

P.Żyla-S.Hula- kto lepszy 1 1.62 ✅ :jupi:

Młody Żyła spisuje sie na tej skoczni lepiej od swojego starszego kolegi z Reprezentacji,zarówno w kwalifikacjach jak i w treningach spisywał sie dużo lepiej.W Kwalifikacjach zajął 16 miejsce ,skoczył 129m! natomiast Hula zajął 45 miejsce za skok na odległość 117,5m.Hula skacze w ostatnim czasie słabiutko ... nie ma co ukrywać,a Żyła robi postepy! więc kurs ładny i warto zaryzykowac!

M.Uhrmann-T.Morgenstern- kto lepszy 1 1.65 ⛔ upadek Uhrmana...

Niemiec bardzo dobrze spisuje sie na tej skoczni,kwalifikacje i treningi są najlepszym tego dowodem, przypomne że w kwalifikacjach zajął 2-gie miejsce za Adamem Małyszem ! Uhrman wygrał ostatni konkurs co pewnie wzmocniło go psychicznie.A Morenstern skacze &quot;słabiej&quot; jak na niego możliwości no i ta niby choroba, wiec wole postawić na Uhrmana ;-)

A.Małysz-A.Jacobsen- kto lepszy 1 1.66 ✅ :jupi:

Dziwi mnie dlaczego bukmacherzy wystawili ten zaklad przecież Jacobsen nie przyjechał do Titisee-Neustadt bo przygotowuje sie do MŚ... nie wiem czy zaliczą ten zakład ale warto spróbowac ;-)
No ładnie typy siadły ;-)
Szkoda Uhrmana że upadł...

pozdro

beau 1

beau

Forum VIP
ADAMA MAŁYSZ wygrał pierwsze zawody w Titisee-Neustadt :jupi: Świetna sobota w wykonaniu Polskich sportowców.Bardzo dobrze skakał także Kamil Stoch.W jutrzejszych zawodach Adam ma bardzo duże szanse na zwycięstwo. ???? Mam nadzieje,że zwyciężymy także z Niemcami w piłce ręcznej bo to co pisza o Polakach przerasta ludzkie pojęcie. :zy3ou:

rafalre 0

rafalre

Użytkownik
Adam w dzisiejszych zawodach skakał świetenie. Pokazał, że ciągle rywale muszą się z nim liczyć. Myśle, że jutro także odniesie zwycięstwo.
Zgadzam się z Beau. To co piszą o nas Szwaby to zgroza. Ale Polaczki jutro utra im nosa :jezora:

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam ;-)

Dzisiaj drgi konkurs wiec jakies typki wypada zapodac :jezora:

D.Vassiliev-W.Loitzl- kto lepszy 1 1.65 ✅ :jupi:

Rusek w ostatnim czasie w wysokiej formie, wczoraj zaprezentował sie bardzo dobrze w konkursie i zajął 5-te miejsce :spokodfhgfh: Loitzl tez wczorajszy konkurs może zapisać do udanych bo zajął 7 miejsce.Ale ostatecznie Vassiliev skoczył od Loitzla w calym konkursie o 5,5 metra,to duzo :!: Typ prosty jak dla mnie , Vassiliev sie lepiej reprezentuje od Loitzla w PŚ! wiec warto zaryzykować ;-)

A.Kofler-S.Ammann- kto lepszy 1 1.60 ⛔

&quot;Kofi&quot; to jeden z moich ulubionych skoczków i wczoraj miał podowdy do zadowolenia bo zajął 2 miejsce ustepujac Naszemu Mistrzowi Adamowi Małyszowi ;-) Kofler ma mocniejsze odbicie od Ammann&#39;a i w czasie gdy na skoczni brak wiatru to sobie lepiej radzi w powietrzu.Ammann jest filigramowym zawodnikiem i musi mieć wiatr pod narty aby daleko odlecieć-tak jak wczoraj .Mysle ze Kofler dzisiaj znowu bedzie polował w podium ! Ammann tez pewnie ale bedzie groszy jesli chodzi o zajete lokaty od Kofiego.

K.Stoch-J.Ritzerfeld- kto lepszy 1 1.78 ⛔

Tutaj mam troche wątpliwkości i wahania co do tego typu... Kamil wczoraj bardzo ładnie skakal i zajął 17 miejsce a niemiec 21.Tylko ze Stoch nie jest regularny i postrafi w jednym konkursie skakc bardzo dobrze a w drugim zepsuje skok... Ale myśle ze dzisiaj takiego czegoś nie bedzie i powalczy z niemcem i wygra tą rywalizacje.Te wczorajsze dobre skoki powinny polaka podbudować psychicznie przed dzisiejszymi zawodami :!:

A.Małysz-A.Jacobsen- kto lepszy 1 1.45 ✅

Oczywiscie ze w tym typie stawiam na Małysza, jest teraz w bardzo wysokiej formie i nie wiem czy jest terzaz w stanie mu ktos zagrozic :!: Zdecydowany faworyt tego starcia ;-)Jacobsen nie skacze juz tak wyśmienicie jak na początku sezonu... troche z niego powietrze zeszlo... Dziś Adam Małysz nokautuje ;-)

pozdrawiam ????

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Dziś rano, o godzinie 9-tej na Thomasa Morgensterna oraz Martina Kocha czekała karetka. Obaj zawodnicy nie byli w stanie startować w niedzielnym konkursie w Titisee-Neustadt.

W sobotę oficjalnie podano do wiadomości publicznej, że półpaścem zaraził się również Martin Koch.

Morgenstern oraz Koch nie brali udziału w piątkowych treningach oraz kwalifikacjach, a do Titisee-Neustadt zostali przetransportowani dopiero w sobotę rano, śmigłowcem Red Bulla.

Wszystkie te działania, miały zapewnić obu zawodnikom jak najlepsze warunki i wygodną podróż.

Martin Koch i Thomas Morgenstern wystartowali w konkursie. Jeszcze po I serii &quot;Morgi&quot; plasował się na 6. miejscu, jednak było jasne, że zazwyczaj roześmiany i pogodny Austriak, jest daleki od normalnej dyspozycji.

Siły opuściły &quot;Morgiego&quot; przed drugim skokiem, kiedy to nie był już w stanie nawet sam nieść nart. Ostatecznie Austriak zajął dopiero 13. miejsce.

Również Martin Koch nie skakał w sobotę na swoim poziomie. Zawody zakończył na dalekiej, 47. lokacie.

&quot;Martin ogólnie nie czuje się tak źle, jednak ten wirus trochę na niego wpływa i odbiera mu siły&quot; - powiedział rzecznik prasowy Austriaków - Florian Kotlaba.

&quot;Niestety, Morgi chorobę odczuwa jeszcze bardziej niż w Oberstdorfie. Teraz ma na dodatek ostre bóle brzucha&quot; - dodał Kotlaba.

&quot;Z lekarzami i trenerami uzgodniliśmy, że tak będzie najlepiej. Karetką zawodnicy zostaną odwiezieni do domów, dzięki temu będą mogli przez całą drogę leżeć. Morgiemu, tak samo jak i Martinowi jest teraz potrzebny odpoczynek i intensywna kuracja. Ich najważniejszym celem na ten sezon są MŚ w Sapporo. Nie wystąpią więc ani w Klingenthalu ani w Willingen&quot; - zakonczył rzecznik Austriaków.

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Dzięki konkursom w Titisee-Neustadt Adam ma realną szanse na zdobycie kryształowej kuli .Brakuje mu jedynie 230 punktów do lidera Jacobsen który ma 987 punktów ! To już tylko kwestia czasu kiedy zepchnie młodego Schlierenzauer do którego traci jedynie 42 ptk. 8) Adam w tym roku udowodni że jest najlepszym skoczkeim wszechczasów i trzymajmy za niego kciuki !! ???? ???? :grin: ???? ????

W 2

wislak

Forum VIP
Dzięki konkursom w Titisee-Neustadt Adam ma realną szanse na zdobycie kryształowej kuli .Brakuje mu jedynie 230 punktów do lidera Jacobsen który ma 987 punktów ! To już tylko kwestia czasu kiedy zepchnie młodego Schlierenzauer do którego traci jedynie 42 ptk. 8) Adam w tym roku udowodni że jest najlepszym skoczkeim wszechczasów i trzymajmy za niego kciuki !! ???? ???? :grin: ???? ????
No moze nie wszechczasow :/ Chyba Nykenena nikt nie zepchnie z historii na 2 miejsce ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jak dla mnie Adam w tym sezonie zdobędzie MŚ oraz kryształową kulę tak jak to było w sezonie kiedy wygrał w Pregelato oba konkursy MŚ oraz potem dogonił lidera i zdobył kryształa, moim zdaniem powtórka z rozgrywki ???? A co do wyprzedzenia Nykenena, to jest realne, że Małyszowi się uda ma jeszcze conajmniej 3,5 sezonu, a 14 zwycięstw może osiągnąć w pucharze świata przez te kilka lat.

pzDr :!:

D 0

damian591

Użytkownik
Niestety 230 punktów to moim zdaniem jest dużo :-?, ale oczywiście do odrobienia ???? . Niestety Jacobsen nadal jest mocny, i prawie każdego konkurusu znajduje miejsce na podium, a jeśli już to tuż za nim. Jeśli Jacobsen będzie skakał tak jak dotychczas to niestety może troszke braknąć Małyszowi, do zdobycia kryształowej kuli. Wszystko jest w rękach Jacobsena i ciekawe jak sobie ten młody skoczek poradzi z presją na kolejnych konkursach. ???? Trzymam kciuki za Adama Małysza i mam nadzieje, żę raz dwa zniweluje tą przewage.

kylo1910 0

kylo1910

Użytkownik
Niestety 230 punktów to moim zdaniem jest dużo :-?, ale oczywiście do odrobienia ???? . Niestety Jacobsen nadal jest mocny, i prawie każdego konkurusu znajduje miejsce na podium, a jeśli już to tuż za nim. Jeśli Jacobsen będzie skakał tak jak dotychczas to niestety może troszke braknąć Małyszowi, do zdobycia kryształowej kuli. Wszystko jest w rękach Jacobsena i ciekawe jak sobie ten młody skoczek poradzi z presją na kolejnych konkursach. ???? Trzymam kciuki za Adama Małysza i mam nadzieje, żę raz dwa zniweluje tą przewage.
Jacobsen nie startuje w Klingenthal i najprawdopodobnie też w Willingen go też nie zobaczymy.

D 0

damian591

Użytkownik
Jacobsen nie startuje w Klingenthal i najprawdopodobnie też w Willingen go też nie zobaczymy.
No to rewelacyjna wiadomość ???? . Mam nadzieje, że Adam Małysz to w pełni wykorzysta i zbliży się do Jacobsena.

ADAM LICZE NA CIEBIE ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom