No to ja tez wiedzialem ale dopiero jakies 30 min przed startem.. nie wiem czemu ... takie info podały serwisy sportowe...Daimler Jacobsen startuje i skacze, neiwiem czemu podali info do mediow ze sie przygotowuje przed MŚ.
No ładnie typy siadły ;-)Witam ;-)
BetGun wystawiło szeroka ofertę skoków ,podaje od siebie typy :
A.Małysz-T.Morgenstern- kto lepszy 1 1.42 :jupi:
Adam w bardzo dobrej formie,co pokazał w kwalifikacjach skacząc 141 m! oczywiście wygrał kwalifikacje ;-) Morgenstern nie skakał w kwalifikacjach ani w treningach z powodu choroby : Thomas Morgenstern oraz Martin Koch. Obaj zawodnicy zarazili się półpaścem,więc dzisiaj mogą skakać słabiej...Adam Małysz powraca do swojej formy,ale sam skoczek nie chce zapeszac, ale to widac gołym okiem! na treningach spisywał sie bardzo dobrze ! wiec nie mam wątpliwosci co do tego typu :!:
P.Żyla-S.Hula- kto lepszy 1 1.62 :jupi:
Młody Żyła spisuje sie na tej skoczni lepiej od swojego starszego kolegi z Reprezentacji,zarówno w kwalifikacjach jak i w treningach spisywał sie dużo lepiej.W Kwalifikacjach zajął 16 miejsce ,skoczył 129m! natomiast Hula zajął 45 miejsce za skok na odległość 117,5m.Hula skacze w ostatnim czasie słabiutko ... nie ma co ukrywać,a Żyła robi postepy! więc kurs ładny i warto zaryzykowac!
M.Uhrmann-T.Morgenstern- kto lepszy 1 1.65 upadek Uhrmana...
Niemiec bardzo dobrze spisuje sie na tej skoczni,kwalifikacje i treningi są najlepszym tego dowodem, przypomne że w kwalifikacjach zajął 2-gie miejsce za Adamem Małyszem ! Uhrman wygrał ostatni konkurs co pewnie wzmocniło go psychicznie.A Morenstern skacze "słabiej" jak na niego możliwości no i ta niby choroba, wiec wole postawić na Uhrmana ;-)
A.Małysz-A.Jacobsen- kto lepszy 1 1.66 :jupi:
Dziwi mnie dlaczego bukmacherzy wystawili ten zaklad przecież Jacobsen nie przyjechał do Titisee-Neustadt bo przygotowuje sie do MŚ... nie wiem czy zaliczą ten zakład ale warto spróbowac ;-)
No moze nie wszechczasow :/ Chyba Nykenena nikt nie zepchnie z historii na 2 miejsce ????Dzięki konkursom w Titisee-Neustadt Adam ma realną szanse na zdobycie kryształowej kuli .Brakuje mu jedynie 230 punktów do lidera Jacobsen który ma 987 punktów ! To już tylko kwestia czasu kiedy zepchnie młodego Schlierenzauer do którego traci jedynie 42 ptk. 8) Adam w tym roku udowodni że jest najlepszym skoczkeim wszechczasów i trzymajmy za niego kciuki !! ???? ???? :grin: ???? ????
Niestety 230 punktów to moim zdaniem jest dużo :-?, ale oczywiście do odrobienia ???? . Niestety Jacobsen nadal jest mocny, i prawie każdego konkurusu znajduje miejsce na podium, a jeśli już to tuż za nim. Jeśli Jacobsen będzie skakał tak jak dotychczas to niestety może troszke braknąć Małyszowi, do zdobycia kryształowej kuli. Wszystko jest w rękach Jacobsena i ciekawe jak sobie ten młody skoczek poradzi z presją na kolejnych konkursach. ???? Trzymam kciuki za Adama Małysza i mam nadzieje, żę raz dwa zniweluje tą przewage.Dzięki konkursom w Titisee-Neustadt Adam ma realną szanse na zdobycie kryształowej kuli .Brakuje mu jedynie 230 punktów do lidera Jacobsen który ma 987 punktów ! To już tylko kwestia czasu kiedy zepchnie młodego Schlierenzauer do którego traci jedynie 42 ptk. 8) Adam w tym roku udowodni że jest najlepszym skoczkeim wszechczasów i trzymajmy za niego kciuki !! ???? ???? :grin: ???? ????
Jacobsen nie startuje w Klingenthal i najprawdopodobnie też w Willingen go też nie zobaczymy.Niestety 230 punktów to moim zdaniem jest dużo :-?, ale oczywiście do odrobienia ???? . Niestety Jacobsen nadal jest mocny, i prawie każdego konkurusu znajduje miejsce na podium, a jeśli już to tuż za nim. Jeśli Jacobsen będzie skakał tak jak dotychczas to niestety może troszke braknąć Małyszowi, do zdobycia kryształowej kuli. Wszystko jest w rękach Jacobsena i ciekawe jak sobie ten młody skoczek poradzi z presją na kolejnych konkursach. ???? Trzymam kciuki za Adama Małysza i mam nadzieje, żę raz dwa zniweluje tą przewage.
No to rewelacyjna wiadomość ???? . Mam nadzieje, że Adam Małysz to w pełni wykorzysta i zbliży się do Jacobsena.Jacobsen nie startuje w Klingenthal i najprawdopodobnie też w Willingen go też nie zobaczymy.Niestety 230 punktów to moim zdaniem jest dużo :-?, ale oczywiście do odrobienia ???? . Niestety Jacobsen nadal jest mocny, i prawie każdego konkurusu znajduje miejsce na podium, a jeśli już to tuż za nim. Jeśli Jacobsen będzie skakał tak jak dotychczas to niestety może troszke braknąć Małyszowi, do zdobycia kryształowej kuli. Wszystko jest w rękach Jacobsena i ciekawe jak sobie ten młody skoczek poradzi z presją na kolejnych konkursach. ???? Trzymam kciuki za Adama Małysza i mam nadzieje, żę raz dwa zniweluje tą przewage.