O 0 oskar2 Użytkownik Luty 14, 2014 #1 Mam pytanie co w przypadku jeśli obstawiłem dwóch zawodników a oni nie wystąpili w kwalifikacjach?
12,8K ted Forum VIP Luty 14, 2014 #2 wystarczyło regulamin sts przeczytać zwrot będzie, czyli liczone po kursie 1.0
O 0 oskar2 Użytkownik Luty 14, 2014 #3 A jeśli obstawiłbym dwóch zawodników gdzie jeden by nie wystąpił a drugi tak ?
O 0 oskar2 Użytkownik Luty 15, 2014 #6 No właśnie. Piszecie, że zwrot a w dalszym ciągu mam status wygranej "?" Czy to nie jest tak, że jeśli Ci zawodnicy nie startowali wczoraj w kwalifikacjach to kupon przenoszony jest na dzisiejszy turniej ?
No właśnie. Piszecie, że zwrot a w dalszym ciągu mam status wygranej "?" Czy to nie jest tak, że jeśli Ci zawodnicy nie startowali wczoraj w kwalifikacjach to kupon przenoszony jest na dzisiejszy turniej ?
108 mistrztyperski Użytkownik Luty 15, 2014 #7 A może po prostu skoro postawiłeś na kwalifikacje to będziesz musiał poczekać na następne igrzyska i kwalifikacje.
A może po prostu skoro postawiłeś na kwalifikacje to będziesz musiał poczekać na następne igrzyska i kwalifikacje.