No bet365 się postarał, praktycznie nic do grania jak dla mnie. Kofler - Lloitzl macie po 1,83 na każdego jednak dla mnie to zdecydowanie no bet.
Wybieram:
Kamil Stoch - Maciej Kot 1,33 bet365
Kamil w każdej serii próbnej duuuużo lepszy od Maćka, w konkursie mimo, że chyba dwa wspaniałe skoki Kota ( sprzyjające warunki ) i tak Kamil przed Kotem, polecam do jakiegoś dubla.
Kot -
Hvala (1 runda) 2,35 bet365
W Wiśle bardzo słabe treningi Kota, w konkursie wystrzelił. W Zakopanem również bardzo słabe treningi i w drużynówce wystrzelił przypominam znów o świetnych warunkach. Jaka Hvala czuje się w Zakopanem dobrze, oba treningi z Maćkiem wygrane, wczoraj Maciek wygrał z Jaką jedynie o 2,6 punkta mimo iż oddał jak na siebie niemalże perfekcyjne skoki. Ryzyko może i jest, ale coś czuje, że przeczucie jest dobre a i statystyki też przemawiają w niezłym procencie ku temu.
Kraft -
Freitag (1 runda) 1,83 Bet365
1 trening - Kraft 41, Feitag 16. 2 trening Kraft 3, Freitag 9.
Konkurs drużynowy - Freitag 14, Kraft 15 (w tym jeden bardzo słąby skok). Widać, że Freitag jest dużo bardziej powtarzalny. Szkoda, że typu nie ma H2H w całym konkursie lecz myślę, że Freitag da rade. Kraft nienajlepiej czuje się w Polsce, w Wiśle słaby
konkurs w Zakopanem też bez błysku, Freitag stabilnie.
Freund - Freitag 1,62 Bet365
Nie ma się co rozpisywać. Freund dużo l lepszy w treningach jak i wczorajszym konkursie, gram śmiało. Cały sezon też pokazuje iż Freund > Freitag
Po kwalifikacjach dorzucony Jacobsen win po 8@ więc dzisiaj kapitalny dzień, skoki = zarobek ????