Bwin'a to ja się boje, już wiele razy słyszałem, że nie wypłacają itp.Żaden bukmacher nie wystawił jeszcze chyba obszernej oferty. Jedynie co widać u większości to zakład kto wygra klasyfikacje generalną Pucharu Świata. Odnośnie poszczególnych konkursów - zawodów to bwin miał zawsze dobrą ofertę.
A ja wiele razy słyszałem o Yeti...Bwin'a to ja się boje, już wiele razy słyszałem, że nie wypłacają itp.
Może ktoś konkretny, kto obstawia skoki, odpowie na moje pytanie. Dzięki.
A tak w ramach offtop'u, to jak szybko zaksięgują moją wpłatę na konto?A ja wiele razy słyszałem o Yeti...
Nie jest tak źle... to tylko pojedyncze wypadki. Polecam bwin do skoków, nawet dobre livezakłady na skoki mają, a przed konkursem masa zakładów..
To zależy jaki wybierzesz sposób transakcji.A tak w ramach offtop'u, to jak szybko zaksięgują moją wpłatę na konto?
Pytałem, jak konkretnie wygląda sprawa z bwin'em. Dla przykładu powiem, że w betathome, można to załatwić w 30 minut, dowodem wpłaty, dla odmiany w unibet'cie trzeba czekać co najmniej kilka dni.To zależy jaki wybierzesz sposób transakcji.
Przez przelewy24 będziesz pieniądze miał po chwili, podobnie Moneybookers.
Przekaz pocztowy to kwestia kilku dni. Nie wiem jak wygląda sprawa z przelewem z konta bankowego, ale wydaję mi się, że wtedy trwa to paru godzin.
No, w porę napisałeś... Wpłaciłem już 100 zł do tego cholernego bwin, skorzystałem z bonusu i tu się okazało, że chyba muszę postawić 250 zł do 31 grudnia, jest teraz jakaś możliwość wypłacenia stamtąd kasy?Ostatnio sam z ciekawości zadałem pytanie ekspertom naszego forum w sportach zimowych doradzili Unibet oraz Betgun , Sam osobiście raczej wybiorę do Skoków tego drugiego.