>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki narciarskie - jaki bukmacher?

skipper 0

skipper

Użytkownik
Witam.
Może wiecie jaki bukmacher przygotował najbogatszą ofertę w dziedzinie skoków narciarskich, na zbliżający się sezon 09/10?

skipper 0

skipper

Użytkownik
Na razie nie mają żadnej oferty co do skoków, tak więc nie wiem czy tam się rejestrować i wpłacać pieniążki, chce już coś obstawić do piątku.

I 1

icytower77

Użytkownik
Żaden bukmacher nie wystawił jeszcze chyba obszernej oferty. Jedynie co widać u większości to zakład kto wygra klasyfikacje generalną Pucharu Świata. Odnośnie poszczególnych konkursów - zawodów to bwin miał zawsze dobrą ofertę.

skipper 0

skipper

Użytkownik
Żaden bukmacher nie wystawił jeszcze chyba obszernej oferty. Jedynie co widać u większości to zakład kto wygra klasyfikacje generalną Pucharu Świata. Odnośnie poszczególnych konkursów - zawodów to bwin miał zawsze dobrą ofertę.
Bwin&#39;a to ja się boje, już wiele razy słyszałem, że nie wypłacają itp.
Może ktoś konkretny, kto obstawia skoki, odpowie na moje pytanie. Dzięki.

nasty 12

nasty

Użytkownik
nie obstawiam ale buki przyjazne sportom zimowym to tobet (przez nordicbet) betsafe expekt i unibet, tez wspomniany wczesniej betgun ale to wszystko wyjdzie w praniu

vde 119

vde

Użytkownik
Bwin&#39;a to ja się boje, już wiele razy słyszałem, że nie wypłacają itp.
Może ktoś konkretny, kto obstawia skoki, odpowie na moje pytanie. Dzięki.
A ja wiele razy słyszałem o Yeti...

Nie jest tak źle... to tylko pojedyncze wypadki. Polecam bwin do skoków, nawet dobre livezakłady na skoki mają, a przed konkursem masa zakładów..

skipper 0

skipper

Użytkownik
A ja wiele razy słyszałem o Yeti...

Nie jest tak źle... to tylko pojedyncze wypadki. Polecam bwin do skoków, nawet dobre livezakłady na skoki mają, a przed konkursem masa zakładów..
A tak w ramach offtop&#39;u, to jak szybko zaksięgują moją wpłatę na konto?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
A tak w ramach offtop&#39;u, to jak szybko zaksięgują moją wpłatę na konto?
To zależy jaki wybierzesz sposób transakcji.
Przez przelewy24 będziesz pieniądze miał po chwili, podobnie Moneybookers.

Przekaz pocztowy to kwestia kilku dni. Nie wiem jak wygląda sprawa z przelewem z konta bankowego, ale wydaję mi się, że wtedy trwa to paru godzin.

skipper 0

skipper

Użytkownik
To zależy jaki wybierzesz sposób transakcji.
Przez przelewy24 będziesz pieniądze miał po chwili, podobnie Moneybookers.

Przekaz pocztowy to kwestia kilku dni. Nie wiem jak wygląda sprawa z przelewem z konta bankowego, ale wydaję mi się, że wtedy trwa to paru godzin.
Pytałem, jak konkretnie wygląda sprawa z bwin&#39;em. Dla przykładu powiem, że w betathome, można to załatwić w 30 minut, dowodem wpłaty, dla odmiany w unibet&#39;cie trzeba czekać co najmniej kilka dni.

skipper 0

skipper

Użytkownik
Trochę nad tym myślałem i boję się, że bwin moze mnie oszukać, często w skokach wpadały mi wysokie kursy, a bwin takie zakłady chętnie anuluje.. Kusi mnie jednak ich bogata oferta.. W każdym bądź razie, może jest na forum użytkownik, który pogrywa/ł w skoki i poleci mi konkretnie jakiegoś bukmachera.
//Zalozylem konto i przelalem kasy do bwin&#39;u, mam nadzieje, ze wszystko obejdzie sie bez problemow.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ostatnio sam z ciekawości zadałem pytanie ekspertom naszego forum w sportach zimowych doradzili Unibet oraz Betgun , Sam osobiście raczej wybiorę do Skoków tego drugiego.

skipper 0

skipper

Użytkownik
Ostatnio sam z ciekawości zadałem pytanie ekspertom naszego forum w sportach zimowych doradzili Unibet oraz Betgun , Sam osobiście raczej wybiorę do Skoków tego drugiego.
No, w porę napisałeś... Wpłaciłem już 100 zł do tego cholernego bwin, skorzystałem z bonusu i tu się okazało, że chyba muszę postawić 250 zł do 31 grudnia, jest teraz jakaś możliwość wypłacenia stamtąd kasy?

Do góry Bottom