Indywidualnie 2 skoki
betclic:
Geiger - Kobayashi 1 @ 2,10
Lindvik - Kraft 1 @ 2,70
5,67 @ 40j
P.Prevc - Hayboeck 1 @ 2,00
4,20 @ 65j
Zajc - Kraft 1 @ 3,30
6,93 @ 100j.
Patrząc na powyższe 3 kupony wszystkie wczoraj by zostały lekko pokrytę, więc korzystam z value kursowego i liczę na powtórkę ze wczoraj.
1 seria: Kytosaho - Kubacki 2 @ 2.22 @ 60j @
STS
TYp pod value. U innch buków widziałem nawet 1,40 i jest to bardziej realny kurs. Kytosaho oddał tu sporo skoków i w większosci miał wiecej problemów niż dobrych lotów. Przegrał ze wszystkimi POlakami w tym z Wąskiem, a myśle że zmiana na Kubackiego da +5m do tego co skakał Wąsek. Wąsek wygrął rywalizacje bo był minilnie lepszy w czwartek. Potem Wąsek wypadał znacznie słabiej, więc myślę że Kubackiego stać na poprawkę względem Wąska, który i tak był lepszy od Kytosaho. Myslę że Dawid o te 7-10m pokona Fina.
Norwegia TOP 2 @ 2,40@ 55j @
FOrtuna
Norwegia w piątek gdy skakał Johansson spokojnie znalazła by się na drugim miejscu z bezpieczną przewagą. Dzisiaj tak bezpiecznie może nie być bo za Hubera Woglgennant ale i tak myślę że gospodarze spokojnie wywalczą srebro.
1 seria: D.Prevc - P.PRevc 1 @ 1,85 @ 25j.
Wczoraj Domen słabszy dzień, ale dzis liczę żę będzie wyraźnie lepszy od brata tak jak w czwartek i piątek niemal w każdej próbie.