A
531
albuquerque
Użytkownik
Jak najbardziej tak. Skaczą w treningach, więc w drużynówce również.To Kasai i Ito skaczą czy nie?
Jak najbardziej tak. Skaczą w treningach, więc w drużynówce również.To Kasai i Ito skaczą czy nie?
Nie do końca na liście CoC, o punkty CoC nie może walczyć, on jest tylko na liście Memoriału Olimpijskiego. Dzisiaj już skakał i gdyby mógł być klasyfikowany wśród zawodników CoC, to byłby 31.taki off top....
jutro w Sapporo na CoC na liście startowej widnieje K.Funaki....ciekawe jak mu pójdzie ;-)
Ten Memoriał, to niejako tradycja, to już 45 odsłona i w sumie taki rodzaj dożynek, wśród Japończyków był dopiero 9, chociaż jak na swój wiek to i tak niezły wynik. Jednak to był tylko jednorazowy wyskok, właśnie tylko na ten rodzaj zawodów.A co do Funakiego, to chyba ma szansę na jakąś grupę krajową się załapać....
czyli nie gorzej niż nasi gwiazdorzy....Murańka i Zniszczoł w trzeciej dziesiątce, a Wolny jeszcze gorzej....Stękała ostatni - dramat.Nie do końca na liście CoC, o punkty CoC nie może walczyć, on jest tylko na liście Memoriału Olimpijskiego. Dzisiaj już skakał i gdyby mógł być klasyfikowany wśród zawodników CoC, to byłby 31.
1.71 w pinnacle , az strach pomyśleć ile dadzą gdzie indziejNo i jajo. Od tygodnia czekałem na kursy na drużynówkę w Zako. Było >2 kurs,a pewnie po kwalifikacjach wystawią coś w okolicach 1,7; 1,8 jak nie mniej
zaspałem :?
zdarzają to im się dobre skoki;-)Nie lekceważyłbym Rosjan. Co prawda często zdarzają im się wpadki, ale Japończycy jak i Czesi wczoraj notowali mizerne wyniki
Bez przesady, opisałem powody dla których warto moim zdaniem grać na Amerykanów w tej parze. Masz chyba zdanie wyrobione na temat Amerykanów, bez uwzględnienia ich aktualnych możliwości. Oczywiście ryzyko zawsze pozostaje, bo umiejętności rzeczywiście nie są duże, ale obecnie na pewno większe, niż Finów, ale ja wolę ryzykować przy kursie @1.50, niż przy kursach rzędu @1.18 (w buku naziemnym) na Japońców, gdzie Ito przy niekorzystnym wietrze jest w stanie zepsuć skok, Takeuchi niezależnie od warunków psuje, nie wspominając już o Kobayashim.Serio....na USA????? I u Finow i u Amerykancow mozliwa jest po 8 x bula. Jak mozna cos takiego grac?
Może ktoś wyjaśnić ten zapis bo na stronie betssona nie ma info o tej promocji. Z góry dziękiI to właśnie z okazji niedzielnych zawodów BETSSON przygotował atrakcyjną ofertę zarówno dla nowych, jak i obecnych klientów! Każdy nowy klient otrzyma aż 30 PLN w ramach Zakładu Bez Ryzyka, zaś stali klienci mogą liczyć na 15 PLN. Warunkiem koniecznym jest wniesienie zakładu podczas trwania samego konkursu. Konkursu, który ma jednego faworyta.