Finlandia - Rosja 2 @1,75
Słowenia - Norwegia 1 @1,33
Japonia - Czechy 1 @1,30
Austria 1-3 @1,25
Polska 1-4 @1,15
AKO @4,75 z podatkiem, bo Fortunka ????
Takie AKO proponuje na skoki dziś. Co do 1 typu, Finowie jak Finowie, skaczą swoje, granice 3 dziesiątki w Willingen, nie powinni być zagrożeniem dla Rosjan, gdzie Kornilov z Vassilievem skaczą lepiej od Finów, Klimov swoje dołoży, stabilna dobra forma. Jedynie ten Hazedtinov może swoje 3 grosze dołożyć, ale moim zdaniem nawet przy słabszych jego skokach
Rosja łyknie Finów ????
Drugi tym ide w Słoweńców, skaczą tu dobrze, ale bez szału, nie to co w Zakopanym, Norwedzy w cieniu tego, co prezentowali na początku sezonu, Tande w kratke, Stjernen tendencja spadkowa, Johansonowi jedno podium po bardzo loteryjnym konkursie, no i ten Fannemel (jeśli on odda dwa dobre równe skoki, będę pod wielkim wrażeniem:razz ????
O Japonii było pisane wyżej, nie będę się rozwodzić. Czesi tutaj dramat prócz Romana oscylują w granicach 4 dziesiątki, Samuraje swoje skoczą.
Dwa ostatnie typy takie na
podbicie, Austriacy jak i Polacy faworyci jak dla mnie tutaj do wygrania, nie wierze dziś w Niemców. Kfaft widać po nieobecności w zakopanym skacze jak z nut, fettner odziwo tez dobrze, Hayboeck swoje no i Szliri też skaczący na odpowiednim poziomie, kurs bardzo bezpieczny.
Polska w 4 znajdzie się na pewno, podium po kursie 1,45 tez do brania na spokojnie, te 2 ekipy wrac z Niemcami odstają na ten moment od rywali, jest taka mała przepaść miedzy nimi a Norwegiami, czy slowenia, chyba że prełce będą latac jak natchnieni ????
Co do innych sportów, wpadł mi typ z siatkówki włoskiej, dokładniej
puchar Włoch:
Trentino - Modena +178,5 @1,51 Fortuna
Mecz będzie wyrównany, przewiduje 4/5 setów, w dodatku jest to półfinał, jeden mecz, nie będzie tu odpuszczania z zadnej z ekip. Linia bardzo bezpieczna do pokrycia.
Powodzonka
Edit: Nie wiem co Słowenia zrobiła w 1 serii, bardziej Tepes tym skokiem na 100 metrów ???? A co do Rosji, znakomity występ Klimova w sumie uratował typ i też postawa Finów w 1 serii zaskoczyła, ale dobrze że zawodnicy mieli 2 skoki do oddania i w miarę to sie wyrównało ????
Co do siatkówki Włoch, jak pisałem bezpiecznie linia pokryta, zaobserwowałem to już jakiś czas temu, jeśli drużyny z czubu spotykają się na parkiecie, bardzo prawdopodobny jest over pktowy, a w tym przypadku tym bardziej, że to był puchar ???? No i co? I tak jak przewidywałem, sety na przewagi, tylko jeden set mniejszą przewagą ugrany jak 2 pkty na 5 setów