Witam po ponad tygodniowej przerwie;-)
Dziś pod lupę przeanalizowałem 4 pary
Prevc, Peter-Freund, Severin 2
1.40
mocna para ale zwycięsko z tej pary wyjdzie niemiec i już wyjaśniam dlaczego.. Prevc oczywiście zawsze może oddać niewiarygodnie daleki skok przy tym jest w dobrej formie ale jest jedno ale severin dostał takiego cugu że ciężko będzie któremuś ze skoczków chociażby dorównać i można by rzec że kandydat do zwycięstwa jest tylko jeden..
Hayboeck, Michael-Kasai, Noriaki 1
1.40
po turnieju czterech skoczni Austriacy trochę spuscili z tonu ale tylko trochę Hayboeck dziś na pewno będzie walczył o pudło a co do Japonczyka którego darze wielką sympatią coś mi się wydaje że delikatnie on już jest myślami w Sapporo i będzie tan szlifować formę która i tak jest dobra ale nie aż tak jak na początku sezonu.. Jak Kasai zajmie miejsce pod koniec pierwszej 10-ki to będzie dobry wynik
Stoch, Kamil-Koudelka, Roman 1
1.22
Kamil dzisiaj odpali i ma bardzo duże szanse znaleść się na podium i nawet deptać po nartach freundowi
widać że po kontuzji już ani śladu i są to skoki podobne jak z sochi jest błysk jest moc
a Czech po równii pochyłej forma już nie ta co z początku sezonu Czech zakręci się w okolicach 8-15 miejsca
Freitag, Richard-Velta, Rune 1
1.2
U Niemca forma doskonała więc Norweg wiadomo że sporo straci do freitaga dla velty zakończenie zawodów na początku drugiej 10-ki to będzie dobry wynik a freitag na pewno powalczy o podium
Dodam że warunki pogodowe będą dobre a nawet bardzo dobre
max ma powiewać do 1 m/s a nawet ma być cisza.. Więc mniej loterii a skocznia dziś zweryfikuje kto jest w najlepszej formie
Pozdrawiam;-)
Ps.. Jutro wkleję kupon bo nie mam teraz przy sobie$$$$:razz:
Tak jak obiecałem daje załącznik kuponu
A i jeszcze pochwalę się takim innym kuponem rozrywkowym;-)
Pozdrawiam