>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki narciarskie 2014/1015 - Klingenthal (21.11 - 23.11.2014)

Status
Zamknięty.
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Prevc-Freund 2 @1.65
Prevc narazie chyba nie do konca przekonuje, co juz chyba widac nawet po typach powyzej. Sloweniec dobrze, ale tez bez fajerwerkow. Freund duzo lepiej w treningach i kwalifikacjach. Uwazam, ze sie przelozy to na dzisiejszy konkurs. Na pewno tez Freund na niemieckiej ziemi bedzie zmobilizowany. Freund wydaje mi sie lepszy w tej parze na dzien dzisiejszy.

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Gregor Schlierenzauer 7 lub niżej @ 1.4 BetGun ✅
Gregor zagubiony, Gregor bez formy, natomiast wielu skoczkow skacze solidnie, mowa tu o: Kasai. Prevc, Freund, Koudelka, Fannemell, Simon, Wellinger czy nawet Zyla. Schliri dzis poza top6 bedzie.
Roman Koudelka WIN @ 4.0 ✅
Ma skurczybyk moc, skacze non stop swietnie, moc moc i jeszcze raz moc, w konkursie pewnie znowu walnie dwa raz po 140, po takim kursie probuje, bo pary z nim mnie nir satysfakcjonuja - slabe kursy patrz wyzej.
Podsumowanie weekendu:
Roman Koudelka WIN @ 4.0 BetGun ✅
Gregor Schlierenzauer 7 lub niżej @ 1.4 BetGun ✅
Jernej Damjan - Dawid Kubacki 1 @ 1.25 Fortuna ✅
Severin Freund - Gregor Schlierenzauer 1 @ 1.40 Fortuna✅
Czechy vs. Polska 1 @ 2.50 Expekt. ✅
Japonia vs. Polska 1 @ 1.67 Betsafe.
✅
Słowenia vs. Polska 1 2.55 Unibet.
✅
7-0 ;) A niech niektórzy mówią dalej: &quot;Skoki to loteria, na nich nie da się wygrywać&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +67
unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Czytam i myślę, myślę i się zastanawiam. I nie widzę żeby dziś był 1 kwietnia, Ty naprawdę grasz tę pare? Ty naprawdę grasz Romana Koudelke po 1.50? Jeśli tak to super, mam nadzieje że namówisz do tego wiele osób i kurs na Norwega będzie jeszcze lepszy. Do rzeczy, para dwóch świetnie latających tu zawodników którzy pokazuja że są w gazie, a skoki powyżej 140 metrów nie są dla nich problemem. Przecież to para 50/50 i tylko wariat zagra po takim kursie na Koudiego. Stać ich na wiele i jednego i drugiego, jutro warunki takir piekne mają nie być, początek sezonu i z regularnoscia tez może być różnie. To są skoki, takich par się nie gra na tego który był troche lepszy, w takkch parach gra sie value, a takowe jest na Fannemela. Bo szanse tu są co najwyżdj 55/45 na korzyść Romana. PS: Dzisiaj Norweg jakoś nie palił swoich prób tylko wrecz przeciwnie. I prosze nie odbierac tego postu źle tl jedynie agresywna krytyka typu. ;)
Dzięki za taką krytykę, zawsze się przydaje, jak widać typ wszedł, jednak więcej tutaj szczęścia niżeli moich umiejętności obstawiania. Ogólnie nie jestem zadowolony ze swojego typowania, typy które zdawały mi się &#39;pewne&#39; poległy w gruzach, skoczkowie na których dość mocno liczyłem spisali się poza swoimi umiejętnościami. Pierwsze koty za płoty - czekamy na Kuusamo. Pozdrawiam ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom