>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Skoki narciarskie 2013/2014 - Titisee-Neustadt 13-15.12.2013

Status
Zamknięty.
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
pytanie mam: po co dajecie tu swoje typy po ściągnięciu ich z oferty? o 12:30 zaczęły się kwale, więc typy efbeera i zielaka są już nie dostępne. co ludziom po nich?
Stoch - Kasai 1. seria 1 1,66
TRENING przed zawodami 141m - 140,5m
Stoch wreszcie zaczął skakać na swoim dobrym poziomie i po prostu uważam, że ze skoku na skok będzie coraz lepszy. Kasai o dziwo świetnie zaczął sezon, ale lata robią swoje i liczę, że drugi dzień z rzędu nie zrobi dobrego wyniku.
dla Stoch to nie był trening, tylko obowiązkowe kwalifikacje.

Otrzymane punkty reputacji: +1
efbeer 185

efbeer

Użytkownik
pytanie mam: po co dajecie tu swoje typy po ściągnięciu ich z oferty? o 12:30 zaczęły się kwale, więc typy efbeera i zielaka są już nie dostępne. co ludziom po nich?

dla Stoch to nie był trening, tylko obowiązkowe kwalifikacje.
2 min spóźnienia, faktyczni trochę niefortunnie. Zresztą Bet365, z którego podawałem typy pokazywał zamknięcie rynków o 13 i to mnie zmyliło.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Żyła - Freitag 1 @ 1,80 ✅

Piotr udowodnił, że do ścisłej czołówki mu brakuje, ale potrafi skakać bardzo daleko, a Freitag w średniej formie, powinno wystarczyć.
tak jak wczoraj luknąłem i mi się właśnie wydawało, że Piotrek to spadł za Freitaga, ale myślę &#39;no rozliczył, to na pewno sprawdził dokładnie&quot;.
Dzisiaj jednak coś mnie wzięło, żeby dokładnie sprawdzić i co? Żyła 15, Freitag 11.. Nic nie pisałeś, żeby to był typ na 1 serię tylko, więc ⛔ ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom