>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki narciarskie 2012/2013 - 2/3 Luty 2013 - Harrachov

Status
Zamknięty.
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Gregor Schlierenzauer [email protected] Unibet ✅ izi :cool:
Kto jak nie on ? Kurs mnie zaskoczył. Myślałem, że powyżej 2 nie skoczy, a tu taka niespodzianka.

Wystarczy spojrzeć na wyniki treningów. Gregor za każdym razem w czołowce. W konkursie będzie zmobilizowany na 100% i odpali. W kwalifikacjach już pokazał, że wystarczy, żeby się troche sprężył i już skacze daleko.
kto mu może zagrozić? Oczywiście największym zagrożeniem będzie Kraniec, który lubi mamucie skocznie. Jednak lepiej czuje sie na jeszcze większych skoczniach niżeli w Harrachovie, typu Vikersund czy Planica. Uwazam, że skocznia w Harrachovie to handicap jednak po stronie Austriaka.
Nie widzę poza Krancem nikogo innego kto mógłby powalczyć z Gregorem.
Kurs wg mnie zawyzony. Pazerność na kolejne wygrane Austriaka jest tak duża, że będzie zmobilizowany w 100% i nie da żadnemu rywalowi szans.
Gregor Schlierenzauer [email protected] Unibet
Ok, kurs dalej trzyma się dobrze. @2 w zupełności mnie satysfakcjonuje.
Drugi konkurs będzie z pewnościa taki jak pierwszy. Dwóch zawodników będzie się biło o pierwsze miejsce. Gregor i Kraniec.
Warunki wietrzne im poźniej w Harrachovie stają się trudniejsze dla zawodników. Jeżeli wiatr będzie kręcił i wiał z tyłu to wedlug mnie lepiej poradzi sobie Austriak.
Nie będę sie powtarzał i przytaczał argumentów z wczoraj. Nie jest to mamut jak w Planicy czy Vikersund i tutaj plus na korzyść Austriaka.
Pierwszy konkurs Gregor wygrał z przewagą 0.3 punkta.
W drugim konkursie pójdzie za ciosem i widzę drugą jego wygraną tego dnia i powiększenie przewagi nad Robertem w klasyfikacji lotów.
Neumayer - Stoch [email protected]
Niemiec skacze bardzo dobrze na mamutach. W Vikersund podium, teraz na każdym treningu w czołówce. W konkursie również dobre skoki.
Nie przydarzają mu się słabe skoki, tak jak Kamilowi. Gdzieś forma u Polaka poleciała w dół. Na treningu potrafi oddac skok na 165.5 metrów. W kwalifikacjach i konkursie jakoś bez błysku.
Neumayer w konkursie dwa skoki podobne do Kamila, jednak dalej niż on co dało mu miejsce przed Polakiem.
Jeżeli ktoś ma skoczyć dalej niż dzisiaj rano to z pewnościa będzie to Niemiec a niżeli Kamil.
Edit: Kurs na Gregora spadł już do @1.85

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Przede wszystkim należy wspomnieć o wietrze, który rano utrudniał przeprowadzenie zawodów i popołudniu może być jeszcze gorzej więc nie wiadomo czy konkurs w ogóle dojdzie do skutku , a więc nie ma co mocno stawkować jak to w skokach…
Wczoraj grałem na Słoweńców dziś stawiam na gospodarzy…
Cestmir Kozisek - Krzysztof Mietus 1 1.50 betsson ✅
Chłopaki z tego samego rocznika. Czech dopiero w Vikersund zdobył swoje pierwsze pucharowe punkty ,ale jak pokazują treningi radzi sobie coraz lepiej i poprawia się ze skoku na skok czego efektem było 13 miejsce w porannym konkursie. Nasz Krzysiek to mocno chimeryczny zawodnik ,często brakuje mu tego drugiego dobrego skoku i tak było też dzisiaj w pierwszym skoku 197,5 metra ,a w drugim ponad 20 metrów bliżej. Stawiam więc na Czecha.
Jan Matura -Andreas Stjernen 1 1.55 betsson✅
Matura wypalił z formą w Sapporo, w Vikersund trochę obniżył loty, ale u siebie w Harachowie znów wskoczył na podium w porannym konkursie. Stjernen również w ostatnim czasie radzi sobie bardzo dobrze pod nieobecność czołowych skoczków w Czechach to on jest liderem zespołu jeśli chodzi o wyniki na treningach i w konkursie. Rano by czwarty tuż za plecami Matury liczę, że w drugim konkursie będzie podobnie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 0

street0010

Użytkownik
Loitzl - Kot 2 1,50 Bet365

Jak wiemy Austriak jest znacznie bardziej doświadczonym skoczkiem od naszego Macieja, ale wierzę, że, Kot powalczy do końca nie odpuści i pokaże ducha walki, którego już nie raz było widać w jego postawie.

Peter Prevc - Piotr Żyła 1 1,55

Piotrek ma może i odrobinę mniej doświadczonego przeciwnika niż Maciej, ale i tak niestety wydaję mi się, iż polegnie w tym starciu. Ale tanio skóry nie sprzeda.

Gregor Schlierenzauer TOP 3@1,40

Schriri przeskoczy wszystkich, poleci najdalej i nie da sobie odebrać pierwszego miejsca. Od dawna pokazuje klasę i umiejętności mimo swojego bardzo młodego wieku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom