>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki - MSJ HS100-Liberec:

Status
Zamknięty.
radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Dziś w Libercu odbędzie się indywidualny konkurs skoków w ramach Mistrzostw Świata Juniorów!!! Na liście startowej kilku zawodników dobrze znanych z Pucharu Świata, zapowiada się ciekawa walka o zwycięstwo. My liczymy na to, że włączą się do niej reprezentanci Polski.

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
Milenium wrzuciło ofertę na ten konkurs, oto moje dwa typy:
- Hvala J.-Wellinger A. 1 @ 1,45 - Słoweniec to jeden z głównych faworytów do złota, w tym sezonie prezentuje bardzo dobrą formę. Niemiec gdzieś w trakcie ją kompletnie zatracił. Po za tym rozmiar skoczni, również faworyzuje Hvalę. W treningach lepszy Jaka. Gram na niego.
- Semenic A.-Prevc C. 1 @ 1,52- Pojedynek dwóch Słoweńców. Semenica znamy już z paru występów w Pucharze Świata, wypadał całkiem całkiem. Młodszego brata Petera Prevca nie mieliśmy jeszcze okazji widzieć. Treningi pokazują jednak, że talent ma równie duży. Ale myślę, że w zawodach zaprocentuje doświadczenie Anze i to On powalczy może nawet o podium w tych mistrzostwach.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wellinger-Shimizu: Shimizu @1,86(minus podatek) Fortuna⛔⛔4-5 msc

Niemiec od upadku nie może wrócić do swojej wybornej dyspozycji,kiedy to walczył w PŚ z najlepszymi skoczkami świata.Shimizu to chyba największy talent u Japończyków od dawna.W letniej GP pokazał potencjał wygrywając jedne zawody,w kolejnych zajmując 2 pozycję.Na zimę tego nie przełożył w PŚ,ale już na tej skoczni w Libercu widać że czuje się lepiej do Niemca.Wyniki treningów:

I: Shimizu 97 m----Wellinger 90,5 m
II: Shimizu 101 m----Wellinger 96 m
III: Shimizu 91,5 m----Wellinger 90,5 m
IV: Shimizu 97 m----Wellinger 97 m

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dziś konkurs drużynowy.
Słoweńcy wydają się być zdecydowanym faworytem,jedyną drużyną która może dziś z nimi wygrać jest nieobliczalna Polska.Gdyby nasi zawodnicy skakali tak jak w konkursie indywidualnym prawdopodobnie mielibyśmy złoto.
Słowenia nie powinna przegrać w parze z nikim innym.
Słowenia - Austria @ 1.42✅ 1-4 wydaje się byc dobre do grania.
Polacy natomiast mogą, acz nie muszą odpalić,ja do H2H dobrałem nam Niemców,coprawda mają i Geigera i Wellingera,ale z dwoma kolejnymi do drużyny to już jest problem(w konkursie indywidualnym obydwaj za najsłabszym z Polaków - Miętusem).
Polska - Niemcy @ 1.35✅ 2-3
Do trzeciego miejsca na podium (za Polakami i Słoweńcami) upatruję 3 wyrównanych kandydatów: Austia,Japonia,Norwegia.
Do grania wybieram Austria-Japonia @ 1.32✅ 4-6
Liczę,że Shimizu przegra z Kraftem,a najsłabsi w drużynie Japońskiej będą słabsi niż nieco równiejsi Austryjacy.Dodatkowo (co pokazał konkurs indywidualny) tak jak w PŚ, w przypadku &quot;wyrównanej&quot; sytuacji Austryjacy mogą liczyć na dodatkowe &quot;gratisowe&quot; kilka punktów od sędziów.
Kursy z STS.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom