>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki 24/25 Planica

typerskoki 732,2K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Środa, 26.03.2025
19:00 - Odprawa techniczna

Czwartek, 27.03.2025
8:00 - Oficjalny trening
10:00 - Kwalifikacje

Piątek, 28.03.2025
14:00 - Seria próbna
15:00 - Konkurs indywidualny

Sobota, 29.03.2025
8:00 - Seria próbna
9:30 - Konkurs drużynowy

Niedziela, 30.03.2025
8:30 - Seria próbna
9:30 - Konkurs indywidualny

* wszystkie godziny według czasu polskiego

typerskoki 732,2K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Zajc wygra konkurs 6,75 @ STS

Super kurs na lotnika Zajca, który jest u siebie. Wiem, że Domen jest w super formie i jest faworytem a i Wellinger skacze tu świetnie, ale uważam że jak Zajc ma swój dzień na lotach na skoczni którą dobrze czuje to jest w stanie wygrać z każdym i zawsze. Nie wiem czy dziś będzie miał swój dzień, ale po kursie 6,75 warto zaryzykować. Może być, że dziś będzie miał problemy i będzie 5 a najlepszy będzie w sb lub nd. Niemniej jednak ja próbuje dziś. Domen jest mocny, ale on ma większą przewagę w Vikersund gdzie się liczy niska parabola lotu - tam Zajca bym nie grał. ALe Planica jest bardziej pod Zajca i liczę na dobry dzień Timiego i wejście fajnego kursu.

Jak ktoś chce rzucić okiem na inne ciekawe typy bez analizy to zapraszam do działu z moimi typami: https://forum.bukmacherskie.com/thr...oki-ale-też-piłka.163781/page-15#post-7329607

lukas88 756,7K

lukas88

Forum VIP
Zaproponowane do wyróźnienia:
+2
Dyscyplina: Skoki narciarskie- Planica- konkurs druzynowy
Godzinna: 09:00
Spotkanie: Słowenia- Pozostali
Typ: 2
Kurs: 2,70
Bukmacher: Fortbet

Post w dziale:
Analiza:
Słoweńcy skaczą u siebie i są faworytami, ale granie wygranej Słoweńców po kursie ~ 1,40 to strzał w kolano biorąc po uwagę że mają dwóch pewniaków jak Domen i Anze i dwóch kołowrotków jak Zajc i Kos. Biorąc po uwagę "elektryczność" tych dwóch ostatnich gentelmenów, wpływ wiatru na tą dyscyplinę i konieczność oddania 8 równych skoków to pobieram ty przeciwko faworytom.
Myślę że Austriacy mogą namieszać i wygrać na zamknięcie kapitalnego dla nich sezonu. Wczoraj w konkursie indywidualnym cała czwórka w Top 9, a Słoweńcy mieli co prawda Anze i Domena na podium, natomiast Zajc i Kos w 2 dziesiątce wiadomo jest też w nich potencjał na skok 240 m ale też ryzyko na skok na 180m.
Poza Austriakami i Słoweńcami uważam że będzie ciekawa walka o podium bo Niemcy, Japonia i Polacy są w stanie tutaj powalczyć przy optymalnym dniu i równych warunkach. Weżmy pod uwagę że wczoraj w konkursie Polacy bez szału ale w kwalach 3 było w top 10, Niemcy też w kwalach zaskoczyli i obstawili podium a u Japończyków przewodzi Ryoyu ale mają też solidnych Nikaido, Sakutaro i Nakamurę.

Ja próbuję za delikatną stawkę nieco szalone AKO:
Austria wygra @ 3,55
Polska Top 3 @ 6,00
Ako 21,30
Superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2206
krol-julian 29K

krol-julian

Użytkownik
Ja znowu powiem szczerze, ten sezon skoków jest pierwszym od ery Małysza w którym nie widziałem ani jednego całego konkursu w sezonie. Jedynie skróty, jakieś info i tabelki. Tak aby tyle o ile być w temacie. Nie wiem czy wielu tak ma ale przeczuwam zapaść skoków u nas na lata.

Kurs marny ale Słowenia i Planica to lubię to. Austria ma równiejszy skład ale Słoweńcy mają 3 armaty i nie widzę, żeby Zajc skakał tak jak wczoraj i dziś.

Dlatego Słowenia win po 1.45 w betclic i może dziś obejrzę : )

Eeeee Słoweńcy padaka cała czwórka,chyba wczoraj poświętowali... Kos w 2 serii na poziomie USA hahaha ale jaja , gratuluje typu na Austrie !!

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom