Postanowilem opisac swoja sytuacje z bukiem bet365 bo wszyscy go tak chwala a ze mna zagrali w uja.Zagralem zaklad w styczniu na osiem wydarzen sportowych za kwote 730e do odebrania 3800e...Reszta jest w mailu ktory do nich napisalem a nastepnie odpisali oni do mnie.
Nazywam sie ADAM xxxxx moj czterocyfrowy numer to xxxx. Zawarlem zaklad o numerze xxxxxxxx dnia 30/01/2020 ktory sklada sie z osmiu wydarzen pilki noznej.Szesc z nich mam wytypowane poprawnie i zostaly jeszcze dwa Awans Barcelony i Juventusu.Mecze te mialy sie odbyc kolejno 25 i 26 lutego ale ze wzgledu na pandemie sie nie odbyly.Wiadomo ze odbeda sie w sierpniu ale sa to juz calkiem inne druzyny z inna forma ja osobiscie obstawialem te druzyny z forma jaka prezentowaly w lytym.Tak wiec prosze o pominiecie tych dwoch meczy i wyplacenie mi pieniedzy za wygrane spotkania zgodnie Z WASZYM REGULAMINEM bo sam jestem zdziwiony dlaczego kupon jest zablokowany.Awans Borusii do top4 rozliczyliscie na plus w zeszlym tygodniu to chyba wszystko juz jasne.A teraz skopiowalem czesc waszego regulaminu.
Mecze przełożone, przeniesione lub odwołane
Nierozegrany lub przełożony mecz zostanie uznany za 'wycofany/nieobecny' do rozliczenia zakładów, chyba że zostanie rozegrany w tym samym tygodniu (kończącym się na niedzieli) - w takim przypadku zakłady będą ważne, chyba że anulowane za zgodą obydwóch stron.
Z gory dziekuje.
A tutaj odpowiedz
Szanowny Panie Adamie,
Kontaktujemy się z Panem w związku z zakładem o numerze referencyjnym xxxxxx postawionym na osiem selekcji, w tym dwie z nich - Lyon v Juventus oraz Napoli v Barcelona - nie zostały rozliczone.
Postawil Pan zakład przed rozpoczęciem pierwszego meczu z dwóch na rynek 'Zakwalifikuje się'. Zasada z regulaminu, która przytoczył Pan w e-mailu z reklamacja nie będzie miala zastosowania tutaj, ponieważ zakład dotyczy ogólnego zwycięzcy dwumeczu (pierwotnie zaplanowanego na kilka tygodni do przodu), a nie pojedynczego meczu.
Jeżeli postawiłby Pan zakład na indywidualne spotkanie - na drugi mecz z dwóch (np. Zwycięzca meczu), wówczas zakład byłby anulowany, ponieważ zasada z regulaminu, która Pan przytoczył obowiązywałaby tutaj (tak jak w przypadku pojedynczego meczu, a nie dwumeczu).
Rozumiem Pana argumenty dotyczące zespołów będących w innej formie i rozumiem rowniez, ze to długi okres czasu czekać 7 miesięcy na rozliczenie zakładu jednak Finały Ligi Mistrzów są zaplanowane na sierpień i najprawdopodobniej się odbeda, dlatego zakład pozostanie ważny.
Przepraszany za wszelkie niedogodności.
Powodzenia.
Serdecznie pozdrawiamy,
Katarzyna S
Zespół bet365