>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skandal w bet-at-home !

lbj 142K

lbj

Użytkownik
Witam wszystkich forumowiczow. Jestem po prostu zazenowany postawa tego bukmachera i wszedlem tutaj by sie pozalic. Obstawilem kupon Terek Grozny vs Fleetwod oraz Frankfurt vs Worms, stawka 50zl, do wygrania 116zl.
Na ich stronie bylo wyraznie napisane, ze oba zdarzenia sie rozpoczynaja o 18:00. powtarzam, oba zdarzenia. Terek wygral 3:2. Frankfurt 4:1, wygralem 116zl. No tak, wygralem...odswiezam profil, a tam na koncie 75zl :-( okazalo sie, ze Terek Grozny niezaliczony z racji tego, ze mecz rozpoczal sie o 17:00 ( tak naprawde kolo 17:10, bo ogladalem live stream i mecz zostal rozpoczety z opoznieniem ) i mecz zostal policzony po kursie 1.0. Napisalem do supportu na live cahcie, o to cala konwersacja:
Service PL: Dzień dobry, przepraszam za dłuższy czas oczekiwania na połączenie. W czym mogę pomóc?
mauy: witam serdecznie
mauy: ponownie jestem zazeonowany
mauy: dlaczego moj zaklad zostal policzony po kursie 1.0 ?
mauy: Terek Grozny vs Fleetwood
mauy: wynik 3:2 postawil na Terek
mauy: o co chodzi?
mauy: przez to zamiast wygrac 116zl wygralem tylko 75zl
Service PL: Proszę podać numer konta gracza.
Service PL: I nr kuponu
mauy: 14462009
mauy: 216750111
mauy: w dodatku przy wyniku z prawej stronie w kuponie jest podany nawet wynik 3:2
Service PL: Panie Mariuszu, zaklad byl za dlugo w naszej ofercie. Zaklad zostal oddany po rozpoczeciu meczu.
mauy: co mnie to obchodzi, ze nie wiecie nawet, o ktorej sie mecz rozpoczyna to po pierwsze, po drugie, mecz zostal rozpoczety z opoznieniem 5-10 minutowym, wiem, bo ogladalem live stream
mauy: to juz nie moja wina, ze podajecie zaklad o 18:00, a jest rozgrywany o 17:00
mauy: z opoznieniem
mauy: w dodatku jestem pewien, ze gdyby nie bramka w 89 min na 3:2 i remis to bym calkiem przegral ten kupon i nie byloby zadnych opoznien wtedy i liczenia po kursie 1.0
mauy: wiec prosze mi tu nie bajerzyc
Service PL: Mecz zostal rozegrany o godzinie 17:00, a zaklad oddany o 17:04.
mauy: wiem, o ktorej zostal rozegrany mecz lecz to Wy nie wiecie o ktorej
Service PL: Spotkanie bylo za dlugo o 4 minuty w nszej ofercie.
mauy: o 4 minuty?
mauy: chyba o godzine
mauy: to po 1
mauy: po 2 nie interesuje mnie to, bo mecz byl i tak rozpoczety z opoznieniem
mauy: zaczal sie kolo 17:06 lub 08
mauy: bo ogladalem live stream
Service PL: Chcem Pana zapewnić, że w przyszłości dokonamy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca.
mauy: przyszlosc mnie nie interesuje
mauy: i Wasze zapewnienia
Service PL: Niestety ponowne rozliczenie nie jest mozliwe.
mauy: prosze mnie skontaktowac z kims bardziej upowaznionym w takim badz razie
mauy: nie bede z Panstwem walczyl ponownie o jakies marne 40zl wiecej, bo to juz jest paranoja
mauy: nie wiem co sie dzieje ostatnio z Waszym bukmacherem
mauy: kiedys byliscie normalna, rzetelna firma ze streamami na poziomie
mauy: teraz jest wszystko na odwrot
mauy: po 1 nie interesuje mnie to, ze popelniliscie blad przy wpisaniu zlej godzine rozpoczecia meczu, po 2. sam mecz rozpoczal sie z opoznieniem, bo ogladalem live stream w Internecie, po 3 jesli juz potem na to wpadliscie trzeba bylo przezucic mecz w zaklady na zywo by mozna bylo go obstawic po podobnym kursie, po 4 i tak sie mecz jeszcze nie rozpoczal o 17:04 kiedy wyslalem kupon wiec gdzie tu logika i sens Waszego widzi mi sie z oddaleniem zdarzenia? Mecz zostal wygrany i dorbze przeze mnie postawiony wiec zadam tego co mi sie nalezy
mauy: prosze mi tu nie wciskac kitow o tym, ze mecz zostal rozegrany w innej godzinie, bo jak obstawiam tenis i przegrywam zaklad w meczu, ktory ma sie rozpoczac o 18:00, a rozpoczyna sie o 21:00 to wtedy nie macie z tym problemu by go nie zaliczyc
mauy: tak wiec prosze zaliczyc to zdarzenie
Service PL: Panie Mariuszu, zaklad rozliczylismy zgodnie z naszym regulaminem B.9. Mowi on, ze jezeli zakład został zawarty po rozpoczęciu zdarzenia, ulega on unieważnieniu (rozliczony kursem 1,00).
Service PL: Bardzo mi przykro, ale zmiana rozliczenia nie jest mozliwa.
mauy: dlaczego Wy tacy jestescie?
mauy: czy mam Wam wypisywac kupony
mauy: w ktorych przegralem
mauy: bo mecz tenis zostal rozegrany
mauy: o innej godzinie
mauy: niz postawilem?
mauy: mozecie mi wytlumaczyc co mnie to obchodzi, ze wpisujecie date rozpoczecia meczu nei majac kompletnie zadnej wiedzy, o ktorej sie on rozpoczyna
mauy: ?
mauy: podac Wam wiarygodne strony, na ktorych mozecie sprawdzac takei rzeczy? bo ja tu widze totalna amatorszczyzne i olewanie klienta
mauy: prosze mi po prostu wytlumaczyc, co, mnie, to, obchodzi ?
Service PL: Tak jak juz wspominalem, sytuacje tego typu precyzuje nasz regulamin. Zaklad zostal zawarty po rozpoczeciu spotkania i w takich sytuacjach stwka jest zwracana.
mauy: postawilem zaklad, mecz sie jeszcze nie rozpoczal, bo zostal rozegrany z opoznieniem, wygrali tak jak postawilem, a Wy mi wyskakujecie z jakims regulaminem, ktory nijak sie ma do zdarzenia
mauy: czy potrafi Pani w ogole czytac co ja pisze?
mauy: MECZ TEREK GROZNY VS FLEETWOD ZOSTAL ROZEGRANY Z OPOZNIENIEM I NIE ROZPOCZAL SIE O 17:00
mauy: A TO, ZE WPISUJECIE SOBIE 18:00 a POTEM PO MECZU JAK TEREK FUKSEM WYGRAL STRZELAJAC W 89 MINUCIE, ZMIENIACIE NA 17:00 ZEBY UNIEWAZNIC ZAKLADY TO MNIE TO ZWYCZAJNIE NIE INTERESUJE
mauy: nie gram w internetowych bukmacherach miesiac ani rok
mauy: znam Wasze zenujace zagrywki
mauy: i dorbze wiem, ze internetowi bukmacherzy jak Wy, bet365, bwin czy inne szanujace sie firmy z dlugloletnim stazem nie pozwalaja sobie na tego typu sytuacje
mauy: i doskonale wiedza, o ktorej mecz sie rozpoczyna
mauy: a Wasze zmienianie po meczu i widzi mi sie mozecie pozostawic dla siebie
mauy: i prosze mi tu nie wypisywac regulaminu, bo dobrze go znam
mauy: jesli bym go nie znal nie pisalbym tutaj
Service PL: Panie Mariuszu, spotkanie Terek Grozny - Fleetwood Town rozpoczelo sie o godzinie 17:00. Zakład oddal Pan o godz. 17:04:40.
mauy: prosze zaliczyc zaklad lub skontaktowac mnie z innym przedstawicielem
Service PL: Zmiana rozliczenia nie jest mozliwa.
mauy: ile Pan/Pani pobiera pensji miesiecznie?
mauy: czy moge rowniez pracowac w live chacie?
mauy: fajna sprawa
mauy: nawet nie musze czytac ze zrozumieniem
mauy: prosze sie nie powtarzac
mauy: jeszcze raz przeczytac co napisalem
mauy: a potem jeszcze raz odpowiedziec wlasnym mozgiem nie regulaminem, ktory i tak nie ma zastosowania w tym przypadku
mauy: to, ze sobie zmieniacie godzine mnei guzik obchodzi
mauy: mieliscie napisane jasno, 18:00, a to, ze mieliscie wpisany blad mnie kompletnie, ale to kompletnie nie interesuje, jasne?
Service PL: Doskonale Pana rozumiem i zapewniam, ze przeczytalem Pana informacje ze zrozumieniem.
mauy: to jest Wasz blad
mauy: nie moj
mauy: no nie wydaje mi sie
mauy: bo caly czas dostaje w odpowiedzi kopiu/wklej
Service PL: Zmiana rozliczenia nie jest jednak mozliwa.
mauy: bo co?
mauy: dlaczego nie jest mozliwa?
mauy: jesli nie jest prosze mnie skontaktowac z kims bardziej kompetentnym
mauy: jesli nie moze Pan/i tego zrobic prosze zaliczyc zdarzenie, bo to jest po prostu kabaret
Service PL: Moze Pan napisac wiadomosc e-mail w tej sprawie na adres [email protected] . Prosze w niej podac nr kuponu i opisac reklamacje. Zostanie ona przeanalizowana i otrzyma Pan wiadomosc zwrotna.
mauy: tak jasne
mauy: do takiej osoby co tutaj
mauy: przeciez wiem jak to dziala
mauy: prosze mnie nie czarowac
mauy: prosze podac kontakt do kogos bardziej kompetentnego, a nie do osob, ktory stosuja metode kopiuj/wklej i nie czytaja w ogole co pisza klienci
Service PL: Panie Mariuszu, podalem Panu mozliwosc zareklamowania rozliczenia. Ja ze swojej strony nie zmienie rozliczenia, poniewaz uwazam, ze korekta odbyla sie zgodnie z naszym regulaminem.
Service PL: Czy Pan skorzysta z tej mozliwosci, pozostawiam Panu.
mauy: jasne, ze Pan tak uwaza
mauy: bo nawet Pan nie wie kto gra w Tereku groznym
mauy: nie ma Pan w ogole pojecia
mauy: co to jest za druzyna
mauy: a stosuje Pan tylko regulamin
mauy: ktory jest zaprojektowany pod Was
mauy: gdy popelnicie amatroski blad
mauy: poczatkujacych bukmacherow
mauy: to wtedy go stosujecie
mauy: grajac w betssonie obstawilem mecz koszykowki na mniej/wiecej punktow i podano zle wynik spotkania i nie zaliczono mi kuponu, napisalem do osoby na chacie takiej jak tutaj i skorygowano zdarzenie, zaliczono mi zaklad i dodano 20% bonusu do kazdych 5 nastepnych wygranych
mauy: a tutaj?
mauy: tu mnie jawnie oszukujecie
mauy: i probujecie mi wmowic cos czego nie bylo
mauy: to jest Wasz blad
mauy: Wasz
mauy: i mnie to kompletnie nie interesuje
mauy: jakie wy sobie godziny meczow wpisujecie
mauy: moge obstawic Real Madryt vs Barcelona o 21:00, mecz sie rozpoczyna o 22:00, wygram zdarzenie, a wy mi potem powiecie, ze mecz sie rozpoczal o 20:55
mauy: i ze regulamin
mauy: i ze tak jest
mauy: i ze nie macie na to wplywu
mauy: jestescie zenada
mauy: i jedyne co potraficie to oszukiwac klientow
mauy: prosze mi zwrocic moje pieniadze
mauy: bo jestem w 100% pewien
Service PL: Panie Mariuszu, prosze sie uspokoic. Jezeli nie zgadza sie Pan z rozliczeniem, prosze napisac reklamacje na podany przeze mnie adres.
mauy: ze nie jestem jedyny po tym zdarzeniu
mauy: tak i odpiszecie mi po 10 dniach roboczych
mauy: ze przepraszamy, ale regulamin ble ble ble
mauy: boze gdzie ja wplacilem pieniadze
mauy: od razu zapisuje rozmowe
Service PL: Zapewniam, ze jeszcze dzis otrzyma Pan odpowiedz.
mauy: tak
mauy: bo Pan ja napisze
mauy: zapisuje cala konwersacje
Service PL: Prosze jednak napisac reklamacje.
mauy: i wchodze na najpopularniejsze fora bukmacherskie
mauy: i pisze
mauy: o tej sytuacji
mauy: mam nadzieje
mauy: ze stracicie mnostwo klientow
mauy: przez 41zl
mauy: co za kabaret
Service PL: Czy mogę pomóc w czymś jeszcze?
mauy: tak, prosze odswiezac mejola
mauy: i czekac na wiadoosc ode mnie
mauy: by mi odpisac to samo co tutaj
mauy: dobrze?
mauy: przynajmniej bede mial wiecej dowodow Waszej nieudolnosci
Service PL: Zapewniam, ze otrzyma Pan dzis wiadomosc e-mail. Moze to jednak potrwac do 3 godzin.
Service PL: Czekma na Pana wiadomomosc.
mauy: ok wszystko zapisane
mauy: jestem pewien, ze to Wy wiecej stracicie po moich wpisach na forach
mauy: niz ja te 41zl
Service PL: Czy mogę pomóc w czymś jeszcze?
mauy: tak, prosze mi powiedziec gdzie bedziecie jeszcze zmieniac godzine daty rozpoczecia meczu, bo nie wiem co obstawic
Service PL: Panie Mariuszu, daty lub godziny spotkań na kuponie są aktualizowane jedynie w razie oficjalnie ogłoszonych opóźnień wydarzeń sportowych przez organizatorów.
mauy: tak wiec Terek zostal ogloszony nieoficjalnie?

Po czym gosc wyszedl z chatu. Jestem po prostu zazenowany tym w jaki sposob mnie potraktowano. Napisalem na e-mal, ktory mi podal ten typ, ale jeszcze mi nie odpisano. Co o tym sadzicie? Przeciez to totalny kabaret.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Mecz się zaczął więc i kursy się zmieniły, trzeba było grać na live to by teraz nie było płaczu. Buki nie są nie omylne ale i NIE PŁACĄ za swoje błędy czy pomyłki, lepiej sobie to zapamiętaj.

adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
Nie masz racji, prawie każdy buk ma w regulaminie, że zakłady przedmeczowe przyjęte po rozpoczęciu zdarzenia są anulowane. Trzeba zawsze sobie to samemu sprawdzić np w bet365 mecz się rozpoczął i obstawiałem w przedmeczowym, skapnąłem się i przeszedłem do live. Zazwyczaj staję po stronie ludzi, a nie buków, ale nie masz racji.

lbj 142K

lbj

Użytkownik
Nie mozna bylo obstawic live, poniewaz oni nawet nie wiedza, o ktorej mecz sie rozpoczyna. Co to za kabarety w ogole? Stary, doswiadczony bet-at-home popelnia kardynalny i amatorski blad przedszkolaka i jeszcze wypisuje takie glupoty na live chacie. Przeciez to zalosne. Tak jak napisalem im, rownie dobrze moge wygrac mecz postawiony o 21, ktory rozpoczal sie o 22, a po meczu sobie moga zmienic godzine i mi wmawiac, ze mecz sie rozpoczal o 20:55, a ja postawilem 5 minut po czasie i zaklad sie nie liczy. Ciekawe, ze to nigdy nie dziala kiedy przegrywam kupon w taki sposob, bo wtedy mi wpisujac punkt regulaminu, ktory sie odnosi do tego, ze sobie zastrzegaja prawa do zmian w\w meczu i po meczach.
Przeciez widzialem na flashscore.com, ze mecz sie rozpoczyna o 17:00, mialem wlaczonego streama i sie rozpoczal okolo 17:08, sam bylem zdziwiony, ze maja wpisana 18:00 i specjalnie czekalem by postawic na live, a Frankfurt normalnie, ale nie mozna bylo, bo ciagle mieli napisane o 18:00. Przeciez to zenada

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Nie ważne o której się mecz rozpoczął, ważne że miał się rozpocząć o 17:00 a ty postawiłeś 17:04 i już mają prawo do anulowania zakładu. Następnym razem czytaj regulamin i wiedz że z bukiem w takiej sprawie nie wygrasz, bo zgodziłeś się z ich regulaminem podczas rejestracji

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Napiszę ci coś jeszcze,gdyby ci przyszło zagrać coś podobnego w przyszłości,gdybyś grał za 1000 zł a nie 50 zł,to bądż pewny , zamkną ci konto i zwróca tylko depozyt,i ani nie dychniesz,to taka przyjacielska rada,pozdrawiam

Do góry Bottom