>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skan dowodu osobistego

P 0

pieroggangsta

Użytkownik
W moim przypadku nie musiałem weryfikować konta w: Ladbrokes, Sportingbet, Gamebookers. Jeśli chodzi o to gdzie mnie weryfikowali to Bet365 i Betsson, i kwoty nie mają znaczenia, no chyba że mówimy tu o naprawdę dużych sumach, tu pewnie weryfikuje każdy buk, ale kwoty do kilku set złotych spokojnie możesz wypłacić bez weryfikacji jak Ci się poszczęści. ????
Ja dodatkowo wypłaciłem już nie raz pieniądze z Expekt bez weryfikacji.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Przy wypłacie co najwyżej mogą o to poprosić, co na razie jako początkujący pewnie Ci nie grozi za szybko ;-).
Więc graj bez obaw.
Żadnych konsekwencji prawnych na 100% nie będzie.
Czyli powiedzmy chce wypłacić 300 zł wygranej,jeżeli go poproszą o weryfikację to po prostu straci swoje pieniądze i zapewne konto ale oprócz tego nic mu się nie stanie?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Czyli powiedzmy chce wypłacić 300 zł wygranej,jeżeli go poproszą o weryfikację to po prostu straci swoje pieniądze i zapewne konto ale oprócz tego nic mu się nie stanie?
Nie, nic mu się nie stanie oprócz straty pieniędzy. ;)

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
hmm czy da radę żeby przesłali kasę bezpośrednio do domu czy musi być konto bankowe?I u jakich buków rzadko kiedy żądają weryfikacji?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
hmm czy da radę żeby przesłali kasę bezpośrednio do domu czy musi być konto bankowe?I u jakich buków rzadko kiedy żądają weryfikacji?
Nie ma takiej możliwości. Na pewno w Bet-at-home rzadko kiedy proszą o dowód, ale tam odradzam grać. Możesz spróbować w Ladbrokes, Sportingbet lub Gamebookers mnie tam na przykład nie weryfikowali.

B 94

bart7890

Użytkownik
Trzeba wysłać skan obu stron dowodu osobistego. Co do zamazywania danych to musisz się dowiedzieć, każdy bukmacher ma jakieś swoje zasady. U jednego buka nie mogłem nic zamazywać, u drugiego coś tam mogłem ;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Przecież dane są chronione więc po co masz coś zamazywać ;) Stary wyluzuj.
Dokładnie, nie sraj żarem, albo graj u ziemniaka jak się boisz, że kiedyś ktoś zaciągnie jakiś kredyt na Twoje dane ????
A o tym, że giną bazy danych też nigdy nie słyszeliście?
Przezorny zawsze ubezpieczony więc...

Trzeba wysłać skan obu stron dowodu osobistego. Co do zamazywania danych to musisz się dowiedzieć, każdy bukmacher ma jakieś swoje zasady. U jednego buka nie mogłem nic zamazywać, u drugiego coś tam mogłem ;)
To najlepsza możliwa rada ????
Ja dodatkowo staram się dopisywać na dowodzie informację, dla kogo powstał skan. Może nie jest to wybitne rozwiązanie ale zawsze jakaś tam forma zabezpieczenia jest ;)

Do góry Bottom