malyenter1
Użytkownik
Pewnie swój system gry opracowałeś na jakimś konkretnym kursie , skoro wiesz że 13 próg to 105j . Można więcej szczegółów. Jakieś rozpiski , tabelki itp .cytat z dnia 12 września 2019 08:01 przez apil64Wracam do gry w moim temacie po przerwie na mecze reprezentacji. Tak jak napisałem wcześniej we wrześniu wprowadzam zmiany w sposobie mojej gry w tym temacie. Już od pewnego czasu większość typów, które grałem w tym temacie opierałem nie na analizie typów ale na pewnego rodzaju statystykach matematycznych. Ponieważ taki sposób gry wymaga nieco innego stawkowania dlatego wymusza on te zmiany, które wprowadzam. I tak od września w tym temacie będę grał tylko typy na under 1,5 gola w meczach wybranych lig piłkarskich. Będą to mecze z lig: bułgarskiej, chorwackiej, polskiej, rumuńskiej i słoweńskiej. Wybrałem te ligi ponieważ w tych krajach rozkład spotkań pozwala grać progresją praktycznie na wszystkie mecze. Progresja ma 13 kroków a stawki wyniosą od 1j do 105j. Zaznaczam, że jest to test i przynajmniej na poczatku nie polecam gry za duże stawki. Na papierze wygląda to obiecująco a jak będzie w praktyce to zabaczymy.