>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Single po kursie 1,7

M 56

mariusz201087

Użytkownik
system niezly, naprawde... tylko to nie system tylko pykanie kursiwa 1.7 ????
Pomysł na grę niezły dla osoby która z tych kursów potrafi usunąć bomby.Ja niestety nie potrafię . Typy wybierałem oczywiście po kursie (np 1.8 3,2 2,4) jednak nie zawsze stosowałem swoje kryteria aby różnica kursów wynosiła około 0,6(remisu nie brałem pod uwagę ). Drugim kryterium był atut własnego boiska (tu już byłem konsekwentny). W nowym roku spróbuje jeszcze raz od zera , postaram się wyeliminować błędy w prowadzeniu tematu i braku konsekwencji.

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Witam po dłuższej przerwie . Nadal kiepsko u mnie z czasem dlatego nie prowadzę tematu (a należało by dojść do jakiegoś wniosku!!).
Zaczynam jeszcze raz od zera .
Stawka to 100j
Typy będą wybierane po kursie ; jeden najpewniejszy typ z danego dnia , przeważnie będzie to gospodarz

K 33

kovalem

Użytkownik
System jest dobry, ale na granie w hokeja ( overy lub undery ) ????
Wiem że się powtarzam, ale w piłce może być 1 , X lub 2
W overach/underach masz 50% na trafienie. Kierujesz się swoją wiedzą + plus pewna strona ????
Ale powodzenia!

P 0

_piotrek_

Użytkownik
W dziale Kupony są typy różnych użytkowników forum. Sam kiedyś tam dawałem typki. Możesz tam popatrzeć, być można łatwo Ci będzie wybrać kogoś, kto serio dobrze typuje, bo będzie to widać po jego wcześniejszych wynikach.
Co do kursów to jeśli grasz zawsze na stałym poziomie (np. zawsze 1.7 +- 0.05) to możesz się zastanowić nad stawką progresywną. Przykładowo:
masz 100zł. Stawiasz zawsze 10% swego konta. Stawiasz 10zł - wygrywasz - masz 107zł. Dalej stawiasz 10,70zł itd. Można szybciej dojść do dobrej kasy, ale musisz mieć serio dobrą skuteczność. Ewentualnie możesz sobie spróbować stawkę progresywną wg miesięcy (dajmy na to luty kończysz z 1000zł to stawka na marzec 100zł na mecz, a marzec kończysz z 1200zł to stawka na kwiecień 120zł na mecz.)

Do góry Bottom