>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Single only, zakaz taśm :)

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
Październik 2011

Ilość typów : 21
Typy trafne : 13
Typy błędne : 8
Skuteczność typów : 62%
Zainwestowane : 203j
Wygrane: 241,8j
Bilans: 38,8j✅

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
Po dluzszej przerwie wracam do gry ????

15.03.2012

⚽Hannover 96- Standard Liege typ 1 kurs 1.61 wynik 4:0

buk:Bet365
stawka:150 PLN
EW:241.5 PLN ✅

Po analizie obu zespolow, zwyciestwo druzyny niemieckiej wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne. Ostatnie 7 meczy Standardu to 4 remisy i 3 porazki wiec widac ze z aktualna formą nie jest najlepiej. Hannover to druzyna wlasnego podworka, porazki u siebie zdarzaja im sie nadzwyczaj rzadko. Po wyniku z Belgii granie na remis oczywiscie im sie nie opłaca, wiec mysle ze zaczną spokojnie bez animuszu. Standard jesli chce awansowac nie moze murowac bramki wiec licze ze zagraja otwarta pilke. Po tym jak zaprezentowali sie w Krakowie ,gdzie Wisła potrafila im strzelic bramke grajac w oslabieniu mysle ze Hannover nie powinien miec problemow z wygraniem. Kurs nie zachwyca ale wazne aby spotkanie ulozylo sie po mojej mysli ????

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
⚽Hoffenheim-VfB Stuttgart typ 1 kurs 2.5 wynik 1:2

buk:Bet365
stawka:100 PLN⛔
EW: 250 PLN

Typ na dzis troche ryzykowny, ale wiadomo jak to w bukmacherce...momentami trzeba ryzykowac ???? szczerze mowiąc spodziewam tu sie kazdego wyniku , ale po krotkiej analizie zdecydowalem sie na zwyciestwo gospodarzy. Seria 7 remisow z rzedu przed wlasną widownia moze troche wprowadzic w watpliwosci , no coz wiadomo ze kazda sie kiedys konczy, wiec z takim chimerycznym zespolem jak Stuttgart wydaje mi sie tym bardziej prawdopodobna. Licze na to ze po laniu w Monachium popularne wiesniaki beda bardzo zmobilizowani przed wlasnymi kibicami i przede wszystkim zagraja bardzo uwaznie z tylu. Stuttgart po ostatniej stracie punktow u siebie , gdzie zmarnowali kilka stuprocentowych okazji takze stac tu na zwyciestwo ale mam nadzieje ze sie zablokowali . Historia spotkan takze zdecydowanie na korzysc gosci...ale tak jak w przypadku remisow Hoffenheim seria kiedys musi sie skonczyc ...a ze wiesniaki za czesto u siebie nie przegrywają i blisko zwyciestwa byli juz w meczu z Koeln (bramka Podolskiego na 1:1 w 80 min) gram dzis na ich przelamanie i zwyciestwo po obiecujacym kursie ????
Wiec wieczorem siadamy przed telewizory i ogladamy!!

Do góry Bottom