>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Single only, zakaz taśm :)

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
Dziś ostatni dzień miesiąca. więc warto zrobic male podsumowanie ????

Ilość typów: 22
Typy trafione: 13
Typy błędne: 9
Skuteczność typów: 59%

Zainwestowane: 202j
Wygrane: 237.43j
Bilans: 35.43j✅

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
01.10.2011

Zaczynamy nowy miesiąc, oby tylko na plus :cool:. Na początek Premier League :grin:

⚽Sunderland-West Bromwich typ 1⛔ kurs 2.2 wynik 2:2

stawka:10j⛔
EW:22j

#2⚽Aston Villa-Wigan typ 1 kurs✅ 1.615 wynik 2:0

stawka:10j
EW:16.15j✅

#3⚽Lorient-Valenciennes typ 1 kurs ✅2.1 wynik 2:0

EW:21j✅

buk:sportingbet

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
12.10.2011

⚽Wisła Płock-Arka Gdynia typ 2 kurs 2.5 wynik 0:2

EW:25j✅

Po bardzo słabym poczatku ligi Arka w ostatnich meczach prezentuje sie solidnie. Liczę ze ostatnie zwycięstwo nad liderem z Bydgoszczy nie bylo przypadkowe i doda przysłowiowego &quot;gazu&quot; ekipie z pomorza. Stadion w Płocku nie jest twierdzą nie do zdobycia, co potwierdzają aż 4 porazki u siebie druzyny Wisły. A skoro Arka jeszcze w tym sezonie kompletu punktów z wyjazdu nie przywiozła, sądzę że w tym meczu może sie o to pokusić :razz: efekt zobaczymy juz niedługo...
w sumie szybkie 0:2 do przerwy i bez emocji o koncowy wynik:mrgreen:

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
14.10.2011

⚽VfL Bochum-Eintracht Frankfurt typ 2 kurs 2.05 wynik 0:2

stawka:8j
EW:16.4j✅

Gram na zwycięstwo gości z kilku powodów a mianowicie: silna kadra, po spadku z 1 Bundesligi nie osłabili swego składu, 5 ostatnich meczy wyjazdowych to strzelenie przez nich 17 bramek! Lepszy bilans spotkan na wyjezdzie niż u siebie, argumentuje to tym iż zespoły przyjezdzające do Frankfurtu stawiają głownie na obrone i murowanie bramki. Liczę ze Bochum po ostatnich dwóch zwycięstwach troche sie otworzy w meczu u siebie więc Eintracht mając niezłych napastników powinien strzelic 1-2 bramki conajmniej a wtedy zwyciestwo staję się jak najbardziej prawdopodobne :grin: ale oczywiście wynik zalezy od tego jak się mecz ułoży więc czekam z niecierpliwoscią na to wg mnie ciekawe spotkanie ????

Swietna passa Eintrachtu podtrzymana :browar565:

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
15.10.2011
⚽Polonia W.-Górnik Zabrze typ 1 kurs 1.75 wynik 1:1
EW:17.5j
Krótko i zwięźle: Polonia jesli nie wygra tego meczu pan JW może posunąć się do radykalnych środków:mrgreen:Górnik..no cóż, musi sie skoncentrowac na meczach na własnym boisku bo na wyjazdach słabo to wyglada i w tym meczu nie sądzę ze cos wywiozą z Warszawy, choć szans oczywiscie nie mozna im odbierac. Póki co gram na win Polonii
Nakoulma 90`(Górnik) gola strzela po przyjęciu piłki reką .....mozna się ostro wpienić:dfdrgdf::dfdrgdf:
⚽Arka Gdynia-Górnik Polkowice typ 1 kurs 1.5 wynik 2:1
stawka :10j
EW:15j✅
Liczę że Arka podtrzyma świetna passę. Ich gra wyglada ostatnio bardzo dobrze, dodatkowo atut własnego boiska...kurs troche niski jak dla mnie ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma. Inny wynik jak win Arki bedzie sensacją i ogromnym rozczarowaniem dla kibiców z pomorza:zy3ou:

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
19.10.2011

⚽Szachtar Donieck-Zenit St.Petersburg typ 1 kurs 1.909 wynik 2:2

EW:19.09j

Po dłuzszym namyśle i po analizie grupy, gram dziś na zespół gospodarzy. Wydaje mi sie ze to jedna z ostatnich szans aby Szachtar włączył sie do walki o wyjscie z grupy. Mając w perspektywie niedlugo rewanż w Rosji, dziś brak wygranej raczej przekreśli Ukraińców....więc Szachtar do boju :]

słaby mecz szachtara niestety, zenit powinien wygrac :-x

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
20.10.2011

⚽Club Brugge-Birmingham City typ under 2.5 kurs 1.8 wynik 1:2

EW:18j

Zastanawialem sie nad zagraniem na zwycięstwo druzyny belgijskiej, lecz dzis dla odmiany zaryzykuje typ na ilosc bramek. Wydaje mi sie ze to bedzie ciezkie spotkanie dla gospodarzy, naprzeciwko druzyna angielska czyli twardy , fizyczny zespół...

cięzki mecz sie rzeczywiscie okazal

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
22.10.2011

⚽Newcastle-Wigan typ 1 kurs 1.533 wynik 1:0

EW:15.33j✅

mam nadzieje ze dobra passa srok sie dzis nie skonczy, za to fatalna passa wigan podtrzyma ????

wymęczone zwyciestwo????

enceladus 0

enceladus

Użytkownik
24.10.2011

⚽Cracovia-Polonia Warszawa typ X kurs 3.0 wynik 0:0

stawka:7j
EW:21j✅

Cięzkie spotkanie do wytypowania gdzie kazdy wynik jest mozliwy. Zagram jednak na remis w tym przypadku. Cracovia w tym sezonie nie zdobyla ani jednego punktu u siebie z kolei Polonia ani jednego punktu na wyjezdzie. Warszawiacy ostatnio skompromitowali sie w PP więc nie wydaje mi się aby dzis pozwolili sobie na porazke, z kolei Cracovia nie wydaje mi sie aby przegrala 6 mecz z rzedu u siebie, kazda seria kiedys sie konczy. ????

Do góry Bottom