>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Single czy Double?

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Witam
może w tym temacie zajelibyśmy się czy lepiej grać singiel po kursie ok. 2.15 czy dwa double np. po 1.50 ?
Jak to jest w praktyce czy jakaś kompetentna osoba mogła by się wypowiedzieć?
szukałem ale nie znalazłem. z góry dziękuje i przepraszam

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Na to pytanie nikt dokładnie ci nie odpowie ,, najwyżej można spekulować.
a tak na poważnie to kurs ma tu najmniejsze znaczenie tylko niedoświadczony typer kieruje się kursem !!

bludek 367

bludek

Użytkownik
Pytanie postawione w taki sposób nie ma większego sensu ;) . Odpowiedź będzie się zmieniała w zależności od typów, które wybierzesz. Generalnie granie wyższych kursu wymaga niższej skuteczności, ale to nie odpowiada na Twoje pytanie. Moim zdaniem w niektórych ligach granie kursów ~1.5 mija się z celem (zwłaszcza w niższych), ale to wcale nie znaczy, że granie tam kursów ~2.15 będzie drogą do milionów...

Mam wrażenie, że źle się do tego zabierasz. Ciebie powinno interesować szukanie okazji do zrobienia dobrego &#39;biznesu&#39;. Nie ważne czy kupisz dwa małe pomidory czy jednego dużego. Ważne, żebyś znajdował dobre okazje i kupował pomidory jak najlepszej jakości (*wysoka skuteczność typów) po jak najlepszej cenie (*odpowiednio wysokie kursy w stosunku do tej skuteczności). Brzmi to banalnie, ale to jedyna droga.

Ograniczając się do niższych kursów często będziesz wpadał na kursy, które są nie warte ryzyka. A powyżej 2.0 już nie tak łatwo łapać okazje.

D 0

danieldanek

Użytkownik
Mi na 20 kuponów singli nie weszło 3 a double to może weszło 5 z 20.,po mojemu lepiej grac single.A za jaka kase to zależy od funduszy.

Do góry Bottom