>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Singiel All - Inn

uzytkownik-129014 23

uzytkownik-129014

Użytkownik
Czekaj, czekaj. Ponad 4k profitu w dwa dni? Ostro. Kibicuję Ci, aczkolwiek szkoda mi będzie zobaczyć tutaj następny minusik, bo zaszedłeś już i tak daleko. :p

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Stawka =&gt; 11384
11. Chelsea - Bournemouth =&gt; Chelsea strzeli gola live 33 =&gt; 1,31
⛔⛔⛔ 0:1 A tak na marginesie to Matic w tej masce ma ograniczone pole widzenia i opóźniony poziom reakcji. Piłka prosto na czache po delikatnym rykoszecie powinna wpaść do siatki, a tu kwadratowa głowa...

lars19 272

lars19

Użytkownik
Niestety ale słaba selekcja z tą Chelsea ( w końcu przecież nie mogą wiecznie tak słabo grać ), można powiedzieć, że przy Bayernie wykorzystałeś dzisiaj limit szczęścia.

Ja bym tak nie szedł w 100 % w zakładki strzeli bramkę dana drużyna.
Wg mnie warto rozważyć over 1,5 w meczu i handicapy azjatyckie. Szczególnie to drugie. Naprawdę porównywalne kursy na handicapy typu +1, +2 przy wyrównanych przeciwnikach.
Pzdr

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Ok madralo, Chelsea w każdym meczu u siebie strzelalo bramkę, a Bournemouth w każdym meczu wyjazdowym straciło bramkę zatem nie pisz mi o słabej selekcji, a że z kilku metrów nie potrafią strzelić to już inna bajka...

lars19 272

lars19

Użytkownik
Źle to zabrzmiało, sam postawiłem na tych leszczy, być może dlatego tak to zabrzmiało. Mimo wszystko gratuluje 10 trafnych podejść, jak widać + 10384.
Sam z ciekawości spróbuje podobnego eksperymentu ale na nieco wyższych kursach. Zobaczymy efekty.

Do góry Bottom