Lazio - Fiorentina over 2.5 @ 2.25 Betsafe
over 3.0 @ 3.01 Betsafe
Fiorentina over 1.5 @ 2.59 Betsafe
Jovetic strzeli @ 12.00 Unibet
Z przykroscia musze stwierdzic ze spotkanie to nie za ciekawie wyglada dla gospodarzy. Glowna przyczyna takich typow jest brak 2 podstawowych bramkarzy Muslera i Bizarri. Obrona Lazio znana jest ze swojej dziurawej, niczym ser szwajcarski, konsystencji, co widac w trakcie gry, ale na szczescie nie przeklada sie to najczesciej na wynik za sprawa wlasnie Fernando Muslery, ktory to ratuje spoooooro ciezkich pilek i sytuacji typu sam na sam etc. W tym meczu nie zagra, a ofensywa Fiorentiny nie nalezy do najslabszych. Takze dla mnie mega value na Fiorentina over 1.5 a ze wzgledu na to ze Mutu od dluzszego czasu nie gra i w tym meczu najprawdopodobniej Gilardino tez nie wystapi to rola strzelania bramek przypada na mlodego Jovetica, ktory swoja droga ma talent i potrafi dobrze strzelic. Zakladajac wiec ze Fiorentin ma ulatwione zadanie w ataku i ze pilki beda glownie zagrywane do Jovetica wychodzi na to ze ten kurs 12.00 wyglada znakomicie.
Kolejna sprawa over 2.5 i over 3.0 no to proste, obrone Lazio juz opisalem wyzej wiec Fiorentina sie rozstrzela, o ile strzaly beda celne to sami powinni ze 2-3 walnac, a jak nie to Lazio dysponuje tez mocnymi napastnikami, na wlasnym boisku graja dobrze wiec conajmniej ta 1 powinni strzelic. Dla mnie mecz wyglada na jakos miedzy 1-3 a 2-2
Tym razem wyjatkowo dluga analiza jak na ten dzial ???? ale powinno byc ok ????
EDIT:
A i zapomnialbym, w bramce Lazio zagra Tommaso Berni, lat 26, rozegral w zyciu zawodowym 18 spotkan ... 16 z Salernitana w
serie B w sezonie 08/09 i 2 z Lazio w
serie A w sezonie 06/07
EDIT2:
Kupa typow, same minusy. 1-0 w 7' i nicosc ... Mauri skopal "setke" na 2-0 co jest w jego stylu niestety. Obrona Lazio zagralo chyba pierwszy mecz (a raczej pierwsza polowe) bardzo dobrze w obronie. Berni w drugiej polowie okazal sie nie byc wcle tak slaby (m.in wybronil niezly strzal Jovetica) ... dobrze sie zapowiadalo a skonczylo sie 1-1 i sporo minusow dla mnie -_-