Dobra sam sobie odpowiem wchodzimy na cashier potem po lewej stronie Promotions wybieramy tą $20 Free Cash! i mamy tam Current Promotion Status i tam jest info czy waruni wypłaty są spełnioneHey, Da się jakoś sprawdzić ile obrotu zrobiłem, czy musze sobie ręcznie pododawać wszystkie ruchy w historii ?
i jeszcze jedno pytanie czy do obrotu liczą się tylko sloty ? Bo grałem dużo w 3 card poker i nie wiem czy to też się liczy do obrotu.
Dobra sam sobie odpowiem wchodzimy na cashier potem po lewej stronie Promotions wybieramy tą $20 Free Cash! i mamy tam Current Promotion Status i tam jest info czy waruni wypłaty są spełnione
Dzisiaj zlecam wypłate jak kasa dojdzie to dam znać pzdr.
jesli grales na slotach to wyplaca ci ta kase , najlepiej spytaj sie na live czacie czy wszystko jest prawidlowo na twoim konciebaz a ile wygrales? bo ja zrobilem obrot i zostalo mi rowne 200$ i wlasnie wacham sie czy wplacic tam 25$ bo najpierw trzeba zrobic depozyt zeby wyplacic. Daj znac wlasnie jak wyplacisz. jak Tobie wyplaca to i ja tam wplace kase
a mam pytanie bo ja mam konto na mb na siebie a konto w kasynie jest na moja mame wiec nie wiem czy nie bedzie jakis problemow a na livechacie pytalem zrobilem juz obrot i moge wyplacic