>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Siatkarski sezon 2016/2017

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #31 stawka 220zł kurs ogólny 4,67⛔ Fortuna
To jest główny kupon na dziś..

Turcja K:
Fenerbahce - Saramiksan 2 handi (+26,5) kurs 1,4✅
może i gospodynie wygrają mecz za 3 pkt ale drużyna gości poprawiła swoją grę i aż takiej linii się nie spodziewam żeby Fener pokryło

Eczacibasi - Sariyer 2 handi (+24,5) kurs 1,45✅
Taką linie pobiore choć granie przeciwko Eczacibasi nawet po takiej linii jest ryzykowne ale ja się decyduję. Gospodynie tak mi się wydaje będą wchodzić na wyższy level + potencjał jakim dysponują ale jeszcze tej drużynie zdarzają się przestoje i nie jest wykluczone ze i stracą seta

Włochy M:
Piacenza - Lube Civitanova 2 handi (-3,5) kurs 1,54
to będzie mecz walki i nie wykluczam 5 setowki ale zwycięsko z tej potyczki wyjdą goście
Ps. Brak słów Lube wygrało 3:1 a handi nie weszło:-(
W sumie jeden mecz na 2500 zł ehh

Biegi narciarskie K
Finlandia - Szwecja 1 kurs 1,44✅

Biegi narciarskie M
Rosja 1-3 miejsca kurs 1,18✅

rogerfederer w sposób dobitny opisał biegi dlatego skorzystałem

Ps. No i zostało tylko Lube na kuponie

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Witam po Świątecznej przerwie ☺
Później rozlicze poprzednie kupony bo aktualnie brak czasu wiec wklejam kupon na dziś dwa spotkania i Rzeszów na 30.12 ale wybrałem 3 mecze godne uwagi.
Wieczorem dopisze spotkania i porozliczam poprzednie kupony.
Pozdrawiam
Zakład #37 stawka 310zl kurs ogólny 3,37 ⛔ ⛔
No niestety ciągle idę na czerwono
Uratowalem albo inaczej macko18 uratował mi bilans dnia w darta ale tego nie rozliczam w temacie

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Rozliczenie zakładów 32⛔ ; 33⛔ ; 34⛔; 35⛔; 36 ⛔
Oj czerwono i pechowo się ten grudzień ciągnie ale dziękuję za dobre słowa na prv i za wsparcie ;)
Pozdrawiam

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #38 stawka 200 zł kurs ogólny 4,25⛔
Turniej czterech skoczni Obersdorf

Freitag - Żyła 1 kurs 1,45⛔
Freitag uplasuje się w pierwszej 10-tce jest w coraz lepszej formie i chce u siebie to potwierdzić a co do Żyłki to pewnie powalczy ale będzie pod koniec drugiej dziesiątki jeden skok na pewno będzie gorszy
PS. Ach ta Żyłka ☺

Freund - Kot 2 kurs 1,65 ✅
Stawiam mimo wszystko na naszego orła Freund wciąż nie zachwyca a Kotecek widzę ze ustabilizowal formę i stać go na pierwszą szóstkę ☺

Hayboeck - Wellinger 1 kurs 1,3✅
Austriak jak dla mnie to jeden z faworytów do wygrania TCS i jest progres i forma idzie do góry i nie zdziwię się jak dziś stanie na pudle a niemiec mimo niezłej formy może pokusić się o pierwszą 10

Stoch - P.Prevc 1 kurs 1,15✅
w tym momencie to dla mnie formalność Stoch ma prawie olimpijską formę a prevc jej dopiero szuka

Fettner - Kofler 1 kurs 1,35✅
Fettner w świetnej formie i o te dwa metry w każdym skoku powinien lądować dalej

Niby wszystko powinno wejść ale to są tylko skoki.
Warunki do skakania idealne!!!

briko 11,9K

briko

Użytkownik
✅Zakład #1 stawka 135 zł✅✅

Szkoda ze jeszcze jednego nie podałem zapomniałem podać a ładny z tego profit był ????

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład# 3 stawka 460zl Fortuna kurs ogolny 2,24✅

Warto i tak pograć bo linie są zaniżone o te parę pkt!!
Na dwóch kuponach zostało Lube i mam dylemat czy kontrowac trzeba poczekać na info przed neczem

Wygrana 1030zl ????

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #4 stawka 130 zł kurs ogólny 4,5 ✅✅

Tu zagrałem linie po 3,15 gdzie powinna być wystawiona w granicach 1,8 lub 1,9 warto zaryzykować

Wygrana 580????

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #5 stawka 300zł kurs ogólny 1,85 ✅Fortuna

Wybrałem dwa spotkania z Cev Cup moim zdaniem linie na Budowlani Łódź i na Dynamo Kazań są zaniżone o około 3, 4 pkt wiec warto spróbować kto ma konto w fortunie

✅wygrana:550????

Do góry Bottom