Zakład #35 stawka 135zl kurs 3,25 unibet
SIATKÓWKA PLUS LIGA
Zakład #36 stawka 265zl kurs 2,14 unibet
SIATKÓWKA PLUS LIGA
ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - Jastrzębski Węgiel
Taki kurs to trzeba pobrać bo myślę, że na gości zacznie niedługo spadać, myślę że do 2,6-2,7 ma szansę. W obecnej chwili dyspozycja obu klubów to czolowka naszej ligi, a nawet śmiem twierdzić, że goście są trochę lepiej dysponowani od Zaksy. Jeżeli Jastrzębski zagra tak jak wczoraj Muzaj i Oliva w ataku wyśmienicie kończyli ataki z trudnych piłek to mogą pokusić się nawet o zwycięstwo.
Naprzeciwko oczywiście mistrz Polski Buszek bardzo dobra gra z Rzeszowem, Deroo który grał świetnie do 4 seta z Rzeszowem, a później coś się zacieło i został zmieniony za Szymurę, Torres jego gra może się podobać w ataku i jak się wstrzeli zagrywką to goście będą mieli problem, ale jego gra na razie nie jest stabilna.
Toniutti co tu mówić profesorska gra z jego strony ????
Zapowiada nam się świetnie widowisko i nie zdziwię się jak zobaczymy pojedynek 5setowy a w tie breaku to już wszystko możliwe.
Podsumowując:
3 set zrekompensował pierwsze dwa tak to można określić, chociaż trochę dramaturgii było.
Muzaj w ataku słabiutko męczył się strasznie, albo metrowe auty, albo świetna obrona gospodarzy, Oliva początek spotkania słaby z biegiem czasu trochę było lepiej, Kampa na rozegraniu katastrofa.
Gospodarze zagrali tak jak nas przyzwyczaili w zeszłym sezonie Totti 3bloki????rozegranie na najwyższym poziomie, Zator zatorował drogę do wygrania chociażby seta bardzo dobra gra w przyjęciu, Deroo i Buszek trzymają poziom, podobała mi się gra Wiśniewskiego.
Byłem przekonany, że Jastrzębski stawi opór i to poważnie,
ale się grubo myliłem!!!