>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Siatkarski sezon 2016/2017

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #84 stawka 422zl kurs 1,96 bet365 ⛔

Zakład #85 stawka 55zł kurs 3,53 bet365⛔

Co do Liberca byłem pewien ze ogarną mecz za 3pkt nie dość ze Pribram w małym dołku to mało tego oglądałem mecz z LM tydzień temu i drużyna z Liberca postawiła się czołowej drużynie ligi włoskiej Lube Civitanova i mieli szansę prowadzić 2:0 naprawdę bylem pod wrażeniem gry gospodarzy + pokonanie kladno i karlovarsko wskazywało ze dziś spokojnie dopiszą 3pkt bo mają realne szanse o 3 miejsce! ! Po pierwszym secie można było zrozumieć ze brak koncentracji, którego nie powinno być ale co odwalili w drugim? W trzecim zdecydowanie poprawili grę i złapałem kurs 4 na Liberec i straty prawie z dzisiejszego dnia zniwelowane Liberec wygrał 3:2 Come Back ..

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #85 stawka 340zl kurs 3,95 fortuna ⛔⛔⛔

Warszawska powinna ogarnąć mecz za 3pkt 1:3 realny wynik .
Co do Będzina jutro mogą urwać honorowego seta nie jest to drużyna która jutro się położy dobrze grającej drużynie z Olsztyna a wręcz przeciwnie. .a dodatkowo +19,5 handi na gości to niezła opcja .

Postawiłem na drużynę Dresdna choć oglądałem mecze tej drużyny w LM i nie wygląda to kolorowo i nie mogłem znaleźć informacji na temat drużyny rosyjskiej czy będą grały w optymalnym składzie. . Skąd te kursy ba bet365 1,07 na Dresdno! !! Wszędzie spadki na ryj i linia wyjściowa na becie 16,5 pkt..no nic pogralem -11,5 może ruskie zupełnie odpuszczą tak jak dziś krasnodar

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Postawiłem na drużynę Dresdna choć oglądałem mecze tej drużyny w LM i nie wygląda to kolorowo i nie mogłem znaleźć informacji na temat drużyny rosyjskiej czy będą grały w optymalnym składzie. . Skąd te kursy ba bet365 1,07 na Dresdno! !! Wszędzie spadki na ryj i linia wyjściowa na becie 16,5 pkt..no nic pogralem -11,5 może ruskie zupełnie odpuszczą tak jak dziś krasnodar
nie masz pojecia skad te kursy ale i tak grasz -11,5 ???? a wystarczy wejsc na cev.lu i zobaczyc ze ruskie pojechaly do drezna drugim skladem.
profeska.

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #86 stawka 131zl kurs 2,75 bet365✅✅

Wygrana 355????
Zakład zamkniety w 2 secie przy stanie 6-5 dla kubota/melo

briko 11,9K

briko

Użytkownik
nie masz pojecia skad te kursy ale i tak grasz -11,5 ???? a wystarczy wejsc na cev.lu i zobaczyc ze ruskie pojechaly do drezna drugim skladem.

profeska.

Tadzin na prv nie mogę do Ciebie napisać.. a no sprawdzałem na stronie cev.lu i nie znalazłem takowej informacji , jak byś mi linka z tą informacją przysłał będę wdzięczny ;) Pozdrawiam

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #89 stawka 250zl kurs 3,14 fortuna⛔

No wkoncu mam łącze internetowe :grin: ponad dobę byłem praktycznie odcięty od świata normalnie jak bez ręki albo głowy heh

Wczoraj jeszcze pogralem jeden kupon który zaplusował:grin: ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #93 stawka 167zl kurs 2,79 fortuna⛔

:zoltakartka: w czwartym secie gospodynie musiały zdobyć 15pkt i nawet było 10:11 i zapalenie mózgu stało się faktem zakończyło się 14:25

Do góry Bottom