>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Siatkarski sezon 2016/2017

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #90 stawka 250zł kurs 2,2 bet365⛔⛔

Szkoda ze :zoltakartka:CSKA przespalo końcówkę 4kwarty i trochę te rzuty na pałę a prowadzili 8 pkt w ostatniej i gdyby to był ostatni mecz to trzeba by było zamykać.

W sumie dziś minimalny ✅100 nie będę rozliczał kuponu z e-sport bo rano zapomniałem go podać i załączyć. ..

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #98 stawka 180zl kurs 3,8 bet365⛔

⛔80zł

Zakład zamknięty 2 min przed końcem przy stanie 22-21 dla Chorwacji

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #99 stawka 115zł kurs 6,32 Fortuna ✅

Taśma AO

Mattek/Bryan - zwrot + Nadal - Dimitrov poszła kontra za 110 poniżej 3,5 seta

Wygrana 470????

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #100 stawka 120 zł kurs 4,7 Fortuna ⛔

Trzy pierwsze mecze z siatki a dwa ostatnie z kosza

Jedno pudło Kamnik Calcit dał ciała po bandzie 0:3

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #106 stawka 135 zł kurs 3,36 bet365 ✅

Tenis AO✅

Brawo ROGER! !! Dokonałeś niemożliwego w tym wieku Królu ☺ a tak na marginesie widać ze Federer jeszcze przez dwa lata pokaże młodym wilkom kunszt tenisa :grin:

Wygrana 457????

Otrzymane punkty reputacji: +1
briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zakład #107 stawka 495zl kurs 1,45✅ betsson
Skoki narciarskie Willingen - Drużynówka
Słowenia - Norwegia 1 kurs 1,45
No to betsson ładne kursiwo wystawił na slowenców z nierówno skaczącymi norwegami w treningu lepsi słoweńcy oraz około 40 pkt w kwalach nawet ten wiaterek 3m/s mnie nie przeraża. . Oczywiście trzeba brać pod uwagę ze to są skoki ale slowency prawie zawsze na konkursy drużynowe są dobrze zmotywowani a jutro myśle że stać nawet o walkę o podium. Co do norwegów nie prezentują oni równej formy (oprócz Tandego )wiec ciężko będzie dorównać do wielkiej czwórki która będzie walczyć o najwyższe stopnie podium. .
Wygrana 717????

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Zaklad #108 stawka 245 kurs 2,1✅betsson
Czechy - Japonia 2 kurs 2,1 ✅
A tu odwrotna sytuacja niż tydzień temu .W tamtym tygodniu zagrałem na reprezentację Czech po kursie 1.8 i weszlo gładko ale w tym momencie nie ma mocnego ogniwa jakim był w Zakopanem Pavlasek . Na Japonię mamy kurs 2.1 gdzie u innych bukow mamy 1.3 marathon czy 1.35 fortuna :razz: chciałem zagrać za 300 ale nie jest źle dali limit o 50 zł niższy. Polecam zagranie tego zdarzenia dla kursu ale nie tylko bo np. W treningu reprezentacja Japonii była minimalnie lepsza a w kwalifikacjach byli lepsi o kilkanaście pkt (17)
Wygrana 567????

Do góry Bottom