>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

B 19,5K

b2tgm

Użytkownik
To jest komedia, że takie punkty nie są korygowane. Bednorz udany atak na 7-7, ale po sprawdzeniu dotknięcia siatki zmiana wyniku na 8-6. Mimo tego punkt Bednorza dalej widnieje w tabelce. Dzisiaj to może nie mieć znaczenia, ale kto wie ile było podobnych sytuacji bez korekty kiedy 1 oczko decydowało o becie...

edit. No i wykrakałem w H2H Weber vs. Bednorz będzie rozliczone jako remis, a realnie Weber 7, Bednorz 6 :)

edit2. Poprawili i zrobili to źle, tym razem niesłusznie punkt przyznany Szalpukowi :LOL:

Załączniki

Ostatnia edycja:
T 35,9K

tadzin

Użytkownik
chyba jakis rekord plsa. gdansk w secie granym do 25 zrobil 15 bledow wlasnych

po 2 setach ogolnie na licnziku maja 24 bledy wlasne czyli niemal set oddany

pinio1111 543,4K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
McCarthy dostał 4 piłki od Komendy i wszystkie skończył. Grozdanov na 10 piłek skończył 5. Nie rozumiem Komendy totalnie.
W statach obaj mają po 1 piłce więcej, ale to były przechodzące, a nie wystawy od Marcina.

S 12,1K

sudo

Użytkownik
Jakby ktos mial pomysl wchodzic w Suwałki to stanowczo odradzam,maja mecz w dupie,zero koncentracji,wygladaja jak juniorzy przy Gorzowie

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Witam, czy są jakieś absencję w Zawierciu? Jeśli nie to wydaje mi się że spokojnie biorą ten mecz za 3pkt czyli handicap setowy mozna śmiało grać

pinio1111 543,4K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Witam, czy są jakieś absencję w Zawierciu? Jeśli nie to wydaje mi się że spokojnie biorą ten mecz za 3pkt czyli handicap setowy mozna śmiało grać
Nie wiem co z Aaronem? Reszta gotowa do gry.
Co do meczu to teoretycznie powinno być gładko dla Zawiercia, ale patrząc na to co ostatnio się dzieje to już takiej pewności nie mam.
Do tego to jest mecz derbowy, a te rządzą się swoimi prawami. No i Warta gra w sobotę z Rzeszowem, więc tu może być lekkie rozluźnienie.
Ja liczę na to że Czewa urwie seta i pójdę w jakiś over pkt zawodników

Do góry Bottom