kasztanowy
Użytkownik
Na razie ZAKSA rozbita, tym składem oni nie mają prawa niczego ugrać jeszcze z Bednorzem nie w pełni zdrowym.
Akurat ten niepełni zdrowy Bednorz wygląda najlepiej w zespole Dramatycznie wygląda Kaczmarek i Szymański.Na razie ZAKSA rozbita, tym składem oni nie mają prawa niczego ugrać jeszcze z Bednorzem nie w pełni zdrowym.
Niestety nie zdążyłem na pierwszy set, ale w poprzednich meczach gasł jakoś po półtorej seta, widać że są problemy.Akurat ten niepełni zdrowy Bednorz wygląda najlepiej w zespole Dramatycznie wygląda Kaczmarek i Szymański.
MEN:Ma ktoś pod ręką albo w głowie ;-) zasady awansów z grupy LM Men i Women? Chodzi mi o to, ile zespołów awansuje z tej edycji oraz rozstawienie zespołów z I miejsc. Wypadłem trochę z obiegu ostatnim czasem.
Przecież mecz jest grany w Rumunii w Mioveni. Równie dobrze można napisać że Alba Blaj ogrywała La Cannet 3:0 i ŁKS 3:1. Z tymi ostatnimi Ukrainki dwa razy przegrałySC Prometey @1.60 Fortuna
Bardzo ważny mecz pomiędzy Ukrainkami a Rumunkami. Oba zespoły mają bilans 2:3 i walczą o 3 miejsce w grupie. Póki co wyżej są Rumunki, ale to dzisiaj może się zmienić. Ukrainki lepiej wyglądają od Rumunek. Wygrały pierwsze spotkanie na wyjeździe 2:3, dzisiaj grają u siebie. W zeszłym tygodniu ograły Francuzki Le Cannet 3:1 a siatkarki Alby przegrały sromotnie z naszym ŁKS-em. Myślę, że siatkarki Prometey wygrają u siebie.
Czyli "po krótce" sytuacja wygląda przed ostatnią kolejką następująco:MEN:
Awans: 5 zespołów z pierwszych miejsc, 5 zespołów z drugich miejsc, najlepszy zespół z 3 miejsc
Bezpośredni Awans do 1/4 finału: 5 zespołów z pierwszych miejsc
Awans do 1/8 finału: 5 zespołów z drugich miejsc, najlepszy zespół z trzecich miejsc
Rozstawienie w 1/4 finału: 4 zespoły z pierwszych miejsc z grup, które uzyskały najwięcej pkt, najlepsze ratio setowe
brak rozstawienia w 1/4: najgorszy zespół z 1 miejsca plus zwycięzcy repasaży