>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Siatkówka

yoshimotsu 0

yoshimotsu

Użytkownik
Panie administratorze kilka najciekawszych sportów powinno byc umieszczonych na tym forum.

Siatkówka duzo osób sie interesuje,tak samo jak piłką ręczną.Mniej osób się interesuje sportami motorowymi wiec proponuje aby np.Siatkówka oraz Piłka Ręczna zajmneła miejsce Sportów Motorowych i jeszcze innego sportu.

Powinna być Piłka Nożna,Koszykówka,Piłka Ręczna,Siatkówka,Tenis lub Hokej.

Jeżeli to co napisałem uważasz jako rozsądne zgłaszam sie na moderatora w Siatkówce,a także moge zostac nim w Piłce Ręcznej.

Zawsze można spróbować takich zmian........ jeżeli się nie powiodom będą mogły powrócic stare ustawienia

Mam nadzieje że ta propozycja cie zaciekawi.

Pozdro

lucas 363

lucas

Administrator
Członek Załogi
Dzial stworzony, jesli sie wykazesz pozytywnie w najblizszym czasie, to moze wtedy porozmawiamy o moderowaniu...

mikel 0

mikel

Użytkownik
yoshimotsu zgłasza się i proponuje żeby zakladac nowy dział a ostatni post jest z 27 listopada i do tego napisałem go ja :?
Tak więc czy był sens aby tworzyć osobny dział? a jeżeli tak to niech zajmie się nim osoba(y) które troche rozwnią ten dział.To tylko moje zdanie :wink:

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
to prawda i wedlug mnie powinien powstac osobny dzial na ZUZEL Exclamation Exclamation

Z tego jak pamietam chyba byl kiedys dzial zuzel ale sie nie przyjąl ... do takich &quot;malo granych&quot; sportów proponuje dzial pozostale sporty

mikel 0

mikel

Użytkownik
Szkoda że zuzel nie jest tak popularny bo to moj ulubiony sport 8) .Mysle jednak ze dobrym miejscem jest dla niego dzial ,,pozostale sporty&#39;&#39; chyba ze powstał by dział np sporty motorowe czy cos w tym stylu bo np sporty zimowe mają swoj dział :wink: .A w tych motorowych tez sie cos dzieje np WRC,Formula 1 ( rzeczy związane chocby z Kubicą)i wiele innych.

Do góry Bottom