>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Siatkówka plażowa z Rogerem

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#55 Siatkówka plażowa - Haga - Kobiety
Humana-Paredes/Pavan vs Strbova/Dubovcova 1 @ 1.25 ✅ 2-0
Bawden/Clancy vs Hermannova/Slukova 1 @ 1.60 ✅ 2-0
@ 2.00 Dafabet za 10j. ✅✅✅

✅ 10j.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#59 Siatkówka plażowa - Monaco + Najing - Kobiety
Basic/Matic vs Driessen/Meertens 1 @ 1.55 ✅ 2-1
Bonnerova/Nakladalova vs Dicello/Stockman 1 @ 1.55 ✅ 2-0
@ 2.40 Dafabet za 10j. ✅✅✅

✅ 14j.

Driessen/Meertens to para bardzo drewniana. Słabe przyjęcie, jeszcze gorsze poruszanie. Mają zasięg owszem, ale często nie są w stanie tego wykorzystać poprzez chwiejne przyjęcie. Chorwatki młodsze, bardziej mobilne, lepiej zbilansowane.
Bon/Nak to czeski duet. Niezła para jak na ten turniej. Bonnerova zawodniczka z sukcesami, a u boku doświadczona partnerka. Amerykanki typowe siatkarki do gry ofensywnej. Moc w ataku, słabe przyjęcie, obrona. Czeszki bardziej wszechstronne. Czas na rewanż z Malezji. Tam Europejski na własne życzenie przegrały. Wyciągną wnioski i wygrają. Parą są zdecydowanie lepszą i technicznie i organizacyjnie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#60 Siatkówka plażowa - Coop Beach Tour w Olten - Mężczyźni
Watson/O&#39;Dea vs Kovatsch/Kissling 1 @ 1.85 ⛔ 1-2
Durant/Schubert vs Gabathuler/Stadelmann 1 @ 2.00 ✅ 2-0
@ 3.70 Dafabet za 10j. ⛔⛔⛔

⛔ 10j.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#63 Siatkówka plażowa - Monaco Open - Kobiety

Karagkouni/Tsopoulou vs Basic/Matic 1 @ 2.00 Dafabet ✅ 2-0
za 10j.

✅ 10j.

O co chodzi z tym kursem nie wiem. Greczynki w roli doga? Chyba sobie ktoś jaja robi. Owszem grałem na Chorwatki przeciwko drewnianym Holenderkom. Tam wygrały, ale przecież to spotkanie to istna patologia z obu stron. Seryjnie tracone punkty, błędy w przyjęciu, zero organizacji. Chorwatki nie dość, że wygrały cudem to z totalnymi amatorkami. Teraz Greczynki, a to dziewczyny z dwie półki wyżej. Oglądałem urywki spotkania tej pary z pierwszej rundy i tam zrobiły szybkie 2-0. Karagkouni to dziewczyna ograna. Kilka turniejów ma u boku nie byle kogo, bo doświadczonej Arvaniti. Imprezy WT, tam nawet grała i to nie na zasadzie wszystko przegrane. Jej partnerka bez takich startów, ale widać, że ma pojęcie o grze. Będę mocno zaskoczony jeżeli tutaj Greczynki nie zwyciężą, a @ 2.00 to biorę w ciemno.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#64 Siatkówka plażowa - Haga - Mężczyźni
Herrera/Gavira vs Lupo/Nicolai 1 @ 1.90 ✅ 2-0
Liamin/Krasilnikov vs Beeler/Krattiger 1 @ 1.40 ✅ 2-0
@ 2.66 Dafabet za 10j. ✅✅✅

✅ 16.6j.

Otrzymane punkty reputacji: +12
lax 1,2K

lax

Użytkownik
#63 Siatkówka plażowa - Monaco Open - Kobiety

Karagkouni/Tsopoulou vs Basic/Matic 1 @ 2.00 Dafabet ⛔ 0-2
za 10j.

⛔ 10j.

O co chodzi z tym kursem nie wiem. Greczynki w roli doga? Chyba sobie ktoś jaja robi. Owszem grałem na Chorwatki przeciwko drewnianym Holenderkom. Tam wygrały, ale przecież to spotkanie to istna patologia z obu stron. Seryjnie tracone punkty, błędy w przyjęciu, zero organizacji. Chorwatki nie dość, że wygrały cudem to z totalnymi amatorkami. Teraz Greczynki, a to dziewczyny z dwie półki wyżej. Oglądałem urywki spotkania tej pary z pierwszej rundy i tam zrobiły szybkie 2-0. Karagkouni to dziewczyna ograna. Kilka turniejów ma u boku nie byle kogo, bo doświadczonej Arvaniti. Imprezy WT, tam nawet grała i to nie na zasadzie wszystko przegrane. Jej partnerka bez takich startów, ale widać, że ma pojęcie o grze. Będę mocno zaskoczony jeżeli tutaj Greczynki nie zwyciężą, a @ 2.00 to biorę w ciemno.
Hej, Dafabet rozliczył mi ten bet jako wygrany, u ciebie tak samo? Na bank cofną ale chyba pierwszy raz mi się zdarzyła u tego buka pomyłka.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Statystyki kuponów 1-64 - Czerwiec 2017

Ilość podanych kuponów: 64

Trafione kupony: 31

Nietrafione kupony: 33

Postawione: 600j.

Wygrane: 669.83j.

Zysk: ✅✅✅ 69.83
j.

Yield: ✅✅✅ 11.64
%

Na samej siatkówce plażowej w czerwcu do tej pory bilans około ✅✅ 85-90j.

Otrzymane punkty reputacji: +9
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Prędzej czy później i tak cofną pewnie bo przegrali!Tak jak.Roger rozliczyl.Tak jest.Przegrali.2:0 edit:Widzę Roger poprawiłem na Plus a przecież był minus na żywo miałem na bet365 pewnie sam sledziles ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom