Statystyki kuponów 1-70 - Grudzień
Ilość podanych kuponów: 70
Trafione kupony: 32
Nietrafione kupony: 38
Postawione: 605j.
Wygrane: 616.38j.
Zysk: 11.38j.
Yield: 1.88%
Dziwny rok i dosyć przeciętny, ale też w pewnym sensie eksperymentalny. Były chyba dwa miesiące przerwy w pierwszej połowie roku, brakowało mi regularności w prowadzeniu tematu. Do września grałem raczej w swoim dawnym stylu z szczególnym naciskiem na siatkówkę plażową i sporty zimowe. Z tych dyscyplin bilans wyglądał dobrze i z tego mogę być zadowolony. Nie mniej jednak też jakieś perfekcji raczej nie było. Coś jest do poprawy. Potem już się sporo posypało. Od września do listopada przez trzy miesiące była kompromitacja w moim wykonaniu i to nie podlega żadnej dyskusji. Chociaż już podczas IO sporo atakowałem wysokich kursów i jednak ta gra była bardzo ryzykowna. W Rio jeszcze kilka betów pięknie zostało zabitych, tam dramatu nie było, ale potem grając powyżej 50% taśm (ako od @ 5 do @20) ze wszystkich kuponów wyjść do przodu raczej nie było szans. Cudów niestety nie ma. Na pewno był to okres w którym po pierwsze skuteczność była słaba, po drugie zacząłem robić sobie w tym temacie ''jaja'' podając byle jakie typy, kompletnie nieprzemyślane, po trzecie grałem raczej przeciwko sobie i przede wszystkim własnemu stylowi gry. Warto czasami zaatakować wyższy kurs, poszukać value, ale jednak typowanie tylko zdarzeń o kursie over 3.0 to raczej nie dla mnie. Nie czuje się tutaj jakoś szczególnie mocno. Dopadło mnie jakieś znudzenie tym tematem, podawaniem typów i jakieś większej wagi do statystyk i jakości tego co tu było pisane nie przywiązywałem. Nie wiem jak to będzie wyglądać w Nowym Roku, dam sobie czas do końca stycznia. Być może wymyślę nową koncepcję do tego tematu, być może spróbuję na samej ''plażówce'' sporo zarobić, a być może sobie odpuszczę. W styczniu pojawią się typy, ale ta gra będzie luźniejsza, bez specjalnego nacisku na wynik. Postaram się wrócić do sposobu gry z okresu od początku tematu do września 2016 czyli gry bardziej przemyślanej i bardziej rozsądnej. Więcej singli, dubli, pewnych ako, a mniej taśm (chociaż na AO na pewno trochę się tego znajdzie). Jak wyjdzie zobaczymy. Rok temu pisałem, że ten temat jest szczególnie dla innych, ale stracił on swoją jakość i obecnie teraz będzie on służył przede wszystkim mi jako pewien obraz mojej gry niż innym chcącym coś zarobić. Są na tym forum inne fajne tematy, dobrze prowadzone z solidnymi typami i warto z nich korzystać. Warto również czasami coś od siebie napisać. Polecam dział sportów zimowych (po za skokami) w tematach cisza oraz również mój drugi temat z typami tylko z dyscyplin zimowych
https://forum.bukmacherskie.com/f35/wintersports-zimowe-szalenstwo-z-rogerem-140304.html#post6203599Tam na pewno do końca marca, przez cały sezon typów i analiz nie zabraknie.
To chyba tyle z tego podsumowania. Nowy Rok i oby wysokie wygrane na koncie każdego z Nas.