>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Siatkówka plażowa z Rogerem

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#12 Siatkówka Włochy + Tenis

Perugia vs Modena (+1.5 seta) 2 @ 1.40 ✅ 2-3
Samantha Stosur vs Patricia Maria Tig 1 @ 1.36 ✅ 2-0
Rafael Nadal vs Sam Querrey DW 2-0 @ 1.14 ✅ 2-0

@ 2.18 Bet365 za 8j. ✅✅✅

✅ 9.44j.

Otrzymane punkty reputacji: +6
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#19 Siatkówka plażowa - Sochi Open - Kobiety
Holtwick/Semmler vs Laboureur/Sude 1 @ 1.72 Bet365 ✅ 2-1
za 7j.
✅ 5.04j.

H2H wyraźnie pokazuje, że w tym niemieckim pojedynku więcej do powiedzenia ma bardziej utytułowana para. Ilka i Kathrin potrafią grać bardzo równo, konsekwentnie i też ten swój atak mają bardziej urozmaicony.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#21 Siatkówka plażowa - Sochi Open - Kobiety
Holtwick/Semmler vs Heidrich/Zumkehr 1 @ 1.80 Bet365 ⛔ 0-2
za 7j.

⛔ 7j.

Kilka tygodni temu nawet w takim starciu grałem na Szwajcarki. Teraz jednak się sporo zmieniło i gra Niemek od wczoraj wygląda bardzo przyzwoicie. Jest to para solidna i dosyć wszechstronna. Dobrze rozłożone proporcje między ofensywą, a defensywą. Solidna zagrywka, dobra praca na linii blok-obrona i też większa pewność w przyjęciu. Szwajcarki są groźne i należy o tym pamiętać, ale brakuje mi u nich regularności. Aśka ma kapitalne warunki, potrafi trzymać grę blokiem, ale czasami popada w dłuższy kryzys i pojawia się sporo prostych błędów. Jestem też fanem Nadine, bo ta dziewczyna może się podobać szczególnie w grze obronnej, ale zaczyna mnie lekko nie pokoić jej postawa w przyjęciu. Dawniej rzadko się zdarzało, aby ona w meczu gorzej przyjmowała niż jej młodsza koleżanka, ale teraz takich spotkań jest coraz więcej. W ofensywie możliwości obu par zbliżone. Może i ta siła po stronie Szwajcarek ze względu na Heidrich, ale Niemki mają atak bardziej urozmaicony. Jednak kluczem do sukcesu w mojej ocenie będzie przyjęcie. Niemki w mojej ocenie są tutaj pewniejsze, a dobre przyjęcie od razu otworzy większe pole do popisu w ataku. Szwajcarki bardziej falują, tych przestojów mają więcej i jeżeli Niemki zagrają z taką konsekwencją i dyscypliną taktyczną jaką prezentowały wczoraj z Amerykankami czy dzisiaj w 1/4 z rodaczkami to powinny wywalczyć sobie udział w spotkaniu o złoto.

Otrzymane punkty reputacji: +3
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#22 Siatkówka plażowa - Sochi Open

Ranghieri/Carambula vs Semenov/Krasilnikov 1 @ 1.72 ⛔ 0-2

Nicolai/Lupo vs Bourne/Hyden 1 @ 1.61 ✅ 2-0
@ 2.79 Bet365 za 10j. ⛔⛔⛔

⛔ 10j.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik