>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Siatkówka plażowa z Rogerem

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +2
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Rok dobiega końca, więc pora na krótkie podsumowanie.
Statystyki kuponów 574-680 (Statystyki grudnia)

Ilość podanych kuponów: 107

Trafione kupony: 62

Nietrafione kupony: 44

Zwrot: 1

Postawione: 790j.

Wygrane: 892.69j.

Zysk: ✅✅✅ 102.69j.

Yield: ✅ 13.00%

Grudzień bardzo udany. Patrząc pod kątem zarobku to niemal identycznie było tylko w sierpniu kiedy startowałem z tym tematem. Przede wszystkim sporty zimowe dały sporo zarobić, kilka niezłych betów z koszykówki także pomogło. Na pewno udany rok zakończony w solidny sposób.

Od początku tematu wygląda to następująco:

Sierpień: ✅✅✅ 102.61j / 25.52%
Wrzesień:
✅✅✅ 32.12j / 2.24%
Październik ⛔⛔⛔
54.97j / - 3.69%
Listopad ✅✅✅
78,71j / 7.63%
Grudzień ✅✅✅ 102.69j / 13.00%

Suma ✅✅✅ 261.16j.

1j = 20PLN &gt;&gt;&gt; 5223.2zł
1j = 50PLN &gt;&gt;&gt; 13058zł
1j = 100 PLN &gt;&gt;&gt; 26116zł
1j = 200PLN &gt;&gt;&gt; 52232zł
Tyle można było wyciągnąć z tego tematu stosując powyższy przelicznik. Nawet przy niższej stawce zawsze kilka tysięcy do przodu. Temat założyłem dosyć późno, bo w drugiej połowie sierpnia, co daje w sumie tylko 4.5 miesiąca aktywności. Jak na tak krótki okres myślę, że mogę być zadowolony z uzyskanego efektu. Tym bardziej, że wcześniej było wiele imprez tj. MŚ w siatkówce plażowej, kilka WT gdzie skuteczność była niemal perfekcyjna. Siatkówka plażowa i teraz sporty zimowe to z pewnością w moim wykonaniu najbardziej dochodowe dyscypliny. Nieźle też wchodziły typy z koszykówki (przede wszystkim włoska liga), snookera i siatkówki. Tutaj jednak kilka razy źle dobierałem stawki (zbyt wysoka stawka, a kupon czy typ wcale nie był jakimś pewniakiem). Słabszym punktem tego tematu był tenis. O ile jeszcze single z kobiecego tenisa w końcówce sezonu dosyć ładnie często wchodziły to jednak do większych czy mniejszych tenisowych taśm nie miałem szczęścia. Jednak trafić te kilka typów nawet po mniejszych kursie wcale nie jest tak łatwo. Tutaj się nie popisałem. Na pewno ta moja gra nie jest jeszcze optymalna. Mimo, że ze statystycznego punktu widzenia jest bardzo dobrze to jednak wiem, że popełniłem kilka błędów i zdecydowanie stać mnie na jeszcze więcej.

Nie wiem jak długo uda mi się wytrwać z tym tematem. Ciężko także mi jednoznacznie stwierdzić czy moja aktywność na tym forum będzie tak wysoka jak w poprzednich dwóch latach (w zasadzie 18 miesiącach), więc też o wszelakich planach czy marzeniach na ten 2016 rok na razie nie będę głośno mówił.
Rok 2016 niesie za sobą wiele ciekawych sportowych imprez. Sezon &#39;&#39;plażówki&#39;&#39; w tym sezonie rusza wyjątkowo wcześniej, bo już 15 lutego. Przed nami wiele ważnych zawodów, kalendarz obficie wypełniony, a przecież na dokładkę w sierpniu odbędą się Igrzyska Olimpijskie. Przez najbliższe 3 miesiące wiele zawodów w sportach zimowych. Już jutro rusza 10 jubileuszowa edycja Tour de Ski, na koniec odbędzie się Ski Tour Kanada. W narciarstwie alpejskim czy biathlonie wiele pucharowych imprez (w tym MŚ w biathlonie). W sportach zespołowych czeka nas walka o kwalifikacje olimpijskie, a potem same igrzyska. Nie można zapomnieć o Euro 2016. Owszem piłka nożna w hierarchii sportów, które obstawiam jest bardzo daleko (sporadycznie coś zagram, bo i nie interesuje się zbytnio), ale obejrzeć biało-czerwonych we Francji to zawsze fajna sprawa. Już za 3 tygodnie rusza Australian Open, potem kolejne GS i IO w Rio. W tym 2016r dla każdego znajdzie się coś ekstra i też mam nadzieję, że dla każdego użytkownika ten nadchodzący rok będzie lepszy niż poprzedni.
Na koniec chcę także podziękować wszystkim za miłe słowa czy to poprzez reputację czy PW. Wiadomo, że taki temat nie zakładam/prowadzę tylko dla siebie po to, żeby sobie coś sprawdzić czy coś udowodnić, bo wszystko co chcę wiedzieć to wiem poprzez stan konta u buka. Temat jest także dla ludzi.

Dlatego jeszcze raz dzięki za ten mijający rok, a wszystkim forumowiczom życzę wystrzałowego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!!! Jeszcze przed sylwestrem być może pojawią się pierwsze typy na 2016r z biegów narciarskich, gdyż jutro rusza TdS. O ile czas pozwoli coś zapewne skrobnę do działu.

Otrzymane punkty reputacji: +231
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
#3 Tenis WTA Auckland
Julia Glushko vs Petra Martic 1 @ 1.83 Bet365 ✅ 2-0
za 7j.

✅ 5.81j.

#4 Tenis WTA Brisbane/Shenzhen
Naomi Osaka vs Alize Lim 1 @ 1.36 ✅ 2-0
Yaroslava Shvedova vs Vera Dushevina 1 @ 1.33 ✅ 2-0
Nicole Gibbs vs Ling Zhang 1 @ 1.20 ✅ 2-0