>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Siatkówka i nie tylko

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na dziś ładnie wygląda overek punktowy w meczu pucharu Rosji. Nie szaleję ze stawką bo jak wiadomo Puchary żądzą się swoimi prawami. O tym meczu napisano już wiele więć podaruje sobie jakiekolwiek analizy. Typ:
Dynamo Moskwa vs Nowogród
Over: 181.5 pkt
kurs: 1.85 ✅
Bet365
Stawka: 200
Zysk: 170
Edit: 182 ???? szczęście sprzyja...

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Dzisiaj mały dubelek grany dość dawno, lecz nie napisałem o tym na forum z powodu braku czasu. Otóż jest to mecz Novosybirska z Biełgorodem i Cuneo z Valentią. W pierwszym przypadku gram na gospodarzy w drugim na gości. O meczach jest dużo napisane w tematach lig więc daruję sobie analizy Typy:
Valentia vs Cuneo 2
kurs 1.65
Biełgorod vs Nowosybirsk 1
kurs 2.4
Bet 365
Stawka 100 ⛔

Edit: Cuneo ????

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Dziś singielek na Rosyjską. Zenit podejmuje Nowosybirsk i ja tutaj liczę na małą niespodziankę jako że puchar rządzi się swoimi prawami
Typ:
hcs +1.5 Nowosybirsk
kurs: 2.6
bet365
Stawka: 100 ⛔

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Podliczenie miesiąców Listopad i Grudzień:
Listopad: Zysk 270,5 zł
Grudzień: Zysk 202
Razem 472,5 zł
Mały komentarz. W miesiącu grudniu zdecydowanie spadła moja skuteczność typów. Szczególnie pierwsze 8, 9 dni dało w kość. Jednak wyszedłem na prostą. Jedyny typ którego nie zagrałem a chciałem to finał Pucharu Rosji. Kursy na becie pojawiły się bardzo późno i nie złapałem 3.0 na Biełgorod. Tak czy inaczej jestem z siebie zadowolony. Czas zacząć miesiąc styczeń i dalej kosić buki na kasę.

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na ząb biorę weekend i mecz Jastrzębskiego z Zaksą. Analizę zamieściłem w temacie plsu
Typ: Zaksa
Kurs: 2.33
Stawka: 200 ✅
Zysk: 266
Marathonbet

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na dziś jeszcze 2 kuponiki. Dubelek Pls plus Serie A1 oraz singielek na Rosyjską. Skrę złapałem wczoraj po 1.6 ale było tak późno że nie zdążyłem napisać. Teraz jest 1.4 więc by uśrednić tu dam 1.5
Tak więc dubelek to:
Delecta vs Skra 2 kurs 1.5 Bet365
⛔
Piacenza vs Macerata 2 kurs 1.85
✅
Ako: 2,77
Stawka: 100 ⛔
Przewidywany zysk 177
Krótka analiza 2 meczu bo o pierwszym dużo już zostało napisane w temacie PLSu. Dorzuce do niego pkt na live jak spadną jeszcze. Macerata troszkę spuściła z tonu. Piacenza zaś złapała swą formę. Ale nie widzę większych szans dla gospodarzy w tym meczu. Pierwszym argumentem i to solidnym za Maceratą jest zagrywka. Przy takich bombach nawet taki rozgrywający jak De Cecco cudów nie zrobi. MAcerata ma ogromny potencjał w ataku a na dobrą sprawę nikt z gospodarzy oprócz Feiego i Zlatanova nie może jakoś mocno postraszyć gości zagrywką. Wydaje mi się że Macerata może wygrać ten mecz nawet za 3 pkt

Singielek jest na mecz Krasnodaru z Novogrodem
TYP 2
kurs: 2.3 B365
Stawka 100 ✅
Zysk: 130
U gospodarzy kontuzja Conte, nie ma informacji czy będzie grał, a nwet jeśli tak to jego forma nie powinna należeć do cudownych. Jakowlew w pierwszym meczu zagrał bardzo fajnie ale nie sądzę by powtórzył 2 tak dobry występ. Goście na fali. Grają prawie jak z nut. Fantastycznie gre ciągnie Pawłow, a Esko dostarcza szybkie i dobre piłki. Sądzę, że goście dadzą sobie radę z drużyną z Krasnodaru i na nich stawiam w tym meczu

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na ząbek biorę dzisiaj LM siatkarzy. Zainteresował mnie meczyk wicemistrzów Polski z Tureckim Arkasem Izmir. Arkas to Arkas. Rok temu brylowali. W tym roku to nie ta sama drużyna. Zawodnicy tam solidni. Przede wszystkim wrażenie robi L. Agamez i młodziutki Subasi. Jedyne pozycje na której jest wyraźna przwaga Skry to rozegranie i środek siatki. Skra ma problemy. I to spore. Kontuzja Winiara, słabość Atana, a także niezbyt wysoka forma Wlazłego. Turcja to gorący teren. Według mnie gospodarze poradzą sobie w tym meczu. Na eliminację Skry za wcześnie ale u siebie powinni dać sobie radę.
Typ: 1;)
Kurs: 2.15
Stawka: 100
Marathonbet

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
na dzis overek pkt w meczu zaksy. Analiza w temacie lm.
Typ over 183.5
kurs: 1.85 ✅
stawka 100
bet365
Zysk 85 zł
Edit: Brawo Castellani. Trafione zmiany ????

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na weekend 2 dubelki które mogą dać mi satysfackję. Mecze wydają się ciekawe. Zobaczymy czy będziemy liczyć zyski czy może leczyć rany ????
Na początek dubelek w Rosyjskiej. Mecz Kuzbassu i Gazpromu. Gospodarze wyglądają jak dla mnie średnio i grają powyżej swojego potencjału. Zawodnicy tacy jak Tuia i Andrae mnie osobiście nie przekonują. Ten drugi nie mieści się nawet w pierwszym składzie reprezentacji Niemiec co przy braku Kromma przekonuje mnie, że nie należy do grona wybitnych przyjmujących. Ushakow to dziadziuś ale fakt faktem wiek nie gra wielkiej roli na rozegraniu bo profesor Nikola radzi sobie świetnie a też ma sporo wiosen. Atak trzyma Moroz który wrócił po kontuzji ale wątpie by utrzymał taką skuteczność jak w swoim pierwszym meczu. Gazprom jest w gazie. Są słabsi w przyjęciu ale bardzo mocni na siatce. Spory potencjał w ataku. Może podobać się kapitan zespołu Rodichev który jest pewnym punktem zespołu. Ze znanych szerszemu gronu zawodników są tam jeszcze Aleksiev i Todorow. Wyniki Gazpromu są fantastyczne. Odprawienie Lokomotiwu Nowosybirsk na wyjeździe 3:0 to nie lada sztuka. Ja sądzę że goście sobie dadzą radę a kurs 1.75 (B365) zachęca ⛔⛔⛔

Drugim meczem który pobieram do pierwszego akumulowanego jest mecz Niznego Nowogród z Fakiełem. Jak dla mnie faworyt jest tylko jeden. Gospodarze są w gazie. Fantastycznie gra atakujący Pawłow, a Esko dostarcza swoim zawodnikom bardzo szybkie piłki. O meczu sporo napisał Redwitz więc nie będę się powtarzał. Kurs na Nizny 1.6 (B365) ✅✅✅
Edit: Bardzo żal mi chłopaków z Niznego. Pogromili Fakieł, a Gazprom zepsuł kupon ????
AKO: 2,8
Stawka: 150 ⛔
Bet365

Drugi dubelek który pobieram to meczyk z Rosyjskiej SL i Włoskiej A1
Na pierwszy ogień rosyjska. Mecz Loko z Biełgorodem. Nie rozumiem tak wysokiego kursu na gości. Jak dla mnie są faworytami. Jedyna pozycja na której przewagę mają gospodarze to rozegranie, choć Butko i tak mnie ostatnio nie przekonuje. Biełgorod potencjał ma kosmiczny. Grozer potrafi niejednokrotnie sam wygrywać mecze. Do tego &quot;Wieża Babel&quot; Muserskij na środku, a na przyjęciu młody Ilinykh ze starymi wyjadaczami. Dla mnie kosmos. Loko to przede wszystkim Nillson, Divis i Biyriukow. Brakuje im zdecydowanie potencjału na środku i tutaj upatruję największą przewagę gości. Potencjał na siatce też po stronie Biełgorodu. Zagrywka dla mnie również po stronie gości. Wszystkie znaki na ziemii i niebie przemawiają za gośćmi a kurs 2.0. Hmmm dziwne
✅

Drugim meczem jest Modena z Piacenzą. Dwie bardzo mocne drużyny, ale wg mnie górą w tym spotkaniu będzie ekipa Gospodarzy. Bardzo równy skład i wysoka forma. Piacenza opiera się trochę na dziadkach. O ile Fei i Zlatanov pokazują jeszcze spory potencjał to Papi utrzymuje tylko przyjęcie. De Cecco jak na razie średnio jak na swój potencjał. Chłopaki z Modeny u siebie wygrywają wszystko jak leci, nawet odprawili wielkie Trento (pal licho błędy sędziego) jak dla mnie powinni spokojnie sobie poradzić. Kurs: 1.8
⛔
AKO: 3,6 ⛔
Bet365
Jutro z rana dorzucę coś z PP.

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Jeszcze malutki dubelek na dziś. Na analizy brak czasu...
Zaksa KK vs JW
Typ: 1 ✅
Kurs: 1.55
Bet365
Cuneo vs Trentino
Typ: 2 ⛔
Kurs: 1.5
Bet365
O tym meczu powiem tylko że Trentino po meczu w pucharach będzie wkur***e na maxa i wg mnie rozniesie Cuneo.
AKO: 2.32

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Mała kontra na jutro. Modena podejmuje Piacenze, tego meczu pewien nie jestem więc wolę się zabezpieczyć w razie porażki. Typ: 2
Kurs: 1.9 ✅
Bet365
Zysk: 90 zł

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na dziś dorzucam jeszcze handicap na Zaksę Kędzierzyn. Dlaczego o tym pisałem w temacie pp
Zaksa Kędzierzyn Koźle vs Resovia Rzeszów handi 0:1.5
Typ: 1
Kurs: 1.8 ✅
Zysk: 80 zł
Betsafe

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Troszkę zaniedbałem temat z przyczyn osobistych ale wracam z pełną dozą pomysłów i znów będę okradał bukmacherów ???? . Podliczenie za styczeń i jeden typ z lutego:
Zagrane kupony: 11
Kupony wygrane: 5
Kupony przegrane: 6
Skuteczność: 45,5%
Zysk: 1 zł (kolosalne pieniądze :])

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na dziś singiel. Delecta u siebie z ufą
Kurs: 1.85 ✅
MarathonBet
Stawka: 200
Zysk: 170
O tym meczu Redwitz napisał wiele. Moim zdaniem powinno tam dojść do tie breaka. Słaby mecz rozegrał Antiga, a Lipiński jest zdecydowanie gorszym zawodnikiem od Miśkina. Rosjanie na wyjazdach grają gorzej, taki stary wyga jak Stephan nie zagra dwóch meczy na tak niskim poziomie. Wydaje mi się, że Rosjanie po przegraniu pierwszego seta mogą nawet odpuścić mecz i czekać na złotego seta jako że ich zawodnicy do młodzików nie należą. Według mnie Delecta doprowadzi tutaj do złotego seta w którym może być różnie.

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Resovia Rzeszów vs Skra Bełchatów
Maraton
O tym meczu zostało napisane bardzo wiele. Wydaje mi się, że Resovia powinna wygrać to spotkanie. Choć zagrałem asekuracyjnie

Edit: Horror, w sumie to nie reska wygrała tie breaka tylko Skra go przegrała. Aut który wziął Bąku czy atak Atana w antenkę... ????

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Resovia Rzeszów vs Skra Bełchatów
Maraton

O tym meczu zostało napisane bardzo wiele. Wydaje mi się, że Resovia powinna wygrać to spotkanie. Choć zagrałem asekuracyjnie

Edit: Horror, w sumie to nie reska wygrała tie breaka tylko Skra go przegrała. Aut który wziął Bąku czy atak Atana w antenkę... ????

Zysk 80 zł

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na dziś 3 typy. Pierwsze 2 na mecz Bydgoskiej Delecty z Asseco Resovią. Analizy w temacie.
Typ 1:
Punkty over 185.5
Kurs: 1.85 ✅
Zysk: 85
Bet365

Typ 2:
1 set: Asseco Resovia Rzeszów ⛔ Brawo... Brawo...
Kurs: 1.9
Bet365

Ze stawką nie szaleję bo mecz jest dosyć trudny

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Jeden typ na Rosyjską Superligę z mojej strony. Dziś upatruję niespodziankę w meczu Fakieła z Gazpromem. Dlaczego? Pisałem o tym w temacie Superligi. Za drobne bo mecz jest trudny
Typ: 2
Kurs: 2.5 ⛔
Stawka: 80

Do góry Bottom