Na weekend 2 dubelki które mogą dać mi satysfackję. Mecze wydają się ciekawe. Zobaczymy czy będziemy liczyć zyski czy może leczyć rany ????
Na początek dubelek w Rosyjskiej. Mecz Kuzbassu i Gazpromu. Gospodarze wyglądają jak dla mnie średnio i grają powyżej swojego potencjału. Zawodnicy tacy jak Tuia i Andrae mnie osobiście nie przekonują. Ten drugi nie mieści się nawet w pierwszym składzie reprezentacji Niemiec co przy braku Kromma przekonuje mnie, że nie należy do grona wybitnych przyjmujących. Ushakow to dziadziuś ale fakt faktem wiek nie gra wielkiej roli na rozegraniu bo profesor Nikola radzi sobie świetnie a też ma sporo wiosen. Atak trzyma Moroz który wrócił po kontuzji ale wątpie by utrzymał taką skuteczność jak w swoim pierwszym meczu. Gazprom jest w gazie. Są słabsi w przyjęciu ale bardzo mocni na siatce. Spory potencjał w ataku. Może podobać się kapitan zespołu Rodichev który jest pewnym punktem zespołu. Ze znanych szerszemu gronu zawodników są tam jeszcze Aleksiev i Todorow. Wyniki Gazpromu są fantastyczne. Odprawienie Lokomotiwu Nowosybirsk na wyjeździe 3:0 to nie lada sztuka. Ja sądzę że goście sobie dadzą radę a kurs 1.75 (B365) zachęca
Drugim meczem który pobieram do pierwszego akumulowanego jest mecz Niznego Nowogród z Fakiełem. Jak dla mnie faworyt jest tylko jeden. Gospodarze są w gazie. Fantastycznie gra atakujący Pawłow, a Esko dostarcza swoim zawodnikom bardzo szybkie piłki. O meczu sporo napisał Redwitz więc nie będę się powtarzał. Kurs na Nizny 1.6 (B365)
Edit: Bardzo żal mi chłopaków z Niznego. Pogromili Fakieł, a Gazprom zepsuł kupon ????
AKO: 2,8
Stawka: 150
Bet365
Drugi dubelek który pobieram to meczyk z Rosyjskiej SL i Włoskiej A1
Na pierwszy ogień rosyjska. Mecz Loko z Biełgorodem. Nie rozumiem tak wysokiego kursu na gości. Jak dla mnie są faworytami. Jedyna pozycja na której przewagę mają gospodarze to rozegranie, choć Butko i tak mnie ostatnio nie przekonuje. Biełgorod potencjał ma kosmiczny. Grozer potrafi niejednokrotnie sam wygrywać mecze. Do tego "Wieża Babel" Muserskij na środku, a na przyjęciu młody Ilinykh ze starymi wyjadaczami. Dla mnie kosmos. Loko to przede wszystkim Nillson, Divis i Biyriukow. Brakuje im zdecydowanie potencjału na środku i tutaj upatruję największą przewagę gości. Potencjał na siatce też po stronie Biełgorodu. Zagrywka dla mnie również po stronie gości. Wszystkie znaki na ziemii i niebie przemawiają za gośćmi a kurs 2.0. Hmmm dziwne
Drugim meczem jest Modena z Piacenzą. Dwie bardzo mocne drużyny, ale wg mnie górą w tym spotkaniu będzie ekipa Gospodarzy. Bardzo równy skład i wysoka forma. Piacenza opiera się trochę na dziadkach. O ile Fei i Zlatanov pokazują jeszcze spory potencjał to Papi utrzymuje tylko przyjęcie. De Cecco jak na razie średnio jak na swój potencjał. Chłopaki z Modeny u siebie wygrywają wszystko jak leci, nawet odprawili wielkie Trento (pal licho błędy sędziego) jak dla mnie powinni spokojnie sobie poradzić. Kurs: 1.8
AKO: 3,6
Stawka: 100
Bet365
Jutro z rana dorzucę coś z PP.