>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Siatkówka i nie tylko

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Witam ???? . Rozpoczynam dziś działalność na tym forum na szerszą skalę. Bukmachery kroje już od dobrych 2 lat i teraz chciałbym się podzielić swoimi umiejętnościami. Jeżeli komuś pomogłem, pompujcie reputacje ????

Na wstępie zaznaczam, że nie gram żadnym systemem choć od dłuższego czasu zastanawiam się nad płaską stawką poleconą przez Dawida400, ale jeszcze jej nie przetestowałem.

Na dziś, na pierwszy ogień idzie Lega Pallovo i mecz na szczycie Trentino vs Macerata. Dwie fantastycznie grające drużyny, potęga w zagrywce i ataku. Ciężko mi powiedzieć kto z tego starcia wyjdzie zwycięsko, ale jednego jestem prawie pewien. To starcie będzie wyrównane i nie skończy się w 3 setach, over pkt spokojnie mnie zadowala więc gram
over 182.5 kurs: 1.85 ✅
Bet365
Stawka: 100

Drugi dziś będzie akumulowany na bardzo (wg mnie) prawdopodobne mecze. Latina podejmuje na wyjeździe Ravenne, czyli dla mnie najsłabszą drużyną Włoskiej Serie A. Poza rozgrywającym Zhukowskim (poprawcie jeśli jest błąd) nikt specjalnie się tam nie wybija. Latina ma spory potencjał, trochę nie wykorzystany ale to zdecydowanie powinno starczyć na cieniutką Ravennę. Gram również na Piacenze, może kurs niezadowalający ale dokładam do kuponu. 3 meczem jest mecz Valenti. Dla mnie rewelacja sezonu, mecz z Castellaną im nie wyszedł i będą chcieli zmazać piętno. Handi -1.5 mnie zadowala, więc
Latina 1.25
Valentia -1.5 1.55
Piacenza: 1.12
Bet365
ako: 2.17 ✅
Stawka 100

Edit: Gładko weszło. Czysty zysk 202 PLN

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na dziś proponuję za niewielkie pieniądze ako na LM
Na pierwszy ogień pójdzie meczyk Cuneo z Resovią. Jak dla mnie Resovia nie ma szans na choćby seta z Włoską drużyną. Siatkarze z Rzeszowa jadą bez 2 podstawowych środkowych, a także bez Oliega Akchrema który jest w tej chwili najlepszym przyjmującym, Cuneo bez Wisjmansa ale jak dla mnie spokojnie sobie powinno poradzić. Profesor Nikola z Panem Sokołovem na skrzydle i N&#39;gapethem na przyjęciu to jak na słabiutką Resovię zdecydowanie wystarczy. Dlatego gram pkt under 170.5 na ten mecz
Drugim meczem jest Noliko Maaseik vs Arkas Spor Izmir. Belgijscy siatkarze grają zespołem, nie ma tam gwiazd, a potencjał spory. Porównałbym ich do Latiny. Gracze bez wielkich nazwisk za to z potencjałem. Arkas to przede wszystkim Agamez i przyjmujący. Rozegranie Hansena nie imponuje, ale jak się spręży sypie nieźle. Do składu wraca Bravo i sądzę, że to niesamowite wzmocnienie. Arkas by walczyć o 1 miejsce w grupie musi wygrać i co do tego nie ma wątpliwości. Drużyna z Belgii też słabo skóry nie sprzeda. Mocno wahałem się tutaj między overem pkt a handi na Arkas. Jednak by tak wysoki over wszedł potrzebny będzie tie break a przeczucie mówi mi że Arkas może wygrać to spotkanie za 3 pkt więc na ten mecz handi +1.5
Mecze:
Cuneo vs Resovia punkty under 170.5 kurs: 1.85 ⛔
Maaseik vs Arkas Spor handi 0:1.5 typ: 2 kurs: 1.85 ✅
Ako: 3.42
Bet365
Strata 100 PLN ⛔
Stawka: Tutaj mocno się wahałem, początkowo chciałem grać za 200 jednak w ostateczności pogram za 100 PLN
Potencjalny zysko 242 PLN

Rozglądnę się jeszcze za jakimś overkiem w meczu Arkasu po jego rozpoczęciu o ile pkt spadną o zadowalającą ilość, wtedy pogram coś grubiej ????

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
poszła kontra 150 zł na pkt over 178.5 w meczu Reski Bukmacher Bet365 kurs 1.85 ✅
zysk: 122,5 zł
Edit: Czuję się trochę jak odratowany samobójca, ale ważne że weszło ???? . Dobry mecz Kovacevica i Schoepsa i o dziwo Tichaczka. Bardzo szybko i dokładnie rozgrywał, zagrywka Perłowskiego miód ;)

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na dziś malutki dubelek w LM. Troszkę ryzykowny więc znów za małą stawkę. Czekam póki co z wystrzeleniem czegoś większego ????
Zaksa z Trentino w moim odczuciu powinna dać sobie radę ugrać chociaż seta, nawet bez Gacka. Mocno niepewny jest występ Juantoreny, a to spore osłabienie nawet jeśli Lanza jest w formie. Stokr bardzo mocny, ale miewa słabsze mecze, gra trochę falami. Zaksa to walczaki i będą gryźli parkiet by ugrać choć seta w spotkaniu z Trentino. Pkt over 181.5 1.9 Bet365 ⛔ Edit: nie wiedziałem o absencji Fontelesa. I ta nieszczęsna końcówka.....
Drugi meczem jest mecz Insbrucka z Kazaniem. Drużyna z Kazania idzie jak Burza. 9:0 stosunek setów i wszystkie mecze bardzo pewnie wygrane. Jednak nie potrzeba im już zwycięstw (przynajmniej tak wyraźnych), a Austriacy raczej do ogórków nie należą. Alekna będzie rotował składem i nawet jeśli Insbruck nie ugra seta to overek bardzo prawdopodobny
over 135.5 kurs: 1.9 Bet365

kurs ogólny: 3.61

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Miałem mały problem z forum (nie chciało mi się ładować) i nie zdążyłem napisać co pograłem. Otóż zagrałem na live na punkty over 142.5 w meczu Zaksy kurs: 1.85
oraz teraz dubelka na pkt over 135.5 w meczu Zenitu oraz na Fredrischaffen u siebie. By nie było niedomówień zaraz zamieszczę screeny ????

Pkt w meczu Zaksy: ✅

Uploaded with ImageShack.us

Dubelek: ✅

Uploaded with ImageShack.us

Zysk:
za punkty: 85 zł
Za dubelka: 166 zł

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Pojawiły się już kursy na plusligę i osobiście uważam, że trebelek powinien spokojnie wejść. 3 drużyny grające u siebie i jak dla mnie mecze spokojnie do pokrycia. Pierwszym jest mecz Trefla z Olsztynem. Gdańszczanie ostatnio wreszcie dobrze zagrali i pokonali Politechnikę w Warszawie 3:2. Nie wygrali za to jeszcze meczu u siebie. Nie sądzicie że najwyższy czas? Słaby Olsztyn, w moim odczuciu niczego tam nie ugra. Zakontraktowano Gruszkę, ale jak dla mnie na początku nie będzie on wielką ostoją w ataku. Tutaj wg mnie Trefl powinien spokojnie sobie poradzić.
Typ: wygra mecz 1
Kurs: 1.2
Drugim meczem jest Resovia z Politechniką. Resovia w meczu z Cuneo wreszcie zagrała swoje, momentami grali naprawdę przyzwoicie. Mistrzowie Polski nie mogą już sobie pozwolić na więcej kompromitacji, tym bardziej przed własną publicznością. Warszawa może tam ugrać seta bo naprawdę gra fajną siatkówkę, ale raczej polegnie na Podpropmiu
Typ: wygra mecz 1
Kurs 1.25
Trzecim meczem jest Jastrzębskie z Delectą. Delecta gra w tym sezonie bardzo fajnie, wygrała u siebie już z Resovią i Zaksą i na pewno powalczą w spotkaniu z JW. Nie wiem jak z Wiką, ale jeśli wróci to rozejrzę się za overkiem punktowym przed meczem. Co do JW to formą ostatnio nie błyszczą, ale u siebie, na nowej wypełnionej hali potrafią się zmotywować. Chłopaki ze śląska na pewno będą chcieli zmazać z pamięci kibiców ostatni mecz w pucharach i przegraną w złotym secie na własnym parkiecie. Wg mnie Jastrzębski poradzi sb w tym meczu.
Typ: Wygra mecz 1
Kurs: 1.35
AKO: 2.02
Stawka: 200 zł ⛔

Jak już wspominałem rozejrzę się jeszcze za overkiem pkt w meczu JW, ale to już jutro bądź po jutrze ????
Trochę frajerska porażka Lotosu...

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na szybko bo kursy wg mnie polecą na łeb na szyje. Nie mam czasu na analizy, te jutro. 2 singielki na ten weekend póki kursy wysokie. Analizy jutro ????
Latina vs Valentia Typ 2 kurs 2.2 ⛔
Stawka: 200
Bet365
Novogród vs Iskra Odintsowo Typ 1 ✅
kurs: 2.0
Bet365
Zysk: 100

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Rezygnuję z analizy meczy bo Redwitz opisał je idealnie w temacie (odpowiednio) Lega Pallovo i Superligi co zaobserwowałem dopiero dziś ???? . Dziś gram małe ako, no właściwie nie małe.
Resovia 1.25
JW 1.35
Piacenza 1.18
Ako: 1.99 ✅
Zysk: 198
Kursy może i niewielkie ale mecze dla mnie prawie pewne. Polibuda może i jest rewelacją sezonu, ale Reska wraca powoli na właściwe tory. JW u siebie potrafi maksymalnie się zmotywować i dla mnie spokojnie może wygrać ten mecz. Piacenza u siebie z Perugią to też dla mnie typ który wejdzie spokojnie.

Edit: Po dłuższym zastanowieniu przed ekranem zrezygnowałem z Cuneo i zwiększyłem stawkę ????
Drugim dziś kuponem który zagram jest dubelek pkt
JW- Delecta pkt over 181.5 1.85
Verona- Macerata pkt under 160.5 2.3
ako 4.25 ⛔
Edit: Ajajajaj ???? piłka meczowa w górze i Gavotto spieprzył, a już miałem nadzieję że Macerata przegra 3:0...
Jastrzębski u siebie prezentuje zawsze wyrównaną formę i w moim odczuciu dziś poradzi sobie z Delectą. Jednak chłopcy z nad Brdy tanio skóry nie sprzedadzą i spokojnie są w stanie ugrać seta. Goście grają jak z nut. U siebie przejeżdżają jak taran wszystkich z wielkiej czwórki, na wyjeździe gorzej, ale ten mecz nie skończy się w 3 setach, a wszystkie części będą grane na styk. Dlatego overek w moim odczuciu bardzo prawdopodobny. Macerata jak Macerata, petarda w zagrywce i moc w ataku. Meoni bez przyjęcia piłki dobrze nie rozegra, a nie posiada on graczy radzących sobie na trudnych piłkach. Gavotto to solidny bombardier ale będzie mu ciężko pokonać potrójny blok Maceraty dlatego przewiduję tutaj zwycięstwo Maceraty w 3 setach

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Zagrałem jeszcze na live na Niznhy Novogród po pierwszym secie
kurs: 3.25 ✅
Stawka 100
Bet365
Zysk: 225
Edit: Nie wiem co uratowało ten mecz bo przy wyniku 23 lub 24 do 19 dla Iskry wyłączyłem i już myślałem że po kuponie ;p jak ktoś oglądał to proszę pw o tym co stało się w secie 4

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na jutro na pluslige gram piekny trebelek punktowy. Czewa u siebie wg mnie spokojnie ugra seta i punkty pow 160.5 wejdą bez większych problemów, O farcie pisano juz wiele a Zaksa jedzie tam bez większości podstawowych zawodników. Jedyną niewiadomą w mojej ocenie jest mecz Skry, ale uważam, że drużyna z Wawy jest teraz w dołku i Skra nawet z takimi problemami powinna gladko sobie poradzic.
Typy:
Czewa vs Jw over 160.5 kurs 1.75
Kielce vs Zaksa KK over 165.5 kurs 1.7
PW vs Skra under 178.5 kurs: 1.85
Ako: 5,5 ⛔
Stawka: 128 zł
Do wygrania: 703,45

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Bez analiz bo późno. Małe ako na Włoską i Rosyjską
Iskra vs Biełgorod 2 kurs 1.7
Valentia vs Verona 1 kurs 1.28
Castellana vs Latina 2 kurs 1.3
Ako 2.93
⛔
Stawka 200
Analizy jutro ????

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Będzie bez analiz bo mnie mocno goni czas dziś niestety. Na dziś i jutro jeszcze dubelek punktowy
Macerata vs Modena over 160.5 1.85
Dynamo vs Kuzbass over 178.5 1.85
Bet365
Myślę że zarówno Modene jak i Kuzbass spokojnie stać na ugranie seta ????
Ako: 3,42 ⛔

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Widzę perełkę na mecz Warszawy z Zaksą więc gram grubiej. Overek 181.5 dla mnie prawie pewny. Warszawa powinna ten mecz wygrać, ale raczej nie 3 do 0 bo Zaksa to walczaki i nie pozwolą sobie na taką kompromitację
Typ: over 181.5
Stawka: 400 zł
Kurs: 1.75
Bet365

Typ 2 (na wypadek 3:0 dla Warszawy)
Wygrana w meczu: 1
Kurs: 2.5
Stawka 100
Bet365

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Podliczenie miesiąca listopada:
Zagranych kuponów 14
Wygranych: 8
Przegranych: 6
Zysk: 270, 5 zł
W tym miesiącu narazie słabiutko. Same minusy, ale zwiększę stawkę i coś wygram.
Edit: mały błąd ???? Zysk jest 270 nie 370 ????

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Dziś bez analiz i gruby dubelek.
Cuneo 1.6
Bełchatów 1.3
Kurs ogólny 2.08 ✅
Stawka: 600
Bet365
Zysk: 648 zł

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Podliczenie za 10 dni grudnia bo jutro stawiać nie mam zamiaru ????
Zagrane kupony: 6
Wygrane kupony: 1
Przegrane: 5
Strata: 352 zł
Słabiutka skuteczność na początku Grudnia ale chyba wyjdę na prostą ????

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na dziś dubelek punktowy. Tours vs Zaksa pkt pow 181.5 kurs 1.85 ✅
a także Uchaching Ljubliana pkt pow 183.5 kurs 1.85. ✅ Bez analiz bo brak czasu
Bet365
Stawka 200
Zysk: 484 zł

Edit: No i już ładnie na plusik wychodzę ???? ).

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Na plusligę na weekend gram narazie jeden kupon, singiel na Kędzierzyn. Zastanawiam się jeszcze nad Bydgoszczą ale póki co odpuszczam choć wydaje mi się że Bydgoszczanie powinni dać sobie radę. Analiza na forum w temacie plusliga.

Mecz: Resovia Rzeszów vs Zaksa Kędzierzyn Koźle
Typ: 2
Kurs: 2.28 ⛔
Marathonbet

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Witam. Na jutro gram singla za dość dużą kwotę. Rozchodzi się o meczyk Zaksy Kędzierzyn ze Skrą Bełchatów. Hmmm a właściwie z jej rezerwowymi. Za żadne skarby w pierwszym składzie nie przekona mnie mocno himeryczny Cupkovic. Rouzier też nie gra cudów ale rezerwowego atakującego Skry bije na głowę. Punkt dla Zaksy. Przyjęcie Wlazły- Bąkiewicz może i dobrze się uzupełnia ale przy dobrej zagrywce (a Zaksa taką posiada) Wlazły będzie dziurą w przyjęciu a Bąkiewicz w ataku. Sytuacyjne piłki będą kierowane w większośći do Mariusza. Nie sądzę by ten dał sobie radę ze szczelnym blokiem Zaksy. W Zaksie parę przyjmujących tworzy Ruciak z Fontelesem. Brazylijczyk był strzałem w 10. Dla mnie najlepszy transfer w tym roku w pluslidze. Jest połączeniem Bąka i Mariusza. Bardzo solidny w przyjęciu i cudowny w ataku. Ruciak na szybkich piłkach radzi sobie dobrze i dokłada zagrywkę. 2:0 dla gospodarzy. Na rozegraniu dobrze sypiący Pilarz i Woicki. Tutaj nie widzę żadnej przewagi. Woicki rozgrywa niewiele lepiej ale jest dziurą w bloku. Tutaj więc remis. W przypadku Bonifante też remisowo gdyż ten jeszcze nie rozumie się tak jak powinien z graczami. Zagrywka bardzo porównywalnie. Zwykle Skra w tym elemencie nie ma sobie równych, ale bez Winiara i Atana ich siła słabnie. Stąd dla mnie drugi remis. 4:2 dla Zaksy. Własna hala 5:2. Podsumowując jedyne elementy w których Skra może powalczyć to zagrywka i rozegranie. Choć przy dobrej zagrywce Zaksy o to drugie może być ciężko
Typ: 1 ✅
Kurs: 1.75
Stawka: 400
Bet365
Zysk 300 zł

Otrzymane punkty reputacji: +5
Do góry Bottom