>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Siadła taśma czy nie ?

kompetentny 8

kompetentny

Użytkownik
Witam wszystkich w tym temacie przetestuje tasiemce .Doskonale wiem że regularne wygrywanie albo częste czerpanie zysków z tego sposobu gry mija się z celem i głównie prowadzi to do bankructwa nie mniej jednak spróbuje tutaj to wszystko przetestować.Pomysł na to przyszedł mi po przeglądnięciu kilku tematów na forum.
Założenia tematu:
- typy będą analizowane , nie grane na tzw. pałę rzadziej kierować będę się przeczuciem.
- kapitał 1000zł, stała stawka na taśme 10zł
- kursy z których będę wybierał mecze nie bedą mniejsze niż 1,50 mam świadomość że kursy nie grają jednak niższe niż 1,50 w ogóle nie bedą wybierane ponieważ pomniejszy mi to trochę ofertę na dany dzień.
- ilość typów na kuponie - 5-7 uważam że prędzej się ustrzeli tyle zdarzeń niz np. kupon z 12 meczami lub i więcej.
- W powszednie dni 1-2 taśmy , w weekendy 2-3.
Kapitału wystarczy na 100 kuponów.Po 100 kuponach zamknę pewnie temat z powodu braku kapitału ale może jednak coś się uda trafić co przedłuzy naszą zabawę jak i test ????

Gorąco zapraszam do śledzenia wątku jak i czasem skomentowania lub też dodatkowo dodawania mojej skromnej osobie punktów reputacji ????

Pozdrawiam lecimy i niech wam wasze taśmy które czasem pewnie sobie puścicie ładnie siadają ! :grin:

kompetentny 8

kompetentny

Użytkownik
KUPON/TAŚMA #1⛔
⚽Ajax Cape Town - Pretoria U. 1 1,73⛔ 0:0
⚽Polokwane - Free State Stars 2 3,00✅ 0:2
⚽Wolves - Brentford 1 1,80⛔ 0:2
⚽Galatasaray - Benfica 2 2,29⛔ 2:1
:hokej:Medvescak - A.Omsk 2 2,35✅ 0:1

@50.27
10zł
EWG:502,70zł⛔
Bet365

edit. 2/5 trafione plusik taki że te najwyższe ????

Kapitał:990zł/⛔10zł

kompetentny 8

kompetentny

Użytkownik
KUPON/TAŚMA #2
⚽Anderlecht - Tottenham 2 2,40
⚽AZ Alkmaar - Augsburg 1 2,80
⚽Fiorentina - Lech Poznan 1 (-1,5) 2,00
⚽Midtjylland - Napoli 2 1,80
⚽Schalke - Sparta Praga 1 1.73

@41.85
10zł