>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
no masakra, nie wiem co z tym meczem się dzieje ???? szkoda że nie czekałem z tym
dobieram to też jeszcze +6,5 w unibecie
na zagranicznym forum o tematyce piłki ręcznej większość typuje na wyrównane spotkanie i to z przewagą Kazachstanu
cytat z tego forum:
&quot;18:45 Korea - Kazakstan +4
Korean missing Moon and Eun hee, to few quality players with out them, and Kazakstan probebly better then ever.&quot;

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
eh... oglądam tą ręczną na streamie i jak widzę grę tego Kazachstanu to można się pochlastać... zero skuteczności, zero pomysłu w ataku... jak ten handi wejdzie to będzie cud ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
teraz po tej pierwszej połowie to dobrze wygląda w tym meczu typ: Korea wygra o 21+ @20 w bet365 ???? ale nie mogę tam zagrać bo mnie zlimitowali ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
heh, jak to Zagłębie dzisiaj umoczy to ja ładnie popłynę ???? mam nadzieję że w drugiej bez problemu pocisną ????
btw.: ładny surebet można było zrobić ???? rano kurs 2 na Zagłębie a wieczorem w granicach 3.5 na Miedź

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Miedz 10:5 !!! co jest ***** grane?!
Po co ta spinka? Do przerwy jest remis i wszystko w grze. Twoje zachowanie jest jak nastolatka co mu kupon nie wchodzi po po 20 miunutach meczu piłki jego przegrywają 0-1.
i gdzie ten 3.5 na miedz? tylko 3 buki mialy 2 jakies dziwne i B365
Trochę więcej ogarnięcia w niektórych sprawach. Było nawet @4.50.

Więcej luzu i wzajemnego szacunku do siebie. Bo jest tutaj garstka ludzi a czasami atmosfera gorsza niż w Hyde Parku.
Bez względu na końcowy wynik widać, że kolega podał spore vaule. Powiedział, że kurs powinien być ok. @1.20. Buki ruszyły z @2.00 i spadło nawet do @1.20.
Tak więc widać, że zna się na rzeczy - a to czy wejdzie niedługo się okaże.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
wsciekam sie na pilkarzy z lubina a ty mi o szacunku do siebie a czy ja mam pretensje do ciamaka? ogarnij sie i przestan sie czepiac jak idiota

jawek 313

jawek

Użytkownik
Nie jestem tu modem, żeby upominać, ale chyba niepotrzebnie się kłócicie ???? Czasem lepiej siedzieć cicho ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To może jak się wściekasz na piłkarzy z &quot;lubina&quot; to nie uzewnętrzniaj tego tutaj.
Bo wielokrotnie takie Twoje wypowiedzi były traktowane jako &quot;czepianie się jak idiota&quot;.
Tak nawiasem - Ty wiesz, że istnieją duże litery? Może zepsuł Ci się Caps Lock? Bo od dawna już nie widziałem u Ciebie wielkiej litery.
Czasem lepiej siedzieć cicho
No właśnie. Czasem lepiej poczekać do końca spotkania niż marudzić.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Co do mojego typu to na twiterze dowiedziałem się, że rzeczywiście - grają tylko drugą połowę i od wyniku 1-0 dla Cerro ???? Tym bardziej polecam typek ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom