Nie wiem jak Wy, ale ja jeżeli akurat sam czegoś nie dodam to korzystam z forum tak:
1. wchodzę do SZ sprawdzić czy ktoś coś dodał ciekawego
2. wchodzę do 'Dyskusje na Tematy
Bukmacherskie' bo tam czasami ktoś z fachowców potrafi rzucić typem bez dokładnego opisu, ale już wiem, że się zna i warto zwrócić na to uwagę.
3. skaczę po działach, szukając typów od fachowców, którym już ufam
Myślę, że część z Was działa podobnie.
Dlatego może fajnie byłoby dodać adminom i fachowcom z danych dyscyplin dostęp do SZ i niech najciekawsze typy wg nich wrzucają sobie w SZ i również tam gdzie dotychczas. W ten sposób w SZ będą najciekawsze typy w jednym dziale a reszta (bez dostępu) będzie musiała skakać po forum by coś wyszukać interesującego ????
Nie chodzi mi o to, żeby tego było mega dużo w SZ, ale jeżeli ktoś kto się mega zna wrzuci na daną kolejkę najlepszy wg niego typ to ja chętnie z tego skorzystam, tak jak teraz z tego korzystam tylko to trochę czasu zajmuje żeby przeglądnąć kilkanaście tematów...
Ogólnie to trzeba spróbować coś zmienić bo nie działa to dobrze od dawna już. Jeżeli pomysł nie wypali to trzeba czegoś innego próbować.
Ja proponuję zatem tak: dodajcie podforum do SF o nazwie 'value bety' albo 'fachowcy' ???? czy jak tam chcecie. Tam można zrobić podfora na kilka dyscyplin 'noga', '
kosz', 'siata', 'reczna' i np. 'inne' i tam mogą pisać już ludzie o tych najciekawszych typach.
Wg mnie mogą bez problemu dublować swoje posty czyli dawać je tutaj i na publicznym forum. My, czyli członkowie SZ będziemy mieli ten plus, że szybciej i łatwiej się o tym dowiemy i o to w tym chodzi chyba ????
Jak macie jakieś inne pomysły to piszcie, może coś razem wymyślimy..