cytat z dnia 19 grudnia 2019 09:14 przez suomi????
No to czas na ostatnie typy w tym roku. Dodam, że ryzykowne i troche finezyjne rzeczy rodzą mi sie w głowie ????
Frolunda - Lulea - 1 ML - 1.72
fortuna
Lulea wygra pierwszą tercje, a przegra mecz - 16.5 -
fortuna
Obie drużyny po porażkach i pewnym jest, że ktoś dzisiaj sie przełamie ???? Lulea broni lidera, Frolunda w pogoni. Nieco lepiej w ostatnim czasie mimo wszystko prezentują się goście. Jest chemia w zespole i to bardzo nakręca. Z Kolei Frolunda na takie mecze mocno się spina i to ich dzisiaj widzę, jako zwycięzców. Nie będzie łatwo i myślę, że mogą gonić wynik stad propozycja na gości w pierwszej tercji. Bardzo mocne ekipy. Max Friberg zapowiada zwycięstwo. Media hokejowe żyją tym meczem. Cała
Szwecja czeka i ja też czekam. Zapowiada się bardzo dobre spotkanie.
Malmo - Djurgardens - 2 RT - 2.44 -
fortuna
Djur RT i plus 4,5 bramki - 3.65 -
fortuna
Mało pisałem o Malmo. Zespołowi przed sezonem upuszczono trochę krwi, a brak konkretnych wzmocnień sprawił, że stali się zespołem "środka" Zespoł ciągnie 4-5 graczy i oby żaden z filarów drużyny nie wypadł. Ostatnio coś czytałem o małym urazie Storma, ale na pewno wyjedzie dziś na lód. Bardzo dobry sezon rozgrywa pierwszy center - Handemark i tak naprawdę od jego dyspozycji bardzo dużo zależy. Z kolei Djur ostatnie tygodnie naprawdę dobre. W
CHL rozbite Monachium, a w lidze Brynas. Dziś delegacja na trudny teren, ale w tej formie goście powinni ten mecz wygrać.
Rogle - Vaxjo - x2 - 1.78 -
fortuna
Vaxjo RT i minus 6,5 - 3.95 -
fortuna
Tu już bez rozpisywania się. Wierze, że Vaxjo weszło na zwycięską ścieżkę, rozpędzili się i Rogle ich nie zatrzyma. Co prawda delegacje to od dłuższego czasu ich dużo problem, ale ten typ jest typem kibicowskim i oby się sprawdził.
Skelle wygra z HV (?)
Chyba troche zaszalałem z tymi typami, ale niech się dzieje. Powodzenia i wesołych !