Można dokładniej? Te kursy w momencie grania były +EV? Jeśli tak, to w porównaniu do kogo? I jeśli były, to jakie średnie value i na jakiej bazie spotkań? Da się inaczej. Zawsze jest sposób, tylko czasami trzeba go trochę poszukać. Wiadomo, nikt o zdrowych zmysłach nie podzieli się na forum publicznym sposobem przynoszącym mu realne pieniądze. Akurat nisza, którą znalazłem jest o tyle bezpieczna, że mogę podać komukolwiek typy do obstawy, a on i tak bez moich narzędzi nie jest w stanie znaleźć kolejnego na własną rękę. Akurat ja mieszkam w takim miejscu, że nie zdążę dojechać do najbliższego punktu buka i obstawić przed spadkiem kursu, także potrzebuję kogoś, kto byłby w stanie to zrobić. A średnio chce mi się tkwić pod budą dzień w dzień ????
Pranie bani? A, rozumiem. Ty twierdzisz, że nie można długofalowo brać u polskich buków value, czyli Ty nie potrafisz, to nikt inny nie potrafi? Siedzę w biznesie długie lata, od wielu lat zarabiam na
Betfair, mam przywalone Premium Charge, nie potrzebuję żadnych soft buków do szczęścia, ale z uwagi na fakt, że czasami nudzę się i jestem ambitny, to postawiłem sobie za cel
sprawdzenie czy u polskich da się zarobić. Da się. Aczkolwiek dojście do tego, w jaki sposób to nie jest kwestia tygodnia czy miesiąca. Typowo polskie podejście: "ja nie umiem, to na pewno się nie da". I średnio mnie interesuje czy w to wierzysz czy nie, nie mam absolutnie żadnego celu w tym, żeby komukolwiek cokolwiek udowadniać. Nie mam czasu na pierdoły, czas to dla mnie pieniądz. Widzę, że nie ma zainteresowania tematem. Spoko. Nikogo na siłę nie zmuszam. Pojawi się ktoś, to siedzi dłużej w biznesie, to wie, gdzie mnie znaleźć. Ostatnie na co mam ochotę to udowadnianie na jakimś forum komuś, że Ziemia nie jest płaska...