Masz bardzo dobre informacje, ja natomiast już jestem daleko w sezonie i pomyliłem kwalifikacje z turniejem głównym. Ale dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu, spostrzegawczość w cenie..
Rozumiem, aczkolwiek ciężko mi to przychodzi bo wchodząc do tego tematu widać jego tytuł, w którym słowo "kwalifikacje" jest ujęte..
Nie ważne.
Zakończyły sie prawie wszystkie mecze, które zaczęły się o godzinie 11:00. Zaczne od wtopy, którą okazał sie Figueiredo. Tak jak się spodziewałem, ciężki mecz i niestety gładka przegrana Brazylijczyka. Szkoda tym bardziej, że Ford rozgromił Coucha, a Burden, tak jak się spodziewałem poradził sobie z Campbellem. Przeczuwam, że Alfie będzie w tym sezonie jednym z czarnych konii.
Co do drugiego kuponu, to oczywiście Tobet popieprzył godziny. Od 11:00 grał tylko Drago, no i niestety, obecnie 2-4. Szykuje się więc porażka. Szkoda, bo zepsuje mi ciekawy kupon. Tak to jest jak typuję się na szybko.
Na szczęście jest już oferta na 15:30, wystawiona w Sportingbet. Oto ona:
Jako, że Drago już praktycznie przegrał to mecze z 20:00 połącze z tymi z 15:30. I tak, gram na pewno na
Pinchesa, dlaczego napisałem wyżej, dodatkowo uzupełniłem to analizą z TD:
Spotkanie: Rod Lawler - Barry Pinches
Typ: 2
Kurs: 1,90
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Ciekawe spotkanie w ramach trzeciej rundy kwalifikacji Shanghai
Masters. Barry Pinches o czwarty etap powalczy z Rodem Lawlerem. Wczoraj Pinches wygrał w drugiej rundzie z Anthony'm McGillem mimo, iż przegrywał już 1-4. W PTC imponuje formą, dodam, że w drugim turnieju cyklu doszedł aż do finału gdzie po fantastycznym pojedynku finałowym minimalnie uległ Markowi Selby'emu. Lawler. Cóż.. Przeciętniak, któremu rzadko kiedy udaję się awansować do faz telewizyjnych turniejów rankingowych. Ogólnie to kurs trochę za wysoki jak na "Kanarka" i dlatego również warto na niego zagrać.
oraz
McLeoda. Rory ma dość łatwego przeciwnika w postacji Joe Delaney'a. Być może dorzucę jeszcze, lub zagram w singlu
Jonesa, który moim zdaniem z Gunellem powinien sobie poradzić. Na drugim kuponie skuszę się na dubel
Lines +
Zhang (analizy dwa posty wyżej).
Edit: Zagrałem jednak tak:
Typy Assitalia - czyli wywaliłem Zhanga, a do dubla z Linesem dorzuciłem Jonesa. Mam nadzieję, że decyzja ta okaże się słuszna..