>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Shanghai Masters - kwalifikacje 02-05.08.2010

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik

No to powolutku nadchodzi dzień kiedy rozpoczniemy zmagania rankingowe.. ;)
Na sam początek jak zwykle Shanghai, ale wcześniej kwalifikacje, wyjątkowo nie w walijskim Prestatyn, a w Sheffield.

W imprezie głównej bierze udział 32 zawodników z czego 16 awansuje do turnieju głównego dzięki dobrej grze w kwalifikacjach, w której to wystąpią wszyscy zawodnicy z Main Touru poza czołową 16.
Turniej główny odbędzie się na początku września w Szanghaju.
Tytułu broni Ronnie O&#39;Sullivan.

Punktacja za Szanghaj nie zmieniła się, nadal wygląda tak:

Drabinka kwalifikacji:

LIVE Shanghai Masters &gt;&gt;&gt; LIVE

No i oczywiście oferta na kwalifikacje jaką zaproponował Sportingbet:

Zapraszam do dyskusji, bo jest o czym dyskutować.. ;)
Dobrych typów nie powinno zabraknąć ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Pewnie wielu z was nie kojarzy tych zawodników. Nie dziwię się, większośc to nowi Main Tourowcy, którzy do elity dostali się za pomocą PIOSów i sukcesów w federacji IBSF. Nie mniej jednak można coś na tą pierwsza rundę wymyślić.. ;)

Lisowski - McBain, mecz według mnie na równie więc kurs na tego drugiego zaskakuje. Z Lisowskiego robi się wielka gwiazdę, a w turniejach PTC nie pokazał praktycznie nic. McBain też rewelacyjnie nie grał dlatego tu na pewno jest value, ja jednak odpuszczam i kibicuje polskiemu nazwisku.

Evans - Burden, niestety ale jedyna kobieta w MT trafiła chyba najgorzej jak mogła. Burden nie przypadkowo wrócił do Main Touru, jest MŚ IBSF. W ostatnich turniejach grał bardzo dobrze i raczej bez problemu wygra, szkoda tylko, że kurs marny.

Couch - Pagett, tu jestem bardzo zaskoczony. Moim zdaniem faworytem jest Walijczyk. Nie wiem czym tutaj się kieruje Sportingbet. Chyba tylko i wyłącznie tym, że w poprzednim sezonie Matthew był w MT, a Andrew nie, no ale to żaden powód. W tej chwili już 2,00 na Pagetta, ale i tak biorę i bardzo dziękuje.. ;)

Dodatkowo analiza na potrzeby TD:

Spotkanie: Matthew Couch – Andrew Pagett
Typ: Andrew Pagett
Kurs: 2,00
Buk: Sportingbet
Analiza:

Ciekawe spotkanie szykuję się już w pierwszej rundzie pierwszego turnieju kwalifikacyjnego nowego snookerowego sezonu. Walijczyk Andrew Pagett, który powraca do Main Touru zagra z będącym już od jakiegoś czasu w gronie najlepszych Matthew Couchem. Faworytem Sportingbet jest Anglik. Dlaczego? Nie wiem, być może właśnie dlatego, że w ostatnim sezonie grywał z zawodowcami, w sytuacji gdy Pagett rywalizował na turniejach amatorskich. Tylko, że te najważniejsze turnieje amatorskie jak MŚ czy ME nie wiele różnią się od potyczek w pierwszej czy drugiej rundzie kwalifikacji do najważniejszych snookerowych imprez, a dalej Couch dochodził bardzo, bardzo rzadko. Obaj zagrali w dwóch turniejach cyklu PTC. Lepiej zaprezentował się Pagett, który w ogólnej klasyfikacji tej serii znajduję się na 19 miejscu, Couch jest 40. Dodatkowo Walijczyk wystąpił w MŚ na sześciu czerwonych gdzie wyszedł z grupy i przegrał w decydującym frejmie 5-6 z Joe Perry’m. Moim zdaniem obecna forma i ostatnie wyniki zdecydowanie przemawiają za powracającym do Main Touru Pagettem.

Davison - Guodong, za mało na Chińczyka. Davison to nie jest słaby zawodnik. Moim zdaniem nie warto choć pewnie u siebie będzie chciał Xiao zagrać.

O&#39;Neill - Figueiredo, Brazylijczyk w PTC radzi sobie średnio, w MŚ na sześciu czerwonych wypadł słabo. O&#39;Neill w Players Tour Championship jeszcze gorzej. Kolejny raz kurs według mnie przesadzony, choć tu tak pewny jak u Pagetta nie jestem. Nie zmienia to faktu, że chętnie na Igora zagram.

Zhang - Jones, przestrzegam przed grą na młodego Chińczyka. Jones to ME U19. Nie warto po takim kursie typować przeciwko niemu.

Wilson - Maflin, zdecydowanie Norweg. Niedawno wbił maksa, jest w dobrej formie. O jego rywalu nie wiem nic oprócz tego, że w Main Tourze znalazł się dzieki dobrej grze w turniejach PIOS. Myślę, że Kurt nie powinien mieć tutaj większych problemów.

Highfield - McGlinchey, Liam świetnie zagrał w ostatnim PTC. Jego przeciwnik zagrał tylko raz, nie przegrał od razu ale nic fantastycznego nie pokazał. Gram na Highfielda.

White - Chuang, po 2,00 na mistrza Azji do lat 21 warto zagrać.

Co do pozostałych meczów nie mam zdania. Moim zdaniem tam każdy może wygrać z każdym i pozostałe pojedynki odpuszczam.
Gram więc: Pagett (2,10), Maflins (1,83), Highfield (1,50), Chuang (2,00) i być może Figueiredo (2,30). Raczej na pewno coś odrzucę, ostateczna wersja będzie w moim temacie z kuponami. Być może zagram także każdy jako singiel. Zobaczymy.. ;)

porky 104

porky

Użytkownik
Jak to w kwalifikacjach często bywa ciężko cokolwiek wytypować bo zawodników w nich występujących nie możemy zbyt często oglądać, ba niektóre nazwiska nawet ciężko pokojarzyć. ????

Ass znaczną część meczy już opisał i ja skłaniam się między innymi ku Chuangowi, a sam kurs bardzo zachęcający. Osobiście jednak gram jeden mecz dosyć grubo jak na tą fazę turnieju. Chodzi mi o pojedynek Joe Jogia - Noppon Saengkham. Noppon Saengkham to osiemnastolatek z Tajlandii uważany za jednego z bardziej obiecujących zawodników tego kraju, wiemy o nim niewiele bo jego kariera dopiero się zaczyna. Jak do tej pory jego największy sukces to zwycięstwo w Mistrzostwach Świata IBSF do lat 21 z ubiegłego roku, dzięki czemu udało mu się dostać do Main Touru. Jego przeciwnik to doświadczony Anglik mający już 34 lata. Mimo że nie jest to jakiś wybitny zawodnik, obecnie zajmujący 72 miejsce w rankingu, to ostatnio widać u niego zwyżkę formy. W dwóch ostatnich turniejach Players Tour Championship zaprezentował się bardzo przyzwoicie; w pierwszym pokonał takich zawodników jak Mark King czy Nigel Bond a w drugim okazał się lepszy od Kena Dohertyego. Jak widzimy są to już bardziej znane nazwiska i czuję że to wystarczy na młodego azjatę, na którego przyjdzie jeszcze czas. Kurs może nie jest jakiś zachwycający, bo 1.333 ale myślę że warto. ✅ ( 5 - 0 )

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Zgadza się, Jogia miał udane występy w PTC jednak ja nie jestem do niego przekonany. Na pewno nie po takim kursie. Noppon może stać się nowym Wattaną więc przeciwko niemu w meczu z bądź, co bądź przeciętnym rywalem nie ryzykowałbym, ale oczywiście życzę powodzenia. Cieszy mnie, że popierasz typ na Chuanga, wydaje mi się, że spokojnie White&#39;a powinien odprawić do domu.. ;)

porky 104

porky

Użytkownik
Zobaczymy jak to wyjdzie z tym Jogią, jestem dobrej myśli. ????

Teraz tak dokładniej przyjrzałem się spotkaniu Highfield - McGlinchey i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem tego co zagrał Liam w PTC bo szczerze mówiąc nie widziałem jeszcze tego zawodnika na oczy.. A on pokonuje &quot;mojego&quot; Joe :razz: a potem rewanżuje się Trumpowi za porażkę we wcześniejszym turnieju. No no, wygląda to przyzwoicie, tym bardziej że w PIOSach również nieźle się prezentował.. O jego rywalu trudno cokolwiek powiedzieć.. W tym roku dostał się do Main Touru i w PTC zaskoczył na pewno nie jednego pokonując Woollastona, później już Marcus Campbell odprawił go z kwitkiem.. Podsumowując, uważam że może to być niezły mecz ale ze wskazaniem dla Anglika, który dostał zastrzyk pewności siebie po wygranej z Trampkiem, bo to już bądź co bądź bardziej znany zawodnik.. Kurs 1.50 - może być. ???? ✅ ( 5 - 3 )

Tak poza tym wpadł mi w oko mecz Jamie Jones - Kuldesh Johal i typ na tego pierwszego. Po raz kolejny głównym czynnikiem, którym się kieruję do wyboru potencjalnego zwycięzcy są porównania obu zawodników w ostatnich turniejach. Tak więc, Kuldesh Johal w PIOSach spisywał się przeciętnie i w tamtejszym rankingu zajmuje 34 miejsce, teraz &quot;załapał&quot; się do Main Touru i nie zaprezentował nic specjalnego.. W PTC zanotował dwa zwycięstwa i dwie porażki. Jego przeciwnik to 22 letni Walijczyk który na listach PIOS zajmuje 8 miejsce, jeden turniej nawet udało mu się wygrać. W PTC zaprezentował się lepiej od swojego rywala; z bardziej znanych zawodników jakich można wymienić, którzy mu ulegli to Gerrard Green oraz Ben Woollaston. Myślę, że tutaj młody Walijczyk nie powinien mieć większych problemów i spokojnie awansuje do następnej rundy. Kurs 1.57 wygląda całkiem ciekawie. ???? ✅ ( 5 - 2 )

michau 84

michau

Forum VIP
Cóż, najwyższa pora wrócić do snookerowego świata. Nie ma co ukrywać, ale ostatnich w sezonie zawodów MainTourowych nie śledziłem prawie w ogóle. Nie wspominam już o mniejszej rangi zawodach. Ogólnie ostatni sezon trochę odpuściłem, czas na świeże myśli po takiej przerwie.
Co za tym idzie nie będe pisał bzdur wyssanych z palca, ustosunkuję się tylko do tego o czym mogę cokolwiek powiedzieć.

Od razu mogę poprzeć typ na Liu Chuanga⛔. Mimo tego, że nie było zbyt wielu okazji oglądania go w transmisjach w MT, ale jak już się pojawiał to zawsze zostawiał dobre wrażenie. Przeciwnik nie będzie łatwą przeszkodą, ale dawałbym tutaj 50-50 więc po @2 można zagrać.
Nie zgodzę się natomiast z typem na Pagetta. Nie wysnuję tu żadnych wniosków, po prostu czuję że Couch✅ jest lepszym zawodnikiem i kursy zostały ustalone na odpowiednim pułapie. Z lekkim wskazaniem na tego pierwszego.
Oprócz tego wydaję mi się, że Guodong✅, Zhang✅ oraz Bedford⛔ powinni wygrać swoje pojedynki, ale kursy nie zachęcają do gry. Liu Song✅ mam nadzieję, że przynajmniej powalczy, a nawet wygraną nie byłbym zaskoczony.

giggsu 3

giggsu

Użytkownik
Panowie macie jakąś stronkę, gdzie będzie można oglądać te kwalifikacje? Bo na sportingbet można typować live, to video by się przydało.

porky 104

porky

Użytkownik
Panowie macie jakąś stronkę, gdzie będzie można oglądać te kwalifikacje? Bo na sportingbet można typować live, to video by się przydało.
Nie jest to jakiś szczególny turniej, a tym bardziej są to dopiero kwalifikacje, tak więc nie sądzę żeby można było gdzieś znaleźć video.. Pozostaje tylko live punktowy podany w pierwszym poście.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Tak jak mówi Porky. Video z kwalifikacji to rzecz bardzo rzadka i raczej w wypadku SM niemożliwa. Nie mniej jednak będe szukał, jeśli znajdę to od razu tu podrzucę.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Panowie ile partii się gra w tych kwalifikacjach? ;)
giggsu, gramy do pięciu wygranych frejmów, czyli maksymalnie podczas pojedynku może zostać rozegrane dziewięć partii (przy wyniku 5-4, 4-5) ;)

Live jest w pierwszym poście, nie taki jakbyśmy chcieli bo World Snooker znów robi sobie z kibiców jaja, ale na szczęście Global nie zawodzi.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Czekam na ofertę i chyba sie nie doczekam. Sportingbet kontynuuje tradycję wrzucania oferty na co drugi dzień turnieju - fajnie.. :|

Wczoraj wyszło średnio. Zawiódł mnie Pagett po którym spodziewałem się najwięcej oraz Chuang i Maflin. 2-5 z White&#39;m i Wilsonem to w przypadku obu tych zawodników była spora niespodzianka. Ładnie natomiast wygrali Figueiredo i Highfield i dzięki temu przynajmniej jeden kupon wszedł. Obaj nie mieli łatwej przeprawy, ale najważniejsze, że awansowali do drugiej rundy.

Na dziś sporo ciekawych zdarzeń, ale jak nie bedzie oferty to pozostanie typowanie na sucho...

Edit:

Niespodzianka, część oferty wrzucił Tobet. Tego się nie spodziewałem. Oto ona:

Może później uzupełnią resztę. Z tego co tu zaproponowali to ja pokusiłbym się na Haneveera. Myślę, że Couch drugi raz już nie sprawi niespodzianki. Belg od poprzedniego sezonu na prawdę dobra, równa forma i nie sądze aby dziś przegrał.

Spróbuje jeszcze poszukać wyższego kursu. Myślę, że 2,40 na Burdena to spory kurs, warty gry. Selt miał udany początek poprzedniego sezonu, ale później wyraźnie osłabł, a Alfie wydaję się najmocniejszy z tych, którzy wrócili do Main Touru. Na pewno lekko można zaryzykować.

Ciekawy gry jest także kurs na Figueiredo. Brazylijczyk, który wczoraj po wyrównanym meczu awansował dalej nie stoi na straconej pozycji. Gilbert to słaby zawodnik, choć zdarzają mu się bardzo dobre mecze. Jeśli dziś taki mu się nie trafi to przegra z kretesem bo ambicją zdecydowanie Igor go przewyższa. 2,62 to spore value.

Dodatkowo jeszcze Anda Zhang. Wczoraj Chińczyk wytrzymał próbe nerwów więc dziś w pojedynku z Daviesem będzie dodatkowo zmobilizowany.

Analiza na potrzeby TD:

Spotkanie: Anda Zhang - Paul Davies
Typ: Anda Zhang
Kurs: 1.68
Bukmacher: Tobet
Analiza:

Niestety oferta jest nie pełna i trzeba korzystać z tego co jest. Chińczyk to niewątpliwie spory talent. Udowodnił to kiedy pokazał się szerszej publiczności w Crucible gdzie o mały włos nie wyeliminował najbardziej utytułowanego zawodnika w historii snookera - Stephena Hendry&#39;ego. Tu, w Sheffield, w Akademii Snookera eliminacje rozpoczął udanie choć łatwo nie było, wygrał dopiero po deciderze. Nie mniej jednak, myślę, że to go tylko dodatkowo wzmocni, wszak przegrywał już 3-4. Rywala ma kiepskiego. Paul Davies praktycznie nie odnosi żadnych sukcesów. Na pewno, gdyby to ode mnie zależało wystawiłbym tu znacznie mniejszy kurs. To młodziutki Chińczyk jest zdecydowanym faworytem. Spotkanie zaczyna się o 15:30.

Drago - Goudong, Jogia - Lines i Wattana - Song odpuszczam. Kibicuje Tony&#39;emu, Joe i Jamesowi, ale obawiam się, że mogą odpaść. Szczególnie Goudong chce rewanżu za porażkę w drugiej rundzie eliminacji do MŚ 9-10 właśnie z Maltańczykiem.

Szkoda, że na pozostałe mecze nikt nie raczył wystawić oferty.

Ostatecznie zdecydowałem się zagrać tak: Typy Assitalia

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Doxxbet i Gamebookers nie nawalają z ofertą.
Rzeczywiście jest oferta:

Co prawda tylko na godzinę 15:30, ale to i tak lepiej niż w ogóle.
Przyznam szczerze, że sprawdzałem tylko te firmy, które zawsze miały ofertę na snooker.
Mam nadzieję, że mecze, które rozpoczną się o godzinie 20:00 też się pojawią u nich.. ;)

A co do wyników z 11:00. Igor Figueirado znów wygrał 5-4, cieszy mnie to tym bardziej, że złapałem na Brazylijczyka kurs wynoszący 2,62.. ;)

Dobrze, że zrezygnowałem z gry na Haneveera. Couch jest chyba w wybitnej formie, rozgromił Belga do zera. Z pozostalych spotkań cieszy wygrana Drago i dobry mecz Burdena, ktory prowadzi obecnie 4-3.

Z meczów o 15:30 oprócz wspomnianego Zhanga postawiłbym na Pinchesa. McGill gra dobrze, ale Pinches początek sezonu ma wyśmienity i ten kurs mnie zadowala.

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Jaśniejszy LiveScore
Witam! Czy możecie zaproponowac jakiegos jaksniejszego livescore&#39;a, jezeli oczywiscie takowy jest.
Z góry dzięki.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Witam! Czy możecie zaproponowac jakiegos jaksniejszego livescore&#39;a, jezeli oczywiscie takowy jest.
Z góry dzięki.
&quot;jaksniejszy&quot;? Nie wiem co to oznacza, ale livescora innego nie ma. Oficjalna witryna snookerowej federacji ma jak zwykle problemy.

Nie rozumiem dlaczego nie można wystawić oferty na wszystkie 16 meczów, tylko dzielić na godziny? To przecież jest kompletnie od siebie niezależne. Coraz częściej odnoszę wrażenie, że bukmacherzy nie mają pojęcia o snookerze.

No ale trudno, ja w Gamebookers nie gram więc typów nie zagram chyba, że pojawią się gdzieś indziej. Postaram się jednak coś podpowiedzieć. Oferta przedstawia się tak:

Najciekawszy pojedynek to White - Highfield. Składniałbym się tu ku temu mniej znanemu zawodnikowi, ale Jimmy być może będzie chciał zagrać &quot;dla Alexa Higginsa&quot;. Forma ostatnio też nie jest najgorsza dlatego no bet.

Pozostałem spotkania też bardzo trudne do wytypowania. Bez większych analiz - Jamie Jones oraz Michael White. Dlaczego? Choćby dlatego, że byli w stanie w ładnym stylu przejść pierwszą rundę, a Michie i Judge już dawno nie grali tak katastrofalnie. Nie bez szans jest także Niemiec Einsle. Delaney na pewno jest w jego zasięgu. O meczu Hicksa z Wilsonem ciężko mi cokolwiek powiedzieć.

Edit: Widzę, że Sportingbet wrzucił ofertę ???? &quot;Miażdzą system&quot;. No ale to dobrze, że dodali, w takim razie w swoim temacie z kuponami wrzucę pewnie jakiś kuponik.. ;)

porky 104

porky

Użytkownik
Niestety ale dzisiaj nie było mnie cały dzień w domu i nie było mi dane emocjonować się turniejem w Szanghaju i patrząc teraz na wyniki myślę, że dobrze że tak się sprawy potoczyły, bo po tym jak wczoraj praktycznie obyło się bez niespodzianek, dzisiaj jestem zaskoczony kilkoma rozstrzygnięciami..

Oto wyniki za drugiego dnia kwalifikacji do turnieju Shanghai Masters:

Jutro, a w zasadzie już dzisiaj postarm się napisać coś od siebie ale raczej dopiero po rannej sesji.

porky 104

porky

Użytkownik
Oferta na dzisiejsze spotkania wystawiona przez Tobet:

Jednak nie mogłem sobie odpuścić tego typu i piszę już teraz.

Nie będę się jednak rozpisywał bo czas na to nie pozwala.
Marcus Campbell - Alfie Burden o ten właśniwe pojedynek mi się rozchodzi i typ na Szkota. Nie ulega wątpliwości kto jest bardziej znanym, doświadczonym zawodnikiem a zarazem kto jest faworytem tego meczu. Burden jak na razie w kwalifikacjach spisuje się nieźle; w pierwszej rundzie pokonał naszą jedyną Panią w stawce dosyć pewnie bo 5-1 ale w drugiej rundzie już nie obyło się bez problemów, stoczył wyrównany bój z Seltem i wygrał w decydującym framie. Myślę, że było to jego ostatnie zwycięstwo w tym turnieju.. Tak swoją drogą to w PTC Alfie spisywał się zaskakująco dobrze, najpierw odpadł w 1/32 a później w 1/16 gdzie pokonał między innymi Martina Goulda aż 5-0! Wygląda to naprawdę nieźle. Teraz o jego dzisiejszym rywalu, o tym który da dzisiaj zarobić. :-D Marcus Campbell obecnie sklasyfikowany na 40 miejscu Światowego Rankingu jest graczem który od kilku lat gra na swoim poziomie, poziomie który pozwala mu grać w większości głównych turniejów rankingowych. Początek obecnego sezonu i turnieje PTC to przyzwoita gra Szkota, dochodził do 1/16 i 1/32 pokonując między innymi Petera Ebdona 4-1 i.. właśnie Alfie Burdena z którym dzisiaj przychodzi mu się zmierzyć. Anglik będzie chciał się zrewanżować ale uważam że umiejętności Marcusa są na wyższym poziomie i kurs 1.55 jest warty gry. ;) (kurs z Milenium bo tam dzisiaj gram). ⛔ ( 3 - 5 )

Tak swoją drogą to polecam jeszcze typ na O´Briena bo jak dla mnie Brazylijczyk swoje już ugrał, nie będę już opisywał tego pojedynbku bo nie zdążę ale myślę że naprawdę warto. ✅ ( 5 - 1 )

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Wczoraj z siedmiu typów podanych tutaj weszło sześć. W moim temacie było 3/3 tak więc trudno nie być zadowolonym.. ;)
Zawiódł tylko Haneveer, który gładko przegrał z Couchem, ale jego na szczęscie nie zagrałem choć w polecanych typach niestety się znalazł.

Dziś zagrałem tak: Typy Assitalia. Niestety nie mogłem wcześniej wejść na internet i musiałem wybrać typy &quot;na szybko&quot; choć na szczęscie wczoraj już troszkę analizowałem i dlatego nie jest to do końca wybór bez zastanowienia.

Najpewniejszym meczem z godziny 11:00 wydaję mi się pojedynek Roda Lawlera z Barrym Pinchesem. Barry wczoraj przegrywał już 1-4 z McGillem aby wygrać 5-4. Forme ma naprawdę wyśmienitą. Zaryzykuje stwierdzenie, że to druga młodość. Lawler? Równy zawodnik, ale nic ponad przeciętną. Kursy mniej więcej po równo więc na Kanarka zdecydowanie warto zagrać.

Kolejnym ciekawym typem jest value na Linesa. Peter, który leciutko ograł Jogie zagra z Milkinsem. Kiedyś pewnie zdecydowanie &quot;1&quot;, teraz zdecydowanie 2. Milkins jest kompletnie bez formy.

Następne typy na pierwszym kuponie to Drago i Anda. Tu już niestety z większymi obawami. Tony od poprzedniego sezonu gra naprawdę dobrego snookera, Hamilton przeciwnie, ale niestety &quot;Robin Hood&quot; to taki zawodnik, który potrafi zaskoczyć w najmniej spodziewanym momencie. Całkiem możliwe, że dziś do tego dojdzie. Ja jednak liczę na Maltańczyka i nie omieszkałem na niego postawić.. ;)

Największe obawy towarzyszą Zhangowi. Chińczyk co prawda przeszedł już dwie rundy, ale tym razem rywal to już nie byle kto. Mimo to postanowiłem zagrać, choć męczy mnie przeczucie, że będe tego żałował. Na pewno Pettman jest do ogrania, ale nie będzie to łatwy pojedynek dla młodego Azjaty.

Drugi kupon to taki mały wariat. Co prawda kompletnie się nie zgadzam z tym, że Campbell wygra z Burdenem, bo moim zdaniem po takich kursach i formie jaką obaj ostatnio prezentują to typ na Campbella jest zaskakujący, a na Burdena oczywisty, ale co do Figueiredo to może być tak jak pisze Porky. Mam nadzieję, że jednak po raz kolejny, po dramatycznej walce Igor zdoła zwyciężyć, choć tym razem ma bardzo trudnego przeciwnika. Za drobną stawkę te dwa typy po ładnych kursach + Ford, który w końcu musi zatrzymać rozpędzonego Coucha można zagrać.. ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Szkoda, że dopiero teraz mogłem zajrzeć w ofertę, bo na pewno mecz O&#39;Briena ✅ znalazłby się na moim kuponie. Mogę się również podpiąć się pod tym na Campbella⛔ - raczej nie powinien mieć większych problemów z wygraną. Mam również nadzieję, że Couch po swoich sprintach teraz przynajmniej powalczy z Fordem. Hamilton✅ i Bond✅ również wg mnie są faworytami w swoich pojedynkach... Więc 4/6 spotkań z sesji porannej można by zagrać spokojnie w jakichś dubelkach. No nic, zobaczymy niebawem jakby to wyszło.

Z popołudniowej sesji zagrałbym McCullocka✅. Szkoda, że nikt nie proponuje zakładów na ilość frame&#39;ów. 8 partii powinno spokojnie pęknąć w starciu Pettman - Anda✅. Do tego jeszcze Swail✅ jest typowany przeze mnie na zwycięzcę swojego pojedynku, mimo że Wattana gra prawie jak u siebie.

Dochodzi 11:30 a mecze jeszcze się nie zaczęły... albo znów z livescoringiem jest coś nie tak.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom