>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Shanghai Masters, 28.09 - 05.10. 2008

Status
Zamknięty.
zamer 0

zamer

Użytkownik
Drabinka turniejowa

Szkoda, że tak cicho tutaj. Pierwsza runda trwa. O dziwo, start bez niespodzianek. Na razie początkowa faza spotkań, ale zanosi się na zwycięstwa faworytów.
Wypowiedzieć mogę się jedynie nt. meczu Higgins - Ford:
John Higgins w tym pojedynku, to Higgins, którego chcemy oglądać. Gra bardzo dobrze i myślę, że można na niego śmiało stawiać w kolejnych meczach.
Oglądam dalej i zapraszam do wypowiedzi. Zwykle było ich tu więcej...:roll:

vice-versa 22

vice-versa

Użytkownik
Stephen Maguire - Barry Hawkins 1 (kurs: 1.40)
Ding Jun-hui - Dave Harold 1 (kurs: 1.30)
Shaun Murphy - Andy Hicks 1 (kurs: 1.30)

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Ładny kurs jest na Binghama 2.12 w Expekt ???? chyba warty ryzyka, powinien rozjechać Ebdona. Oprócz tego Cope, ale z nim to nigdy nie wiadomo :jezora:

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
Według ostatnich doniesień Graeme Dott zgłosił złamanie nadgarstka i wycofał się z turnieju, jednak nie jest to jeszcze potwierdzona informacja. Podobno Dott nabawił się tej kontuzji podczas meczu piłki nożnej. Wynika z tego, że Szkot nie tylko jest zagorzałym kibicem klubu Glasgow Rangers, ale również sam lubi pokopać piłkę od czasu do czasu.
info ze stronki http://147.pl/article.php?_cat=wiadomosci&amp;amp;_id=374
Hmm więc można grać na przegraną Dotta, nawet jeśli zagra będzie odczuwać skutki skręcenia nadgarstka ????

zamer 0

zamer

Użytkownik
Wczoraj Perry i Higgins dali zarobic, teraz czas na:

Carter - Williams
Typ: Carter
AKO: 1.72

Uważam, że kursy wystawione przez buki nie doceniają talentu i aktualnej formy Ali boya. Rewelacyjna gra podczas NIT oraz podczas MŚ08 dają podstawy, by grać w tym pojedynku właśnie na niego. Mark nic specjalnego nie pokazuje. Z tymi, z którymi ma wygrywać-wygrywa, ale nic poza to. Carter nawet z Osą potrafił powalczyć i nie chce mi się wierzyć, aby miał odpaść już w 1. rundzie.

2/10

maurizio1986 0

maurizio1986

Użytkownik
Ryan Day - Liang Wenbo
1
1,90

Ryan Day jest w rankingu w Top10. Szczegolnie w zeszlym roku dobrze sie spisywal. Doszedl w Shanghai masters do finalu jak i w malta Cup. Koncowka sezonu 07/08 tez nie byla najgorsza w ktorej doszedl do polfinalu China open i do cwiercfinalu mistrzost swiata.

Wenbo po Junhui jest najbardziej znanym chinczykiem w snookerze i tez w rankingu posuna sie sporo do przdo (aktualnie pozycja 26) Jego styl grania jest bardzo ofensywny. W zeszlym roku debiutowal i doszedl na mistrzostwach swiata tez do cwiercfinalu gdzie dopiero polegl O&#39;Sullivanowi. od tego mometu widzialem go kilka razy i nie gral przekonujaco. Za duzo walczy jeszcze z wlasnymi nerwami i przesadzac z gra ofensywna.
Dla mnie Ryan jest taktycznie, mentalnie i technicznie lepszy od chinczyka i dlatego na niego wlasnie stawiam!
5:0 ????

E 0

evileqq

Użytkownik
Dziś chyba wielu poległo na Ding Junhui&#39;u. Przegrał niespodziewanie 5-3 z Haroldem????
Na pewno na Dingu i widziałem że dużo osób stawiało na Murphy&#39;ego który jeszcze bardziej niespodziewanie przegrał z Hicksem. Za niespodziankę można uznać chyba bądź co bądź wysokie zwycięstwo 5:2 Williamsa nad Carterem.
Jeśli pierwszy dzień turnieju obfitował w same wygrane faworytów to już dziś naprawdę sporo przedziwnych wyników.

michau 84

michau

Forum VIP
Spotkanie: Mark Selby (ENG) - Marco Fu (HKG)
Typ: 1
Kurs: 1.47
Bukmacher: pinnacle
Analiza:
Kolejne spotkanie snookera. W poprzedniej rundzie gdzie Selby grał z Markiem Kingiem spodziewałem się zupełnie innego pojedynku... a na pewno nie 5-0 dla Selbyego. Nalezy jednak wspomniec ze to nie King przegral mecz, tylko bardzo dobrze zagral Selby. Tak grajacy wlasnie Selby mysle ze spokojnie moglby powalczyc z O&#39;Sullivanem, ktory zaczyna olewac ten turniej ale to druga sprawa. Dla mnie w tym pojedynku jest tylko jedno rozwiazanie i jest nim Anglik. Mozna stawiac handi -1,5 ale ryzyko nie jest adekwatne do kursu w zadnym wypadku, jeszcze do 5 wygranych wiec pozostaje snookerowe ML Dla mnie na jutro ten typ to 10/10.

✅ 5-3 ✅

D 0

dj_eska

Użytkownik
Ja na dzisiaj tripelek:

Selby M. - Fu M.

Williams M. - O ´Sullivan R.

Maguire St. - Day R.

AKO 3.02
stawka 9/10

Zawodnicy na których stawiam są w pierwszej 4 rankingów, zarówno oficjalnego jak i rocznego. W Chinach pokazują świetną gre, wiec kuponik jak wyżej bardzo pewny ????

michau 84

michau

Forum VIP
Selby na jutro typem dnia.. niespodzianki Waldena czas najwyższy zakończyć. Naprawde musialby wspiac sie na wyzyny swoich umiejetnosci zeby pokonac tak dobrze grajacego Selby&#39;ego.
Drugi półfinał?
Ja poproszę dobre widowisko przede wszystkim i dużą ilość frame&#39;ów wiec over.

Zaczynam powoli ostrzyć ząbki na Royal London Watches... kilka ciekawych typów od razu widać ;]

last-attempt 0

last-attempt

Użytkownik
Typem dna na dziś zdecydowanie O&#39;Sullivan. Gra świetnego snookera. Szybko rozprawił się z dobrze grającym Wiliamsem. Co do Maguire to znalazłem bardzo przyjemną ciekawostkę. Oto co powiedział Maguire po meczu z Dayem:
&quot;It was no different to my first two games, I&#39;ve been very lucky here because no one has played well against me, and usually if I played like that I&#39;d be out in the first round,&quot; admitted Maguire&quot; zródło worldsnooker.com. W dosłownym znaczeniu było to tyle co &quot;Miałem sporo szczęścia ponieważ nikt kto ze mną grał, nie grał dobrze. Zazwyczaj gdy tak grałem, odpadałem w pierwszych rundach.&quot;
Ronnie napewno nie zagra słabo. Ba, mecz z Williamsem pokazał, że O&#39;Sullivan pewnie wygra Shanghai Masters. Maguire nie ma najmniejszych szans, i wątpie by ugrał więcej jak 3 framy w meczu do 6 wygranych (11). Dla mnie pewny typ po kursie 1.40 :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom