Ja i tak pracuję w nocy, więc dużo oglądam NBA i już w zeszłym sezonie nosiłem się z zamiarem wykupienia Passa - pożałowałem jednak sosu. W tym sezonie nie odpuściłem i już przed pierwszą nocą zaopatrzyłem się w licencję.
Po pierwszej transmisji wniosek jest tylko jeden - ale byłem głupi rok temu! ????
Dla kogoś, kto nie miał z tym do czynienia wcześniej (ja oczywiście mam wszystkie kanały sportowe powykupowane, ale zawsze oglądałem NBA na streamach in Canal+), mogę powiedzieć, że jest to coś niesamowitego i każdy fan NBA nie powinien nawet zastanawiać się nad wykupieniem Passa.
Jakość znacznie przewyższa
TV naziemną i oglądając mecze czujesz się, jakbyś był na trybunach. Poza tym zero reklam, skróty z meczów następnego dnia, możliwość oglądania do 4 meczów naraz (choć nawet przy 2 ciężko mi złapać odpowiednią jakość mając neta 100 MB - tyle żre transmisja ???? ), dostęp do
TV, slow motion, możliwość przewijania transmisji itd.
Mam na koniec pytanko - macie może jakiś fajny polski serwis o NBA (może być płatny) z newsami, a przede wszystkim, żeby były na nim zapowiedzi codziennych spotkań? Jeśli nie polski, to może być też po angielsku