>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Service Pack 1/2

pawelekdabelek 0

pawelekdabelek

Użytkownik
Cześć jeżeli chcę zainstalować SP, a mam piracką wersję Windowsa to da rade żeby SP się zainstalował?? Są jakieś sposoby??

V 256

vernix

Użytkownik
tak, kupić legalnego Windowsa. To dużo nie kosztuje, więcej pewnie na miesiąc na zakłady wydajesz...

nowak 0

nowak

Użytkownik
Cześć jeżeli chcę zainstalować SP, a mam piracką wersję Windowsa to da rade żeby SP się zainstalował?? Są jakieś sposoby??
SP zainstaluje Ci sie bez problemu - wiem bo sam mam windowsa pirata ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
SP zainstaluje Ci sie bez problemu - wiem bo sam mam windowsa pirata ????
nie prawda, nie zainstaluje Ci się bez problemu-musisz skombinować sobie &#39;legalny&#39; cd-key, którego nie ma na &#39;black list&#39;s microsoft&#39; i takim specjalnym progsem albo w rejestrze zmienić klucz. Wiele takich &#39;legalnych&#39; krąży po necie, więc szukajcie, a znajdziecie.

nowak 0

nowak

Użytkownik
nie prawda, nie zainstaluje Ci się bez problemu-musisz skombinować sobie &#39;legalny&#39; cd-key, którego nie ma na &#39;black list&#39;s microsoft&#39; i takim specjalnym progsem albo w rejestrze zmienić klucz. Wiele takich &#39;legalnych&#39; krąży po necie, więc szukajcie, a znajdziecie.
Yyyy jak ja instaluje SP 2 to nie musze zadnego cd keya wpisywac ???? Mi sie instaluje bez problemów ;)

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Pomyliłeś fora ???? ale jest pewien programik, który instaluje service packa na pirackim windowsie (jeśli woła keya), nie pamiętam nazwy, spytaj się na forach komputerowych... ???? lub zdobądź windowsa z wbudowany packiem...

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Yyyy jak ja instaluje SP 2 to nie musze zadnego cd keya wpisywac ???? Mi sie instaluje bez problemów ;)
no wpisywać nie trzeba, bo jak masz na pirackim kluczu, to się pokazuje info, że nie można zainstalować Sp2 i takie tam
może Ty masz system na kluczu, który nie znalazł się na &#39;czarnej liście&#39; m$ i nawet o tym nie wiesz :p

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Ten program to chyba autopatcher XP
autopatcher to zbiór wszystkich łatek M$ wydanych do jakiegoś czasu i zamiast robic auto aktualizacje to lepiej zassac potem było takiego autopatchera (któreg zresztą chyba juz zawiesili) ale sam autopatcher nie zainstaluje sp2..

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
Nie pamietam dokladnie ale jak mialem pirata to u siebie i znajomych poprostu sp instalowalem i nie bylo zadnych problemow z legalnoscia systemu MS, z tym ze zawsze wylaczalem autamatyczne aktualizacje i opcje internetowe ow systemu jako bez sieci ;) ale czy to pomagalo to nie wiem. Kupowanie systemu legalnego tylko dla sp2? bezcenne /autopatcher to bardziej nowosci programowe niz latki / Polecam SP3
Pozdro

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
wiem, ze był taki program, który instalował service packa, musisz poczytać na forach, działał na tej zasadzie... jak instalator wołał klucz lub coś w tym stylu, programik wgryzał się w instalator i dawał mu w pakiecie klucz, który ten uznawał za poprawny... wiem bo kiedyś mój ojciec instalował jak miał jeszcze pirata...

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
wiem, ze był taki program, który instalował service packa, musisz poczytać na forach, działał na tej zasadzie... jak instalator wołał klucz lub coś w tym stylu, programik wgryzał się w instalator i dawał mu w pakiecie klucz, który ten uznawał za poprawny... wiem bo kiedyś mój ojciec instalował jak miał jeszcze pirata...
ten z avka?:-D

a wracając do tematu: na wielu forach jest opisane jak należy zmienić klucz, a &#39;legalne&#39; można znaleźć np. na sieci p2p. Ja np. pracuję na kluczu dla jakiejś uczelni, ktory przeznaczony jest dla wielu komputerów, dlatego mi weryfikuje system jako &#39;original&#39;
tak btw, widząc jak weryfikacja M$ uznaje twoj system jako legalny, oryginalny, mimo iż nie dałeś na niego ni grosza-bezcenne :-D

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Bezcenne jest używanie linuxa, w tej chwili piszę z windowsa, ale na dniach się przenoszę i też polecam, bo już miałem linuxa na starym kompie ????
Ubuntu ????

Do góry Bottom